IOS 15 laat je je AirPods vinden met Find My Network

IOS 15 laat je je AirPods vinden met Find My Network
IOS 15 laat je je AirPods vinden met Find My Network
Anonim

Er is een code ontdekt in de nieuwste bètaversie van iOS 15 die suggereert dat gebruikers van AirPods hun apparaten kunnen koppelen aan hun Apple ID voor nauwkeurigere locatiegebaseerde tracking.

Meer informatie over hoe Apple van plan is om Zoek mijn-ondersteuning naar AirPods te brengen, is mogelijk onthuld dankzij code die is ontdekt door 9To5Mac in de nieuwste bètaversie van iOS 15. Volgens Engadget heeft Apple nogal wat gepraat over hoe het meer ondersteuning voor AirPods naar iOS 15 wil brengen, inclusief betere tracking. De gevonden code suggereert dat gebruikers hun AirPods kunnen verbinden met hun Apple ID.

Image
Image

Op basis van de code die tot nu toe is gezien, lijkt het erop dat de functie alleen werkt met AirPods Pro en AirPods Max. Eenmaal verbonden, kunnen gebruikers hun AirPods echter volgen via Apple's Zoek mijn-netwerk via Bluetooth. Dit betekent dat je zou kunnen volgen waar je AirPods zijn zonder dat ze op je telefoon zijn aangesloten, een grote verbetering ten opzichte van de huidige manier waarop gebruikers hun AirPods volgen. De methode zou enigszins vergelijkbaar moeten zijn met hoe AirTags worden gevolgd in het Find My-netwerk.

Helaas zijn AirPods niet op dezelfde manier aan uw Apple ID vergrendeld als uw iPhone of iPad, wat betekent dat ze uit het Zoek mijn-netwerk kunnen worden verwijderd als iemand ze steelt of vindt. Dit is opnieuw vergelijkbaar met hoe Apple momenteel AirTags behandelt, die aan een Apple-account zijn gekoppeld, maar ook handmatig naar de standaard kunnen worden teruggezet.

Image
Image

Het is onduidelijk of Apple de manier waarop deze systemen werken zal veranderen vóór de officiële release van iOS 15. Als deze functie de definitieve release ha alt, zullen eigenaren van niet-Pro AirPods echter nog steeds het oude systeem moeten gebruiken.

Aanbevolen: