Twitter schuift een aantal nieuwe functies in je DM's

Twitter schuift een aantal nieuwe functies in je DM's
Twitter schuift een aantal nieuwe functies in je DM's
Anonim

Twitter heeft een plan aangekondigd om zijn directe berichten te updaten met nieuwe functies, die de komende weken zullen worden uitgerold.

In een recente Twitter-thread onthulde Twitter Support de aanstaande wijzigingen van het socialemediabedrijf voor DM's. De verklaarde bedoeling is om onder meer de navigatie voor gesprekken te verbeteren en het delen van tweets binnen berichten gemakkelijker te maken. Helaas heeft geen van deze betrekking op de (zeer) vaak gevraagde knop Bewerken.

Image
Image

Eerste op de lijst is de optie om een enkele tweet te delen via maximaal 20 afzonderlijke DM-gesprekken. De hoop is dat dit de kans verkleint dat iemand per ongeluk groepschats maakt wanneer hij probeert een tweet naar meerdere mensen te sturen. Twitter zegt dat dit al is begonnen met de uitrol op iOS en webbrowsers, met een Android-update die "binnenkort" is gepland.

Volgende is een snel-scroll-knop die direct naar het meest recente bericht springt, dus je hoeft niet terug naar beneden te scrollen wanneer je door de chat zoekt. Volgens Twitter wordt deze nu uitgerold op zowel Android als iOS.

Image
Image

Berichtreacties krijgen ook een update, waarbij naast dubbeltikken ook een functie voor lang indrukken wordt toegevoegd. Door lang ingedrukt te houden, kun je de reactiekiezer tevoorschijn halen om uit een lijst met verschillende reacties te kiezen. Deze functie wordt momenteel alleen uitgerold op iOS, zonder vermelding van Android of webbrowsers.

Ten slotte worden berichten op datum gegroepeerd om tijdstempels te verminderen en het gemakkelijker te maken om door gesprekken te bladeren. Nogmaals, deze functie lijkt voorlopig alleen naar iOS te komen en niet naar Android of webbrowsers.

Aanbevolen: