Omnicharge Omni 20+ Power Bank Review: één steen om ze allemaal op te laden

Inhoudsopgave:

Omnicharge Omni 20+ Power Bank Review: één steen om ze allemaal op te laden
Omnicharge Omni 20+ Power Bank Review: één steen om ze allemaal op te laden
Anonim

Bottom Line

Je kunt niet echt fout gaan met de Omnicharge Omni 20+, hoewel $ 200 te veel is om uit te geven aan een powerbank als je waarschijnlijk niet alle extra mogelijkheden ervan zult gebruiken.

Omnicharge Omni 20+ Powerbank

Image
Image

Omnicharge heeft ons een recensie-eenheid gegeven die een van onze schrijvers kan testen. Lees verder voor hun volledige mening.

Voor velen van ons omvatten onze dagelijkse routines dingen die moeten worden opgeladen: smartphones, laptops, tablets, smartwatches en draadloze oordopjes, en misschien zelfs dingen als digitale camera's en draagbare spelsystemen. Of je nu veel reist of veel tijd buitenshuis doorbrengt, of gewoon zeker wilt zijn dat je een back-up hebt in tijden van onverwachte behoefte, het is handig om een soort powerbank te hebben voor draagbaar, on-demand opladen.

Powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en in verschillende prijsklassen, maar de Omnicharge Omni 20+ volgt in feite de gootsteenbenadering. Met USB-C-, USB-A-, AC- en DC-poorten en zelfs draadloze oplaadmogelijkheden bovendien, laadt het vrijwel elke draagbare gadget op die je maar kunt bedenken. Het is duur en zit boordevol meer functies dan de gemiddelde persoon waarschijnlijk nodig heeft, maar ervaren gebruikers die de investering kunnen verdragen, zullen dol zijn op dit robuuste accessoire.

Ontwerp: krachtig, maar draagbaar

De Omni 20+ voldoet aan de gebruikelijke "power brick" -terminologie die wordt gebruikt voor dergelijke draagbare batterijpakketten: het is een dichte en zwaar aanvoelende puck van 1,4 pond en een voetafdruk van bijna 5 x 5 inch met een dikte van iets minder dan 1 inch.

Er zijn zeker kleinere en lichtere powerbanks op de markt, maar hij is nog steeds kleiner dan de bijna VHS-tape-achtige vorm van de Mophie Powerstation AC, die vergelijkbare mogelijkheden biedt. Omnicharge rustte de Omni 20+ uit met een licht rubberen buitenkant die alledaagse deukjes kan verdragen, hoewel ik hem niet ruig zou willen noemen. Het is niet gebouwd voor extreme slijtage.

Image
Image

Zoals hierboven gesuggereerd, biedt de Omni 20+ een reeks oplaadpoorten en -methoden. Er zijn twee standaard USB-A-poorten aan de voorkant die QuickCharge 3.0-compatibel zijn en laadsnelheden tot 18 W ondersteunen. Een enkele USB-C PD-poort (Power Delivery) aan de rechterkant kan apparaten tot 60 W opladen en heeft ook een ingangsvermogen van maximaal 45 W voor het bijvullen van de ingebouwde 20.000 mAh lithium-ionbatterij van de Omni 20+ pack.

Voor zwaardere laadbehoeften kan een AC-poort (120V) aan de linkerkant tot 100W opladen, terwijl een kleine DC-poort (5-25V) aan de rechterkant dezelfde 100W-markering kan bereiken. De AC-poort is handig voor het aansluiten van apparaten met een stopcontact, terwijl de DC-poort kan worden gebruikt om bepaalde oplaadstenen voor laptops te vervangen, bijvoorbeeld door deze te verwisselen voor iets dat extra nut heeft.

Er is geen twijfel dat sommige gebruikers alle opties en mogelijkheden zullen waarderen die in deze ene handige krachtsteen zijn ingebouwd.

Bovendien kan het bovenoppervlak van de Omni 20+ draadloos apparaten opladen die compatibel zijn met de Qi-oplaadstandaard tot 10W. Dat is ideaal voor smartphones, maar ook voor oordopjes die draadloos opladen ondersteunen.

Een deel van wat de Omni 20+ uniek maakt, afgezien van de enorme reeks oplaadopties, is het kleine OLED-display aan de voorkant dat in één oogopslag details geeft over de powerbank zelf. De indicator voor de resterende levensduur van de batterij is waarschijnlijk het nuttigst voor alle gebruikers, maar geeft ook gegevens weer over de laadoutput voor aangesloten apparaten, de laadsnelheid voor de steen zelf, de DC/USB-C-uitgangsspanning en de batterijtemperatuur.

De Omni 20+ wordt afzonderlijk verkocht met alleen het apparaat zelf en USB-C- en USB-A-kabels voor een adviesprijs van $ 200. OmniCharge verkoopt ook een bundel die verpakt is in een snelle wandlader met twee internationale stekkeradapters, plus een duurzame hoes voor de Omni 20+ en oplaadkabels. De bundel, die Omnicharge voor deze beoordeling naar Lifewire heeft gestuurd, wordt verkocht voor $ 250.

Instelproces: niet veel aan

Omdat de Omni 20+ een batterijpakket voor alle doeleinden is, is er niet veel nodig om het te gebruiken. U hoeft geen software te installeren of instellingen te configureren. Laad het apparaat eenvoudig op met een van de meegeleverde kabels en een oplader, en als u klaar bent, schakelt u de Omni+ in door lang op de aan/uit-knop op de voorkant van het apparaat te drukken.

Image
Image

Om een apparaat op te laden, sluit u het aan op de juiste poort of plaatst u een draadloos oplaadbaar apparaat op het oppervlak om draadloos op te laden. Merk op dat de twee knoppen aan de voorkant respectievelijk de AC-poort en USB-poorten in- of uitschakelen, dus als je geen stroom krijgt, controleer die knoppen dan nogmaals.

Oplaadsnelheid en batterij: veel opties

Ik heb de Omni 20+ getest met een reeks apparaten, waaronder mijn MacBook Pro uit 2019, een iPhone 12 Pro Max, Samsung Galaxy S21, Apple AirPods Pro, OnePlus 9 en Nintendo Switch. Het werkte betrouwbaar en zoals verwacht tijdens het testen van de verschillende poorten.

De verpakking van de Omni 20+ geeft een ruwe schatting van het aantal oplaadbeurten van de powerbank voordat deze leeg raakt, inclusief maximaal vijf smartphone-opladingen, één tot twee tablet-opladingen, maximaal één laptop-oplading, en tot vijf oplaadbeurten voor digitale camera's. Toegegeven, die schattingen zullen niet altijd kloppen vanwege de verschillen in batterijcapaciteit van apparaat tot apparaat, maar ze waren behoorlijk goed voor de apparaten die ik heb getest.

Het laadt vrijwel elke draagbare gadget op die je maar kunt bedenken.

De MacBook Pro laadde bijvoorbeeld van leeg naar 96 procent vol voordat de Omni 20+ geen sap meer had, waardoor hij bijna volledig was opgeladen. Ik zag een pieklaadsnelheid van 61W tijdens het opladen via de USB-C-poort. De iPhone 12 Pro Max met grote capaciteit laadde in iets meer dan twee uur van leeg naar 100 procent op en liet ongeveer 70 procent van de lading achter op de power brick. Hij laadde op met een snelheid van ongeveer 26 W via een USB-C naar Lightning-kabel.

Image
Image

Wat betreft draadloos opladen, verschilden de prestaties per apparaat. Met de iPhone 12 Pro Max zag ik een snelle oplaadsnelheid net ten noorden van 10 W, wat in slechts 30 minuten 21 procent toevoegde aan de batterijlading van de telefoon. De Galaxy S20 van Samsung laadde echter op met een snelheid van slechts 6,6 W, wat 13 procent aan het batterijtotaal toevoegt gedurende een periode van 30 minuten. Uw resultaten zullen per apparaat verschillen, maar de Omni 20+ biedt zoveel verschillende manieren om op te laden dat er ongetwijfeld een ideale optie is.

Prijs: duur, maar potentieel de moeite waard

Prijs is de enige grote barrière voor de Omnicharge Omni 20+, die alles doet wat je zou verwachten en nog wat. Maar een stapel voordelen heeft een premium prijs, en in dit geval is $ 200 voor een powerbank absoluut aan de hoge kant.

Je kunt een 20.000 mAh powerbank met minder poorten krijgen van een gerenommeerd merk voor $ 50 of minder, hoewel je rekening moet houden met de laadsnelheid - niet elke oplader is bijvoorbeeld geschikt voor krachtige laptops. Maar als je kunt rondkomen met een USB-C-poort, kun je veel geld besparen met een eenvoudigere, minder robuuste powerbank.

Een stapel voordelen heeft een premium prijs, en in dit geval is $ 200 voor een powerbank absoluut aan de hoge kant.

Image
Image

Omnicharge Omni 20+ vs ZMI PowerPack 20000

De ZMI PowerPack 20000 is precies het soort betaalbare powerbank die ik zou aanraden als je geen AC- of DC-stroompoort nodig hebt. De 45 W USB-C PD-poort kan sommige superkrachtige laptops niet aan, maar laadt een MacBook Pro prima op en is zeker ideaal voor smartphones, tablets, gamesystemen en andere compacte apparaten.

Voor een huidige prijs van slechts $ 60 is het een compacte, duurzame powerbank die ideaal is om als back-up in een tas te stoppen. Maar nogmaals, de Omni 20+ verslaat hem handig op het gebied van beschikbare poorten, maximaal wattage en andere voordelen.

Het is een fantastische krachtsteen, als je ermee kunt zwaaien

Als je het geld kunt missen en een krachtige steen wilt die vrijwel elk draagbaar apparaat aankan, is de Omnicharge Omni 20+ een uitstekende en veelzijdige optie. Het is geweldig voor laptops, smartphones, tablets en andere mobiele gadgets, en biedt een oplaadpoort of -pad die geschikt is voor zo ongeveer alles dat binnen zijn vermogensbereik past. Heb je niet alle extra poorten nodig? Bespaar het geld en koop een eenvoudigere alternatieve powerbank. Maar er is geen twijfel dat sommige gebruikers alle opties en mogelijkheden zullen waarderen die in deze ene handige power-steen zijn ingebouwd.

Specs

  • Productnaam Omni 20+ Powerbank
  • Product Merk Omnicharge
  • UPC 855943008831
  • Prijs $199.00
  • Releasedatum juni 2017
  • Gewicht 1,4 lbs.
  • Productafmetingen 5,0 x 4,8 x 0,91 inch.
  • Kleur Zwart
  • Garantie 1 jaar
  • Poorten 1x USB-C, 2x USB-A, 1x AC, 1x DC
  • Waterdicht N.v.t.

Aanbevolen: