Shaq en Melissa McCarthy toegevoegd aan Alexa's stemlijst

Shaq en Melissa McCarthy toegevoegd aan Alexa's stemlijst
Shaq en Melissa McCarthy toegevoegd aan Alexa's stemlijst
Anonim

Na het succes van de Samuel L. Jackson-stemoptie voor beroemdheden, voegt Amazon Melissa McCarthy en Shaquille O'Neal-opties toe voor $ 4,99 per stuk.

Amazon heeft een aantal nieuwe functies voor Alexa uitgerold, waaronder twee nieuwe optionele beroemdheden. Het is nu mogelijk (tegen een vergoeding van $ 5 per stuk) om de stem van Alexa te veranderen in Shaq of Melissa McCarthy, naast de eerder beschikbare Samuel L. Jackson.

Image
Image

Volgens Amazon werd de persoonlijkheid van Jackson als beroemdheid de bestverkochte digitale aankoop van Amazon.com op de dag dat het werd uitgebracht, dus het toevoegen van meer opties voor beroemdheden was een waarschijnlijke zet.

Alexa-gebruikers hebben ook de keuze uit een nieuwe niet-celebrity-stemoptie als ze een verandering willen, maar niet geïnteresseerd zijn in een van de beroemde stemmen. Overschakelen naar de nieuwe is een kwestie van "Alexa, verander je stem."

Een nieuw wake-woord, "Ziggy," is ook geïntroduceerd en kan worden gebruikt in plaats van de vorige woorden "Alexa", "Computer", "Echo" of "Amazon". Je kunt het wekwoord van Alexa veranderen door te zeggen: "Alexa, verander je wekwoord."

Beide beroemdheden zijn enthousiast om hun stem aan Alexa te lenen. O'Neal zei: "Shaq is in huis om je speakers te laten stuiteren. Boomshakalaka!" in de officiële Amazon-aankondiging.

Image
Image

"Het was zo'n leuke ervaring om aan dit project te werken," zei McCarthy, "Ik hoop dat jullie allemaal genieten van al mijn vadergrappen! Leuk weetje: als je een schuiffluitje hoort, is het mijn persoonlijke die ik heb meegebracht mij naar de opnamestudio!"

Als je nieuwsgierig bent naar de nieuwe stemopties, maar niet zeker weet of je vooraf moet betalen, kun je luisteren naar spraakfragmenten van zowel Melissa McCarthy als Shaquille O'Neal op het officiële Alexa YouTube-kanaal.

Aanbevolen: