Windows 11-apps krijgen hun eerste update

Windows 11-apps krijgen hun eerste update
Windows 11-apps krijgen hun eerste update
Anonim

Microsoft heeft aangekondigd dat het een aantal apps voor Windows 11 bijwerkt.

De aankondiging werd gedaan op het Windows Insider-blog, waarin de eerste groep apps wordt beschreven die worden beïnvloed: het knipprogramma, de rekenmachine en de app Mail en Agenda.

Image
Image

Het Knipprogramma heeft een nieuw ontwerp gekregen om het meer op eerdere iteraties te laten lijken, evenals een nieuw instellingenmenu en een donkere modus.

De tool heeft ook nieuwe functies gekregen, zoals een WIN + SHIFT + S-sneltoets om te selecteren welk deel van het scherm moet worden vastgelegd. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om te kiezen hoe ze willen dat de schermafbeelding eruitziet, met opties zoals Rectangular Snip, Fullscreen Snip of een Windows Snip.

De Calculator-app heeft een aantal van dezelfde ontwerpwijzigingen gekregen als het Knipprogramma. Het wordt nu geleverd met een programmeermodus met nieuwe functies voor programmeren en engineering, en zelfs een nieuwe grafische modus, waarmee gebruikers vergelijkingen kunnen plotten en analyseren. Extra functies zijn onder meer de mogelijkheid om te converteren tussen meer dan 100 verschillende eenheden en valuta's.

De Calculator-app is ook herschreven in C en Microsoft heeft de app op GitHub geplaatst zodat mensen kunnen bijdragen aan het project.

Image
Image

Het lijkt erop dat de app Mail en Agenda alleen esthetische wijzigingen heeft ondergaan zonder nieuwe functionaliteiten. De app kan nu het huidige thema van een Windows 11-computer weergeven. Het is niet bekend of Microsoft van plan is om nieuwe functies of wijzigingen aan de Mail- en Agenda-app toe te voegen na dit herontwerp.

Momenteel is Windows 11 in bèta, beschikbaar voor leden van het Windows Insider-programma. Microsoft heeft nog geen officiële datum gegeven voor wanneer het voltooide besturingssysteem zal worden uitgebracht.

Aanbevolen: