Samsung TV Plus voegt desktop- en Chromecast-compatibiliteit toe

Samsung TV Plus voegt desktop- en Chromecast-compatibiliteit toe
Samsung TV Plus voegt desktop- en Chromecast-compatibiliteit toe
Anonim

Samsung's streamingdienst, bekend als Samsung TV Plus, kan nu zowel op internet als op Chromecast-apparaten worden bekeken.

Voor het eerst gemeld door Protocol, stelt de nieuwe compatibiliteit iedereen in staat de streamingdienst van Samsung te bekijken, ongeacht of ze een Samsung-apparaat hebben of niet. Voorheen kon je Samsung TV Plus alleen kijken op Samsung smart-tv's of Samsung-smartphones.

Image
Image

Protocol zei dat Samsung de nieuwe manieren om naar de streamingdienst te kijken nog niet officieel heeft aangekondigd, maar dat het bedrijf heeft bevestigd dat het de nieuwe kijkcompatibiliteit in mei heeft toegevoegd.

Met de nieuwe Chromecast-compatibiliteit kun je je favoriete programma's en films streamen met de Samsung TV Plus-app voor Android naar een Chromecast-compatibel apparaat. Het is belangrijk op te merken dat de app van Samsung nog steeds alleen beschikbaar is om te downloaden op Samsung-telefoons, zoals de Galaxy S21 of de Galaxy Note20. Als je echter een iPhone hebt, kun je Samsung TV Plus nog steeds via de desktop op vrijwel elk apparaat bekijken.

De service is volledig gratis, waardoor hij zich onderscheidt van andere concurrenten van streamingdiensten die abonnees een maandelijks bedrag in rekening brengen voor toegang tot tv en films.

Samsung TV Plus werd oorspronkelijk gelanceerd in 2015 en biedt meer dan 160 kanalen, variërend van nieuws tot sport tot eten en meer. De service is volledig gratis, waardoor hij zich onderscheidt van andere concurrenten van streamingdiensten die abonnees een maandelijks bedrag in rekening brengen voor toegang tot tv en films. Omdat er echter geen prijskaartje aan hangt, moet u nog steeds de prijs betalen voor het omgaan met advertenties tussen het kijken naar een show of een film.

Samsung's zet om zijn streamingdienst uit te breiden naar apparaten van derden, plaatst het in directe concurrentie met streamingboxen zoals Roku TV, Amazon Fire TV en Apple TV. Er is ook een ander Android-gebaseerd tv-streamingapparaat, bekend als onn, dat een HD-plug-in-streamingstick en streamingbox biedt om toegang te krijgen tot populaire Android TV-apps.

Aanbevolen: