Verborgen geheimen voor het aanpassen van je Pandora-stations

Inhoudsopgave:

Verborgen geheimen voor het aanpassen van je Pandora-stations
Verborgen geheimen voor het aanpassen van je Pandora-stations
Anonim

Na het gebruik van de basishulpmiddelen van Pandora voor het maken van afspeellijsten, bent u misschien niet tevreden met de resultaten. Het kan zijn dat u te vaak Duim omlaag kiest of nummers wilt overslaan. Het aantal keren dat je nummers kunt overslaan is beperkt, tenzij je Pandora Plus hebt.

Waarom Pandora-stations misschien niet naar uw zin zijn

Pandora gebruikt alle kwaliteiten van het seed-nummer van een afspeellijst - het nummer of de artiest die je hebt gebruikt om het station te maken - maar komt niet overeen met elke kwaliteit voor elk nummer dat wordt afgespeeld. Muziek is uniek en geen twee nummers hebben exact dezelfde kwaliteiten - of, in de termen van Pandora, hetzelfde DNA.

Het kan zijn dat Pandora niet overeenkomt met de kwaliteiten die je leuk vindt uit het zaadnummer. Of misschien vind je het station leuk, maar wil je het een beetje mixen door wat nummers met een sneller tempo toe te voegen of door een countrynummer of een oudje toe te voegen dat mogelijk andere kwaliteitsparameters heeft.

Hoe u uw station kunt afstemmen door tools te combineren

Als je vastbesloten bent om je station te verfijnen, kun je het precies krijgen zoals jij het wilt. Je moet consistent en toegewijd zijn aan het vinden van de juiste mix van variabelen om precies te krijgen wat je wilt.

Gebruik Thumbs Down vaak: Als een nummer niet bij die zender past, geef het dan een Thumbs Down. Het kan moeilijk zijn om een nummer dat je leuk vindt, maar dat niet past een duim omlaag te geven, dus wees moedig. Duim omlaag heeft geen invloed op het nummer dat op uw andere stations wordt weergegeven. Na verloop van tijd zal Pandora eigenschappen elimineren die je niet belangrijk vindt.

Image
Image
  • Gebruik af en toe een duim omhoog: hiermee kunt u de nummers versterken die bij het station passen.
  • Maak meerdere stations aan: als je naar je station luistert, vind je misschien een nummer dat meer aansluit bij de sfeer die je wilt creëren. Gebruik dat nummer om een nieuwe zender te maken. Klik op een mediastreamer of een ander compatibel apparaat op create station en voer de naam van het nummer in.

Maak een aantal stations met vergelijkbare nummers en gebruik vervolgens de Thumbs Down-strategie om de stations te verfijnen. Zodra u het perfecte station heeft gemaakt, verwijdert u de andere teststations.

Als geen van die nummers werkt, bedenk dan welke kwaliteiten je op het station wilt hebben. Misschien is een nummer waar je niet van houdt een betere match en zou het de zender kunnen maken.

Als je teststations maakt, wil je ze misschien samen groeperen. Hernoem de zenders met een letter en nummer om ze bij elkaar te houden in de zenderlijst, bijvoorbeeld A01, A02, A03, enzovoort.

Hoe krijg je meer variatie

Omgekeerd is het mogelijk om een zender te maken met een grotere verscheidenheid aan nummers en stemmingen.

  • Voeg meer seed-nummers of seed-artiesten toe: U kunt de knop add varie op uw computer gebruiken of u kunt nummers toevoegen aan de stationspagina.
  • Wees genereus met het gebruik van Thumbs Up: hoe meer muziek je leuk vindt, hoe meer kwaliteiten er worden gebruikt bij de selectie van nummers voor die zender, waardoor er meer variatie ontstaat.
  • Gebruik "Ik ben deze track beu": deze optie is beschikbaar op de meeste netwerkmediaspelers en netwerkapparaten. Klik op deze optie in plaats van de duim omlaag te gebruiken, waardoor het soort muziek dat wordt afgespeeld, wordt beperkt.
Image
Image

The Bottom Line

Hoe toegewijder je bent, hoe meer je je ideale station zult creëren. Muziek is persoonlijk. Personaliseer je muziek. Als je eenmaal onder de knie hebt en profiteert van de programmeer- en instellingsopties van Pandora, ben je goed op weg om je persoonlijke luisterervaring naar muziek te regelen.

Aanbevolen: