Nieuwe Google Play-functies Target Wear OS-gebruikers

Nieuwe Google Play-functies Target Wear OS-gebruikers
Nieuwe Google Play-functies Target Wear OS-gebruikers
Anonim

Google heeft plannen onthuld voor nieuwe Google Play-functies waarmee Wear OS-gebruikers gemakkelijker de gewenste horloge-apps kunnen vinden en downloaden vanaf hun telefoon en hun horloge.

Geplande verbeteringen aan Google Play hebben specifiek betrekking op Wear OS om de vindbaarheid en installatie van horloge-apps op zowel Android-smartphones als smartwatches te verbeteren. Deze updates zijn nog niet beschikbaar, maar zullen binnenkort beschikbaar komen, volgens de aankondiging van Google Help.

Image
Image

Als je een Android-telefoon gebruikt, kun je nieuwe zoekfilters zoals 'Watch' of 'watch faces' gebruiken om de Wear OS-apps die je zoekt beter te vinden. De update bevat ook speciaal voor Wear OS samengestelde clusters, die browsers populaire aanbevelingen geven over de categoriepagina's "Wear OS" en "Watch Faces for Wear OS". Als u een app vindt die u bev alt, kunt u deze op afstand rechtstreeks vanaf uw Android-telefoon op uw Wear OS-apparaat installeren door op "Installeren" te tikken, waarbij alle compatibele smartwatches standaard automatisch worden geselecteerd.

Image
Image

Google Play krijgt ook een visuele revisie op Wear OS-apparaten, waarbij Google het ontwerp vereenvoudigt, zodat het gebruiksvriendelijker is op smartwatch-schermen - die veel kleiner zijn dan op telefoons. Het baseert het ontwerp op Material You, plaatst de meest relevante informatie op kaarten die kunnen worden uitgebreid voor meer details en maakt navigatie in het algemeen toegankelijker.

Google stelt dat deze bijgewerkte functies "in de komende weken" naar Google Play zullen worden uitgerold en beschikbaar zullen zijn voor Android-apparaten met Wear OS-versie 2.x en hoger.

Aanbevolen: