Apple Music's Lossless Audio Streaming Nu op Android

Apple Music's Lossless Audio Streaming Nu op Android
Apple Music's Lossless Audio Streaming Nu op Android
Anonim

Een nieuwe update van de Apple Music-app heeft stilletjes verliesloze audiostreaming en ruimtelijke audiofunctionaliteit toegevoegd aan Android-apparaten.

Apple heeft in juni verliesvrije en ruimtelijke audio aan Apple Music toegevoegd, maar tot nu toe konden alleen Apple-gebruikers profiteren van die functies. De nieuwste update van de Android-app lost dit op, waardoor beide opties beschikbaar zijn voor Android-gebruikers, met een paar kanttekeningen.

Image
Image

Lossless audiostreaming zou over het algemeen een betere ervaring bieden bij het luisteren naar muziek, met opties voor cd-kwaliteit en Hi-Resolution-kwaliteit. De eerste vangst is dat je een mooie set bedrade hoofdtelefoons nodig hebt om in de eerste plaats veel verschil te horen. De tweede vangst is dat verliesloos streamen veel meer data verbruikt dan gewone audiostreaming.

Image
Image

Ruimtelijke audio, die een driedimensionale audioruimte simuleert om een surround-sound-stijleffect te bieden, is de andere nieuwe toevoeging. Net als lossless audio, heeft het ook specifieke voorwaarden waaraan moet worden voldaan om het te gebruiken. Hoewel ruimtelijke audio geen bepaalde soort of kwaliteit hoofdtelefoon vereist, heeft het wel Dolby Atmos nodig om te functioneren. Als je Android-apparaat Dolby Atmos ondersteunt, kun je er meteen in springen, maar als dat niet het geval is, is ruimtelijke audio functioneel niet aanwezig. Misschien wilt u eerst de functies van uw apparaat controleren als u deze functie wilt uitproberen.

De Android-app voor Apple Music is al bijgewerkt met lossless en ruimtelijke audiofunctionaliteit, dus als je hem wilt uitproberen, kun je hem nu downloaden.

Aanbevolen: