Red Dead Online' laat je eindelijk een echte Lowlife Outlaw zijn

Inhoudsopgave:

Red Dead Online' laat je eindelijk een echte Lowlife Outlaw zijn
Red Dead Online' laat je eindelijk een echte Lowlife Outlaw zijn
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Red Dead Online heeft een nieuwe update ontvangen genaamd Blood Money, die verschillende nieuwe missies en mogelijkheden voor spelers toevoegt om te voltooien.
  • Blood Money laat spelers eindelijk het leven leiden van een outlaw in het Westen, iets waar velen jaren op hebben gewacht om te ervaren.
  • De nieuwe activiteiten omvatten banen die spelers sturen om boerderijen, postkoetsen te beroven, individuen te ontvoeren voor informatie en meer.
Image
Image

Hoewel niet de meest productieve update die Red Dead Online ooit heeft ontvangen, voelt Blood Money als een stap om spelers eindelijk hun outlaw-dromen in het Wilde Westen te laten waarmaken.

Sinds de release tegen het einde van 2018 heeft Red Dead Online een wisselende mate van updates gezien, maar geen enkele is er ooit in geslaagd om de jeuk te krabben die veel spelers in de game verwachtten. In tegenstelling tot de verhaalvolle singleplayer, met bankovervallen, postkoetsovervallen en andere dingen die je van bandieten zou verwachten, schrok Red Dead Online altijd terug voor dat soort missies.

Nu geeft Rockstar spelers eindelijk een diepere kijk in de vervagende criminele wereld die het Westen regeerde, en tot nu toe was het geweldig om te ontdekken.

Leven in het Westen

Ik ben al lang fan van de Red Dead-serie en toen Red Dead Redemption 2 werd gelanceerd, was ik enthousiast over het potentieel van de online multiplayer.

Hoewel Red Dead Online een mooie mix van mechanica en dingen om te doen bood, voelde het spel altijd alsof het de kleine misdaden miste die we vaak zien geïllustreerd in verschillende boeken en films als het gaat om de periode van het Wilde Westen: postkoets-, trein- en woningovervallen.

Met Blood Money vult Rockstar die leemte op met een nieuw, op missies gebaseerd systeem waarmee je verschillende missies en taken kunt uitvoeren. Het bouwt voort op het vreemdere non-player character (NPC)-systeem dat al in het spel aanwezig is door nieuwe personages te introduceren om mee te praten.

Naast de nieuwe missies introduceert Rockstar een speciale valuta genaamd Capitale, die je kunt verdienen door enkele van de nieuwe taken te voltooien. Je kunt het ook verborgen vinden in stashes en plunderen als je het niet hebt van vijanden die je doodt.

Zodra je genoeg Capitale hebt verdiend, kun je deelnemen aan de echte brood-en-botermissies van de nieuwe update, Opportunities. Deze banen werken op dezelfde manier als die spelers al hebben gezien van de Bounty Hunter-baan en omvatten het beroven van een trein.

Het duurt wat langer om te voltooien en ze hebben een paar meer bewegende delen dan de meeste reguliere missies, maar het is een leuke manier om de sleur te doorbreken als je genoeg Capitale hebt verdiend om het te betalen.

Image
Image

Tekortschieten

Hoewel het allemaal goed werkt, heeft Blood Money over het algemeen een aantal problemen die opvallen. Ten eerste zorgt het ontbreken van een echt progressiesysteem zoals bij de andere banen ervoor dat het na een tijdje een beetje hol aanvoelt. Natuurlijk kun je de Blood Money-taken en de nieuwe Free Roam-missies blijven slijpen, maar dat zal spelers maar zo lang verzadigd maken.

Slijpen voor Capitale kan ook frustrerend zijn, vooral na een paar uur spelen. Er lijkt geen enkele garantie te zijn dat de reguliere banen je Capitale opleveren, en je kunt niet deelnemen aan de meer lucratieve, op verhalen gebaseerde missies zonder het te verdienen.

Helaas raken de nieuwe banen snel verouderd, omdat er maar een paar beschikbaar zijn voordat ze beginnen te herhalen. Dit probleem plaagt al lang de inhoudsupdates voor Red Dead Online, en een probleem waarvan spelers niet verwachten dat het wordt opgelost met Blood Money.

Rockstar geeft je wel wat Capitale als je een van de recente inhoudspassen opha alt, maar dat gaat ten koste van 25 goudstaven ($ 10 USD), wat een premium valuta is waaraan je echt geld moet uitgeven.

Image
Image

Je verdient de balken terug door de pas te voltooien, maar niet iedereen die speelt geniet van de voortgang van deze gevechtspassen. Helaas, zonder dat extra kapitaal, kan het een paar uur spelen duren om de eerste kans te krijgen, misschien meer, afhankelijk van je geluk.

Ondanks die tekortkomingen en het ontbreken van ontgrendelingen voor progressie, voelt Blood Money alsof Rockstar een stap in de goede richting heeft gezet. Het vrijgeven van de inhoud is een goede zet, vooral na enkele feedback van de gemeenschap met eerdere releases - die allemaal goudstaven hebben gekost om op te starten.

Het voelt echter alsof er meer aan Blood Money had kunnen zitten, en misschien zal Rockstar er in de loop van de tijd meer aan toevoegen. Maar voorlopig ben ik tevreden om in te loggen, op te scheppen met een paar vrienden en mijn outlaw-leven te leiden in de heuvels van New Hanover.

Aanbevolen: