De 6 beste antivirus-apps voor iPhones in 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste antivirus-apps voor iPhones in 2022
De 6 beste antivirus-apps voor iPhones in 2022
Anonim

Onze topkeuzes

Beste algemeen: Lookout

"Komt dichter bij het bieden van daadwerkelijke antivirusbescherming dan welke concurrent dan ook."

Beste gratis antivirus voor iPhone: ZoneAlarm Mobile Security

"Blokkeert pogingen om toegang te krijgen tot uw privégegevens en controleert zelfs op schadelijke apps."

Beste voor bescherming tegen phishing: Avira

"Het is geweldig in het blokkeren van kwaadaardige websites die zijn ontworpen om uw persoonlijke informatie te phishing."

Beste voor antidiefst altools: McAfee

"De antidiefst altools bevatten opties om uw apparaat op een kaart te volgen en een alarm te laten klinken."

Beste voor het blokkeren van webbedreigingen: Trend Micro Mobile Security

"Functies zijn onder meer een wachtwoordbeheerder, beveiliging tegen identiteitsdiefstal, ouderlijk toezicht en meer."

Beste voor ouderlijk toezicht: F-Secure SAFE

"Blokkeer ongewenste sites uit de zoekresultaten en stel zelfs redelijke browsetijdlimieten in."

Beste algemeen: uitkijk

Image
Image

Lookout kiest onze beste keuze voor de beste antivirus voor iPhone omdat het dichter bij het bieden van daadwerkelijke antivirusbescherming komt dan welke concurrent dan ook. Het kan controleren op kwaadaardige processen, uw systeem up-to-date en beschermd houden en u zelfs waarschuwen als uw besturingssysteem is gehackt.

Het feit is dat iOS-apparaten inherent zeer veilig zijn, en die beveiliging maakt het voor antivirus-apps moeilijk om te scannen op verdacht gedrag en onmogelijk om geïnfecteerde bestanden te herstellen. Lookout is een van de weinige iPhone-apps die andere apps daadwerkelijk controleert op verdacht gedrag, met behulp van de App Monitor-functie om u te waarschuwen als apps op uw apparaat schadelijke processen uitvoeren.

Lookout waarschuwt je ook als je belangrijke beveiligingsupdates mist die je kwetsbaar kunnen maken voor aanvallen via zijn systeemadviseur, gebruikt jailbreak-monitoring om je te waarschuwen als je besturingssysteem is gehackt, bevat een functie voor veilig browsen en kan u vertellen of een Wi-Fi-netwerk veilig is om te gebruiken.

Beste gratis antivirus voor iPhone: ZoneAlarm Mobile Security

Image
Image

ZoneAlarm is onze keuze voor de beste gratis iPhone-antivirus dankzij het uitstekende vermogen om u te beschermen tegen aanvallen. Het beschikt ook over een Wi-Fi-bewakingsfunctie, blokkeert pogingen om toegang te krijgen tot uw privégegevens en controleert zelfs op schadelijke apps.

Het beste van ZoneAlarm Mobile Security is dat het je gedownloade en geïnstalleerde apps controleert op verdachte activiteiten. Als het detecteert dat uw telefoon een schadelijke app heeft gedownload, inclusief apps waarvan bekend is dat ze ransomware-aanvallen initiëren, ontvangt u een waarschuwing zodat u passende maatregelen kunt nemen.

ZoneAlarm Mobile Security blokkeert ook alle pogingen om toegang te krijgen tot je camera, microfoon en gegevens zoals foto's, video's en berichten. Dus als je wordt aangevallen of als je uiteindelijk een kwaadaardige app installeert, kan ZoneAlarm je nog steeds veilig houden.

Een ander groot voordeel van deze gratis app is de wifi-bewakingsfunctie. Deze functie scant het beschikbare openbare netwerk en geeft een waarschuwing voordat u per ongeluk verbinding kunt maken met een nep, kwaadaardig of geïnfecteerd netwerk.

Beste voor bescherming tegen phishing: Avira

Image
Image

Onze beste keuze voor phishing-bescherming op het iOS-platform is Avira Mobile Security, dat uitstekende webbescherming en een reeks andere belangrijke functies biedt. Deze veelzijdige suite is niet echt gericht op virussen, wat geen slechte zaak is als je bedenkt hoe veilig iOS is tegen traditionele infecties.

Het beste van Avira Mobile Security is hoe goed het is in het blokkeren van kwaadaardige websites die zijn ontworpen om uw persoonlijke gegevens te phishing. Dit wordt bereikt door de Avira URL Cloud, een cloudgebaseerd systeem waarmee de app phishingsites effectief kan identificeren en blokkeren zonder onnodig geheugen of verwerkingskracht op uw iPhone in beslag te nemen.

Deze veelzijdige app beschermt u niet alleen tegen phishing-aanvallen, maar bevat ook een oproepblokkering, een antidiefst altool die een alarm kan laten afgaan en een robuuste back-upfunctie voor contacten die is ontworpen om u te helpen de stukken op te rapen als uw apparaat is gestolen.

Avira Mobile Security bevat ook een fantastische Identity Safeguard-functie die beveiligingsinbreuken en -lekken voor uw e-mail en persoonlijk identificeerbare informatie bewaakt.

Beste voor antidiefst altools: McAfee

Image
Image

McAfee Mobile Security wordt geleverd met een uitgebreide reeks functies die zijn ontworpen om potentiële iPhone-dieven te dwarsbomen, dus het is een gemakkelijke keuze voor de beste antidiefst altools. Deze app heeft functies die zijn ontworpen om je apparaat in de digitale wereld te beschermen, maar het schijnt echt om je te beschermen in het geval van een echte diefstal.

De antidiefst altools die bij McAfee Mobile Security worden geleverd, beginnen met basisfuncties, zoals opties om uw apparaat op een kaart te volgen en een alarm te laten klinken, zelfs als uw gestolen apparaat is ingesteld op de stille modus. Als je een Apple Watch hebt, kun je deze gebruiken om het alarm af te zetten.

McAfee Mobile Security wordt geleverd met zijn fantastische CaptureCam-functie. Deze functie treedt in werking wanneer een onbevoegd persoon toegang probeert te krijgen tot uw telefoon, snel een foto maakt en deze vervolgens per e-mail naar u verzendt.

Je krijgt ook een gecodeerde opslagkluis om je bestanden te beschermen die je kunt openen met Touch ID en Face ID, een back-upfunctie voor externe contacten en zelfs de mogelijkheid om je apparaat op afstand te wissen als het lijkt alsof je dat niet doet krijg het terug.

Beste voor het blokkeren van webbedreigingen: Trend Micro Mobile Security

Image
Image

Onze topaanbeveling voor het blokkeren van webbedreigingen op uw iPhone is Trend Micro Mobile Security. Deze app is een beetje prijzig in vergelijking met de concurrentie, maar biedt een zeer hoog beveiligingsniveau en een geweldige set functies.

Trend Micro Mobile Security is een op abonnementen gebaseerde service die ongeveer $ 30 per jaar kost, maar de prijs da alt als je voor meerdere jaren tegelijk beta alt. Voor die investering krijgt u een groot aantal functies die zijn ontworpen om uw apparaat te beschermen tegen online bedreigingen.

De eersteklas webfiltering die door deze app wordt aangeboden, werkt rechtstreeks in Safari en andere populaire browsers, dus je bent niet beperkt tot een verlamde aangepaste browser. Trend Micro biedt hun eigen Safe Surfing-browser met een privémodus, maar u bent niet gedwongen om deze te gebruiken.

Je krijgt ook sociale netwerkbeveiliging, die je sociale netwerkaccounts controleert op beveiligingsproblemen. Andere functies zijn onder meer antidiefstalmaatregelen, een wachtwoordbeheerder, beveiliging tegen identiteitsdiefstal, ouderlijk toezicht en meer.

Beste voor ouderlijk toezicht: F-Secure SAFE

Image
Image

Ouders die hun kinderen online veilig willen houden, moeten F-Secure SAFE eens bekijken, onze topkeuze voor het beste ouderlijk toezicht op iPhone-antivirus. Het bevat webfiltering om u te beschermen tegen online aanvallen, bankbescherming en zelfs enkele antidiefstalfuncties om u te helpen een gestolen telefoon terug te krijgen.

F-Secure SAFE beschikt over geweldig ouderlijk toezicht waarmee u inhoud op categorie kunt filteren op basis van waartoe u wilt dat uw kind toegang heeft. U krijgt ook de mogelijkheid om ongewenste sites uit de zoekresultaten te blokkeren en zelfs redelijke tijdslimieten voor browsen in te stellen. De vangst is dat iOS niet toestaat dat apps elkaar beperken, dus je moet Safari en andere browsers handmatig uitschakelen voor deze functie om je kinderen daadwerkelijk te beschermen.

Uitstekende webfilters beschermen je ook tegen kwaadaardige websites, buiten het ouderlijk toezicht om. Dit strekt zich uit tot bankbescherming, die speciaal is ontworpen om websites te markeren als veilig voor bankieren of online winkelen.

Deze veelzijdige app bevat ook enkele zeer elementaire antidiefstalfuncties, zoals een alarm en apparaattracking, maar het kan uw gegevens niet op afstand wissen.

Aanbevolen: