Apps alfabetiseren op Android

Inhoudsopgave:

Apps alfabetiseren op Android
Apps alfabetiseren op Android
Anonim

Wat te weten

  • Om Android-apps alfabetisch te rangschikken, opent u het scherm Apps en tikt u op het ellipspictogram > Weergavelay-out > Alfabetische lijst.
  • U kunt apps sorteren op Samsung Galaxy-tablets met Android met dezelfde methode.
  • Het gebruik van app-mappen, het verwijderen van apps, het vinden van verborgen apps en het aanpassen van pictogrammen zijn extra manieren om uw Android-apparaat te ordenen.

Dit artikel behandelt het proces voor het alfabetisch sorteren van apps op een Android-smartphone en -tablet. Je vindt er ook informatie over aanvullende manieren om Android-apps het beste te organiseren en wat je moet doen als je een Samsung Galaxy Android-apparaat hebt.

Het algemene app-advies op deze pagina is van toepassing op alle Android-smartphone- en tabletmodellen.

Hoe rangschik ik mijn apps in alfabetische volgorde?

Hoewel je niet automatisch alle apps op je startscherm alfabetisch kunt sorteren, kun je dit wel doen in je app-lijst op het scherm Apps.

Hier leest u hoe u uw Android-app alfabetisch kunt sorteren op het scherm Apps.

  1. Tik op het Apps icoon om het Apps-scherm te openen. Het is het pictogram dat eruitziet als een witte cirkel met zes blauwe stippen.

    Sommige Android-apparaten ondersteunen ook het overschakelen naar het Apps-scherm door omhoog te vegen op het startscherm.

  2. Tik op het ellipspictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op Weergave-indeling.

    Als uw Android-smartphone of -tablet dit menu-item niet heeft, gaat u verder met de volgende stap.

    Image
    Image
  4. Tik op Alfabetische lijst. Al uw app-pictogrammen op de pagina Apps moeten nu alfabetisch worden gesorteerd.

    Deze optie heet Alfabetische volgorde op sommige Android-apparaten.

    Image
    Image

Wat is de gemakkelijkste manier om apps op Android te organiseren?

De gemakkelijkste manier om apps op Android-tablets en -smartphones te organiseren, is door lang op elk app-pictogram te drukken en het te verplaatsen naar waar je maar wilt. Er zijn verschillende manieren om Android-apps te beheren die u misschien wilt proberen.

  • Organiseer Android-apps in mappen. Het gebruik van mappen op Android om apps te groeperen op type of onderwerp is een geweldige manier om je Android-startscherm georganiseerd te houden.
  • Verwijder ongewenste Android-apps. Als je oude apps hebt die je niet meer gebruikt en ruimte inneemt op je startscherm, waarom zou je apps dan niet volledig van je Android-apparaat verwijderen?
  • Verander de pictogrammen van de Android-app. U kunt de standaardpictogrammen op Android die door veel apps worden gebruikt zelfs wijzigen om een geheel nieuwe esthetiek voor uw tablet of mobiele apparaat te creëren.
  • Verplaats Android-apps naar een SD-kaart. Het is leuk om te veranderen hoe uw apps eruitzien op uw Android-apparaat, maar het is belangrijk om te beheren hoeveel ruimte ze gebruiken. Als je weinig ruimte hebt, kun je Android-apps naar een SD-kaart verplaatsen.
  • Zoek de verborgen apps op je Android-apparaat. Als je je apparaat met iemand anders hebt gedeeld, heb je mogelijk verborgen Android-apps geïnstalleerd.

Hoe organiseer ik mijn apps op mijn Samsung Galaxy?

Als je een Samsung Galaxy-smartphone of een Samsung Galaxy Android-tablet hebt, kunnen alle bovenstaande tips worden gebruikt om je apps te ordenen en te sorteren.

Als je echter een Samsung Galaxy-apparaat hebt met een Windows-besturingssysteem, zijn er andere manieren om app-pictogrammen te verplaatsen en het Windows 10 Start-menu aan te passen.

FAQ

    Hoe kan ik apps in een map op Android alfabetiseren?

    Tik in de map op de drie stippen en kies Sorteren. Selecteer in het pop-upvenster de optie om de inhoud alfabetisch te rangschikken.

    Hoe verwijder ik Android-apps?

    Als u een Android-app van uw telefoon wilt verwijderen, houdt u het app-pictogram lang ingedrukt en kiest u Verwijderen. U moet dan bevestigen dat u de app wilt verwijderen. Je kunt apps die je in de Play Store hebt gekocht op elk moment opnieuw downloaden.

Aanbevolen: