Netflix Ruimtelijke audio-ondersteuning voor iPhone en iPad toevoegen

Netflix Ruimtelijke audio-ondersteuning voor iPhone en iPad toevoegen
Netflix Ruimtelijke audio-ondersteuning voor iPhone en iPad toevoegen
Anonim

Netflix bevestigt dat het is begonnen met het uitrollen van ruimtelijke audio-ondersteuning voor zijn iPhone- en iPad-apps, die gebruikers de komende dagen zouden moeten gaan zien.

Hoewel voor het eerst gespot op Reddit, bevestigde Netflix later aan 9to5Mac dat ruimtelijke audio-ondersteuning inderdaad naar de mobiele apparaten van Apple komt. Volgens verschillende gebruikersaccounts in de eerste Reddit-post hoef je niet eens te upgraden naar iOS 15 om de nieuwe functie te gebruiken. Het voordeel is echter dat het alleen werkt met een paar AirPods Pro of AirPods Max - zonder een van beide heb je dezelfde audio-ervaring als altijd.

Image
Image

Met ondersteuning voor ruimtelijke audio (en het vereiste paar AirPods), kun je films en tv-programma's streamen op je iPhone of iPad met gesimuleerd surround-geluid. Het verschil hier is dat in plaats van meerdere speakers te gebruiken, alles via de oortjes wordt gesimuleerd. Dus als je een film begint te kijken die dit ondersteunt, hoor je geluiden voor, achter, boven en onder je.

Image
Image

Houd er rekening mee dat ruimtelijke audio niet alleen AirPods Pro of AirPods Max nodig heeft, maar ook niet op oudere iPhone- of iPad-modellen. Alles dat ouder is dan een iPhone 7, 3e generatie iPad Pro of Air, 6e generatie iPad of 5e generatie iPad Mini is niet compatibel. Houd er ook rekening mee dat ruimtelijke audio meer van uw hardware vereist dan normale audioverwerking, zodat uw batterijen sneller leeg raken.

De uitrol voor ruimtelijke audio-ondersteuning op de iPhone- en iPad-apps van Netflix is al begonnen en zou in de komende weken moeten worden afgerond.

Aanbevolen: