Twitter laat je nu inloggen met Google en Apple ID's

Twitter laat je nu inloggen met Google en Apple ID's
Twitter laat je nu inloggen met Google en Apple ID's
Anonim

Twitter staat gebruikers nu toe om in te loggen op de app met hun Google of Apple ID.

Twitter Support heeft maandag de nieuwe inlogmogelijkheden aangekondigd via een tweet. Op dit moment kunt u uw Google-account gebruiken om u aan te melden bij zowel de Twitter-app als de website. Helaas kun je voorlopig alleen je Apple ID gebruiken om in te loggen bij de app, maar Twitter zei dat je binnenkort je Apple ID ook op internet kunt gebruiken.

Image
Image

Twitter-ondersteuning merkte op dat als u zich opnieuw aanmeldt bij een reeds bestaand account, u deze nieuwe aanmeldingsopties kunt gebruiken zolang uw account hetzelfde e-mailadres heeft als uw Google ID of Apple ID.

Beide inlogfuncties zijn ook van toepassing op mensen die nieuwe Twitter-accounts willen maken. Dit betekent dat u voor Twitter geen geheel andere gebruikersnaam en wachtwoord hoeft te onthouden, maar gewoon uw Google- of Apple ID kunt gebruiken om in te loggen.

Twitter is niet de eerste app of service van derden die deze alternatieve inlogopties aan gebruikers aanbiedt, maar zowel Google- als Apple ID-logins worden steeds populairdere manieren om naar uw favoriete websites te gaan. Apple introduceerde in eerste instantie Sign in with Apple op de 2019 Worldwide Developer Conference en zei dat de functie tracking verhindert en meer privacycontroles biedt.

Aanmeldingen bij Google ID en Apple ID zijn echter niet over de hele linie hetzelfde. Hoewel u uw Google-ID kunt gebruiken om in te loggen op een Android-apparaat, een iOS-apparaat en op internet, kunt u alleen een Apple ID-aanmelding gebruiken op een echt Apple-apparaat.

Aanbevolen: