WhatsApp zelfwissende media en teksten komen naar iOS

WhatsApp zelfwissende media en teksten komen naar iOS
WhatsApp zelfwissende media en teksten komen naar iOS
Anonim

WhatsApp's View Once-functie waarmee je media en teksten kunt verzenden die zichzelf automatisch verwijderen nadat ze zijn bekeken, is gebonden aan iOS - en je kunt het uitproberen in de nieuwste WhatsApp-bèta.

Een nieuwe WhatsApp-functie genaamd View Once, die in juni op Android werd uitgebracht, vindt nu zijn weg naar iOS-apparaten met een testrun die momenteel wordt uitgerold in de meest recente bèta. Je kunt je aanmelden voor de WhatsApp-bèta, die beschikbaar is via Testflight, om toegang te krijgen tot de nieuwe functie.

Image
Image

Als je de nieuwste bèta hebt gedownload (versie 2.21.140.9) maar de optie Eén keer bekijken niet ziet, stelt WABetaInfo voor om even te wachten, aangezien WhatsApp de toegang tot testers gestaag uitbreidt.

De View Once-functie breidt de functie Verdwijnende berichten uit, waarmee gebruikers berichten zo kunnen instellen dat ze zichzelf na zeven dagen automatisch verwijderen. Deze keer, in plaats van zichzelf na een bepaalde tijd te vernietigen, zullen berichten die zijn verzonden met View Once ingeschakeld, ophouden te bestaan onmiddellijk nadat ze zijn bekeken en gesloten.

Verzenders krijgen een melding te zien wanneer hun bericht wordt bekeken, waarbij WABetaInfo aangeeft dat ontvangers deze meldingsoptie niet kunnen uitschakelen.

Image
Image

Er wordt ook opgemerkt dat, hoewel View Once-berichten direct worden verwijderd nadat ze zijn verwijderd, er geen manier is om te voorkomen dat een ontvanger een screenshot van het bericht maakt. Dit zal waarschijnlijk minder een probleem zijn voor zoiets als een video, maar het vermindert de effectiviteit van de functie Eén keer bekijken enigszins.

Als je bent aangemeld voor de WhatsApp-bèta en de functie Eén keer bekijken beschikbaar is, kun je de optie activeren wanneer je een bericht verzendt door op een speciale knop in het tekstinvoervak te tikken.

Aanbevolen: