WBPINE 24000mAh Solar Power Bank Review: enorm op batterijduur

Inhoudsopgave:

WBPINE 24000mAh Solar Power Bank Review: enorm op batterijduur
WBPINE 24000mAh Solar Power Bank Review: enorm op batterijduur
Anonim

Bottom Line

De WBPINE 24000mAh Solar Power Bank Review is een allround superster als het gaat om de levensduur van de batterij, het vermogen om op zonne-energie op te laden en draagbaarheid, allemaal samengebracht in één relatief klein pakket.

WBPINE 24000mAh zonne-energiebank

Image
Image

We hebben de WBPINE 24000mAh zonne-energiebank gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je op zoek bent naar een draagbare zonne-energiebank, dan wil je een apparaat vinden dat het vermogen en de efficiëntie maximaliseert. De twee belangrijkste factoren zijn de grootte van de batterij en het aantal en het wattage van de zonnepanelen. Er zijn zonne-energiebanken met één paneel met grote batterijen of zelfs powerbanks met maximaal vijf zonnepanelen die zich richten op de omzetting van zonne-energie.

De WBPINE 24000mAh biedt een aantrekkelijke mix van batterij en zonne-energie. Je krijgt een enorme batterij, drie capabele zonnepanelen en een draagbaar en duurzaam ontwerp waardoor dit apparaat ideaal is voor langdurig gebruik buitenshuis.

Image
Image

Design: Aantrekkelijk maar met een paar eigenaardigheden

Met een gewicht van één pond is deze zonne-energiebank zeker een beetje fors. Maar dat is geen verrassing gezien de enorme lithium-polymeerbatterij van 24000 mAh. Het lijkt qua vorm en afmetingen op een smartphone, maar door de grote batterij en de twee uitklapbare zonnepanelen is het formaat meer vergelijkbaar met drie op elkaar gestapelde smartphones.

Het opbergen van de panelen voor op reis is eenvoudig. Vouw ze gewoon in en zet ze vast met de handige kliksluiting, een soort portemonnee. De fabrikant levert ook een karabijnhaak die je kunt haken aan de leren lus die aan het klemmechanisme is bevestigd. (Met de karabijnhaak bevestigd, is het iets moeilijker om het apparaat in elkaar te klemmen.) Vanwege het gewicht van het product hebben we ook geconstateerd dat de drukknop gemakkelijk los kan komen of verdraaid kan worden door beweging.

De WBPINE 24000mAh biedt een aantrekkelijke mix van batterij en zonne-energie.

We hebben het niet rondgedragen met de zonnepanelen uitgevouwen, maar als je een grotere rugzak hebt, denken we dat dit zeker een comfortabele optie is. En vanwege de stevige kunststof en kunstleermaterialen is hij zeker bestand tegen wat gedrang. We sloegen het een beetje op rotsen en gras en ontdekten dat het behoorlijk duurzaam was.

Er is een geweldige ingebouwde LED-zaklamp aan de achterkant van het apparaat met drie lichtstanden: stabiel, SOS en stroboscoop. Het bedienen van dit licht is niet zo eenvoudig als het indrukken van de knop, wat een ander ontwerpprobleem is dat we hebben opgemerkt - in plaats daarvan moet je de aan / uit-knop een seconde of twee ingedrukt houden en vervolgens opnieuw indrukken om door de andere modi te bladeren.

Aan hetzelfde uiteinde als de zaklamp vind je twee USB 2.0-poorten en een micro-USB-poort. Ze worden allemaal beschermd door een hoes die op hun plaats klikt om water en vuil buiten te houden.

Het stroomindicatiepaneel bevindt zich om de hoek van de USB-poorten. Het groene lampje betekent dat hij wordt opgeladen, en de andere vier indicatoren (die elk 25% batterijcapaciteit vertegenwoordigen) knipperen blauw wanneer ze worden opgeladen of moeten worden opgeladen, of continu blauw wanneer ze worden ingeschakeld. Omdat dit paneel klein is en zich aan de zijkant van het apparaat bevindt, is het niet zo eenvoudig om het laadniveau af te lezen, maar dat is waarschijnlijk geen groot probleem als het in beweging is.

De WBPINE 24000mAh is voorzien van een intelligent beveiligingssysteem om te voorkomen dat het apparaat kortsluiting krijgt, maar er is geen waterdichte classificatie. We ontdekten dat lichte regen er niet al te veel invloed op had, maar de fabrikant raadt ook aan om het apparaat niet in water onder te dompelen. Op basis van onze ervaring met de powerbank in een paar seconden van zware regen, raden we aan om deze zo veel mogelijk droog te houden en te waarschuwen voor blootstelling aan ander water dan lichte regen.

Image
Image

Instelproces: Een beetje lang maar het wachten waard

Uit de doos was deze zonne-energiebank ongeveer voor de helft opgeladen. Hoewel het mogelijk is om een volle batterij te bereiken met een dag of twee krachtige zon, raadt de fabrikant aan om deze de eerste keer aan te sluiten voor maximale laadcapaciteit en voor de beste oplaadprestaties.

We hebben de aanwijzingen gevolgd en het apparaat aangesloten om op te laden via de meegeleverde micro-USB-kabel. De eerste keer opladen duurde zeven uur.

Na enig gebruik hebben we de laadcapaciteit van de WBPINE op zonne-energie getest. Met een lading van 0%, vier uur in de volle zon op een zonnige dag bracht het apparaat tot 25% (het werd echter erg heet om aan te raken.)

Vier uur in gedeeltelijke zon resulteerde in dezelfde winst van ongeveer 25% opladen. De fabrikant beweert dat hij gedurende een periode van 20 tot 26 uur volledig kan worden opgeladen. We hebben te veel regen gehad om dat echt te kunnen testen, maar afgaand op de meer kortetermijntests die we hebben uitgevoerd, is de zonne-oplaadfunctie een van de beste aspecten van dit apparaat.

Image
Image

Oplaadsnelheid: snel en stabiel

Na eerst te hebben opgeladen op een stroombron, hebben we de WBPINE-zonne-energiebank maximaal benut door een paar verschillende apparaten te testen, waaronder een iPhone 6S Plus, iPhone X, Kindle Fire en Google Nexus 5X.

Eerst hebben we gemeten of de laadsnelheid juist was. We hebben het apparaat vergeleken met elk van deze smartphones en tablets met behulp van een USB-multimeter, die de spannings- en stroomsterktemetingen vastlegde. De fabrikant claimt een laadsnelheid van 5. V/2.1A, en dat leek behoorlijk nauwkeurig te zijn.

De iPhone 6S Plus las op 5.04V/.89A en dat gold ook voor de Google Nexus 5X. De iPhone X kwam tot 5,04V/.97A en de oplaadsnelheid van de Kindle Fire was 5.02V/.96A.

Korte uitbarstingen van de zon kunnen nog steeds veel doen om de batterij op te laden.

Wat de werkelijke oplaadtijd per apparaat betreft, duurden de iPhone 6S Plus en iPhone X ongeveer twee uur, de Google Nexus 5X slechts drie uur en de Kindle Fire laadde in vier uur op.

We vonden ook dat de oplaadsnelheid vrij snel was. In 30 minuten ging de Kindle Fire van 0% naar 7% en de Google Nexus 5X bereikte 29%.

Wat betreft de gemiddelde oplaadtijd van de WBPINE, we hebben hem in totaal drie keer opgeladen en vonden dat de gemiddelde volledige oplaadtijd negen uur was. Dat is relatief langzaam, maar het loont de moeite, aangezien de batterij een indrukwekkende hoeveelheid tijd meegaat.

Image
Image

Batterijlevensduur: hoofd van de klas

WBPINE beweert dat je twee weken lang op deze zonne-energiebank kunt vertrouwen om mobiele telefoons op te laden. Met voldoende dagelijkse zon zou dit waarschijnlijk heel goed het geval kunnen zijn. Zelfs onze mix van zonnig en bewolkt weer gedurende een week in de stad toonde aan dat korte zonnestralen nog steeds veel kunnen doen om de batterij een boost te geven.

Na één keer opladen ontdekten we dat we twee telefoons, een Android-tablet, volledig konden opladen en tegelijkertijd een telefoon van 0% -90% konden openen terwijl we ook drie uur lang media konden streamen.

We hebben ook de batterijcapaciteit getest door een lege Kindle Fire aan te sluiten op de WBPINE en YouTube-video's te streamen totdat de oplader leeg was. We ontdekten dat we gemakkelijk op deze powerbank konden vertrouwen voor bijna 11 uur continu gebruik.

Prijs: een beetje prijzig, maar het hangt af van wat je zoekt

De WBPINE 24000mAh Solar Power Bank is te koop voor $ 44,99, wat niet slecht is gezien de enorme batterij. Maar er zijn opties die voor minder een iets grotere accu bieden, weliswaar met minder zonnepanelen. Anderen worden geleverd met extra functies zoals Qi draadloos opladen en een iets grotere batterij voor slechts een paar dollar meer. Maar als u de batterij en het zonne-energieconversievermogen wilt dat de WBPINE 24000mAh biedt, zouden we zeggen dat deze powerbank de prijs waard is.

Competitie: Wegen van zonne-energie en batterijvermogen

De Hiluckey 25000mAh zonnelader is bijna een kopie van de WBPINE 24000mAH, op een paar grote verschillen na. De Hiluckey biedt 1000 mAh meer aan batterijvermogen en een extra zonnepaneel voor een paar dollar meer dan de WBPINE. Hoewel deze optie meer wattage op zonne-energie biedt, voegt het ook meer gewicht toe, wat een nadeel kan zijn als je probeert je rugzak zo licht mogelijk te houden.

Dan is er de Elzle 20000mAh draadloze zonnelader, die naast drie zonnepanelen en een 20000mAh-batterij een Qi Wireless-oplaadbank biedt. Voor ongeveer dezelfde prijs als de WBPINE biedt de Elzle twee USB-ingangen plus draadloze oplaadmogelijkheden, waarmee je een Qi-compatibele smartphone en twee andere apparaten kunt opladen. Het heeft echter een kleinere batterijcapaciteit, dus als je de draadloze oplaadmogelijkheid niet nodig hebt, is de WBPINE de betere optie.

Als je nieuwsgierig bent naar andere opties, bekijk dan onze gids over de beste opladers voor zonne-energie.

Biedt uitstekende batterijcapaciteit en effectief aanvullend opladen op zonne-energie - een geweldige oplader voor een reis buiten het elektriciteitsnet

De duurzaamheid laat te wensen over (laat hem niet buiten staan bij hevige regen), maar voor de gemiddelde avonturier zal de WBPINE 24000mAh waarschijnlijk goed passen als oplaadbron voor smartphones en tablets op je volgende avontuur buiten de gebaande paden.

Specs

  • Productnaam 24000mAh zonne-energiebank
  • Product Merk WBPINE
  • Prijs $39,99
  • Gewicht 1 lbs.
  • Productafmetingen 6,1 x 3,3 x 1,18 inch.
  • Ingang 5V/1.8A
  • Batterijcapaciteit 24000mAh
  • Batterijtype Li-polymeer
  • Compatibiliteit Android, iPhones, iPads, GPS-apparaten
  • Waterdichte kwaliteit Regen-spatbestendig
  • Poorten 2 x USB 2.0, 1 x micro-USB
  • Garantie 18 maanden

Aanbevolen: