Nokia lanceert nieuwe slimme verlichtingsproducten in de VS

Nokia lanceert nieuwe slimme verlichtingsproducten in de VS
Nokia lanceert nieuwe slimme verlichtingsproducten in de VS
Anonim

Nokia heeft een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten geïntroduceerd, waaronder verschillende slimme thuisopties voor in de muur.

Nokia kondigde woensdag de nieuwe Smart Lighting-producten aan en merkte op dat de apparaten eenvoudige en gemakkelijk te installeren ontwerpen voor consumenten zouden bieden. De verschillende producten zijn ontworpen in samenwerking met Smartlabs, een bedrijf dat zijn naam heeft gebouwd op het maken van slimme verlichtings- en elektrische besturingscomponenten.

Image
Image

“Deze complete lijn van innovatieve, veelzijdige en gebruiksvriendelijke slimme verlichtingsapparaten weerspiegelt Nokia's toewijding om technologie te gebruiken om de dagelijkse ervaring van mensen positief te beïnvloeden, inclusief het mogelijk maken van effectief energiebeheer.” Vipul Mehrotra, vice-president van Nokia Brand Partnerships, zei in de aankondiging.

De lijst met producten die deze week zijn aangekondigd, bevat een slimme verlichtingsbrug, evenals verschillende soorten slimme lichtschakelaars en stopcontacten. Nokia zegt ook dat de nieuwe smart home-apparaten werken met elke verlichtingsarmatuur, elk type lamp, elke bedradingsconfiguratie die je huis heeft ingesteld en elke locatie in je huis. Bovendien kun je de apparaten instellen om met Alexa of Google Assistant te werken, zodat je alles kunt bedienen met het geluid van je stem.

Image
Image

Nokia beweert ook dat de nieuwe slimme verlichtingsapparaten een uniek dual-mesh-afleversysteem zullen gebruiken voor betrouwbaarder schalen, zelfs wanneer wifi niet beschikbaar is. Dit wordt gedaan door verbinding te maken via radiofrequentie (RF) en de bestaande draden in uw huis.

Nokia's nieuwe slimme verlichtingsopties zijn nu beschikbaar voor pre-order en variëren van $ 39,99 tot $ 59,99, afhankelijk van het apparaat.

Aanbevolen: