Nieuwe pixelupdate verbetert gebaren, beeldeffecten, portemonnee en meer

Inhoudsopgave:

Nieuwe pixelupdate verbetert gebaren, beeldeffecten, portemonnee en meer
Nieuwe pixelupdate verbetert gebaren, beeldeffecten, portemonnee en meer
Anonim

Waarom dit ertoe doet

Pixel-gebruikers hebben zojuist een vrij grote update gekregen voor hun door Google gemaakte telefoons. Het bevat verbeteringen op het gebied van veiligheid, gebaren en camera's die elke Pixel een beetje nuttiger zouden moeten maken.

Image
Image

Google is net begonnen met het uitrollen van een update voor zijn Pixel-telefoonlijn, inclusief veiligheids-, camera- en Google Pay-functies.

Veiligheidsfuncties: Google kondigt verschillende functies aan die, hoewel sommige al op de telefoons van andere bedrijven staan, ervoor zorgen dat zijn Pixel-telefoons moderner aanvoelen. De Pixel 4 krijgt natuurlijk de coole dingen, met detectie van auto-ongelukken die 911 belt (in de VS-000 in Australië of 999 in het VK) als je niet reageert.

Pixel 4-updates: eigenaren krijgen ook een upgrade naar Motion Sense, zodat ze het afspelen van muziek kunnen pauzeren en hervatten zonder de telefoon aan te raken. De selfie-camera aan de voorzijde krijgt ook een betere portretonscherpte, kleurenpop en de mogelijkheid om 3D-foto's voor Facebook te maken. Je krijgt ook nieuwe informatie over apps als je lang op hun pictogrammen drukt met Pixel 4.

Alle pixels: de nieuwere 12.1-emoji-update komt voor de hele Pixel-lijn, met 169 nieuwe variaties voor geslacht, huidskleur en oriëntatie. Het donkere thema kan nu worden gepland op basis van het tijdstip van de dag en je kunt nieuwe regels instellen op basis van locatie of het wifi-netwerk waarmee je bent verbonden.

Google Wallet: met de aan/uit-knop heeft u nu toegang tot uw Google Wallet door lang te drukken, waardoor u gemakkelijker door verschillende betalingsopties op het scherm kunt vegen. Pixel 4-gebruikers hebben nu ook op deze manier toegang tot contacten voor noodgevallen en medische informatie.

Instapkaarten: als je een vlucht neemt, kun je nu een screenshot van je instapkaart maken en re altime updates ontvangen op je Pixel 4, 3 en 3a.

Pixel 2: als je nog steeds een van deze rockt, kun je eindelijk het Live Caption-systeem van Google gebruiken om media te ondertitelen terwijl je ernaar kijkt.

Aanbevolen: