Apple wil Siri verbeteren in nieuwe app

Apple wil Siri verbeteren in nieuwe app
Apple wil Siri verbeteren in nieuwe app
Anonim

Apple's nieuwste app wil dat je feedback geeft over Siri, zodat de spraakgestuurde assistent beter kan worden.

Aanvankelijk opgemerkt door TechCrunch, heet de nieuwe app, die eerder deze maand beschikbaar kwam, Siri Speech Study. U wordt gevraagd uw Siri-spraakverzoeken met Apple te delen en eventuele feedback te geven over uw ervaring met Siri.

Image
Image

De app is beschikbaar voor iOS-gebruikers in de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, India, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland en Taiwan, dus het lijkt erop dat de Siri-studie een brede.

Er is echter één voorbehoud: u moet worden uitgenodigd voor het onderzoek om deel te nemen. Het is onduidelijk hoe je uitgenodigd kunt worden voor het onderzoek. Lifewire nam contact op met Apple om erachter te komen en zal dit verhaal bijwerken wanneer we een reactie ontvangen.

Siri krijgt dit najaar ook belangrijke upgrades in de iOS 15-update. Een daarvan is Siri Knowledge in Photos, waarmee Siri kan herkennen wat er op een afbeelding staat. Dus als het bijvoorbeeld een foto van een bloem is, kan Siri je vertellen wat voor soort bloem het is.

Image
Image

Apple's stemassistent zag onlangs ook nieuwe functies in de iOS 14.5-systeemupdate in april in de vorm van nieuwe Siri-stemmen. Belangrijker is dat Siri niet langer standaard een mannelijke of vrouwelijke stem gebruikt.

In plaats daarvan moeten nieuwe gebruikers een stem kiezen wanneer ze hun apparaat instellen, en de stemmen worden weergegeven als Stem 1 of Stem 2, in plaats van mannelijk of vrouwelijk.

Aanbevolen: