OnePlus 7 en 7 Pro krijgen oplossing voor HD-videobug

OnePlus 7 en 7 Pro krijgen oplossing voor HD-videobug
OnePlus 7 en 7 Pro krijgen oplossing voor HD-videobug
Anonim

OnePlus heeft een probleem opgelost met het Widevine Digital Rights Management (DRM)-systeem dat veel OnePlus 7- en 7 Pro-apparaten trof na installatie van de beveiligingsupdate van mei.

OnePlus deelde de update-informatie dinsdag op zijn officiële forums en merkte op dat het nu beschikbaar is in de Noord-Amerikaanse regio, met releases in andere regio's die binnenkort zullen volgen. Hoewel de update verschillende opmerkingen bevat, merkt Android Police op dat de belangrijkste verandering met de update een oplossing is voor de HD-videobug die veel OnePlus 7- en 7 Pro-gebruikers teistert.

Image
Image

De bug, die in juni werd geïntroduceerd met de release van de beveiligingspatch van mei voor OnePlus 7- en 7 Pro-apparaten, zorgde ervoor dat het Widevine DRM-systeem op veel apparaten veranderde van I1 naar I3. I1 is het DRM-niveau dat nodig is om inhoud van websites en apps zoals Netflix te streamen. Hoewel de update het DRM-niveau voor Widevine reset, hebben veel gebruikers gemeld dat ze de cache van de Netflix-app zelf of alleen hun hele systeem moesten wissen.

De nieuwste update loste ook een probleem met het stroomverbruik op en verbetert het beheer van de oververhittingsregeling van de telefoons. Het werkt ook de Android-beveiligingspatch bij naar de update van juni, versie 2021.06. OnePlus zegt dat de update gefaseerd zal worden uitgerold, zodat gebruikers deze mogelijk niet meteen zien. Zodra het echter op je telefoon verschijnt, moet je doorgaan en updaten, vooral als je problemen hebt ondervonden met het streamen van HD-video.

Aanbevolen: