Dit opvouwbare toetsenbord betekent dat je nooit aan je werk kunt ontsnappen

Inhoudsopgave:

Dit opvouwbare toetsenbord betekent dat je nooit aan je werk kunt ontsnappen
Dit opvouwbare toetsenbord betekent dat je nooit aan je werk kunt ontsnappen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Ik heb onlangs een briljant opvouwbaar Bluetooth-toetsenbord uitgeprobeerd waarmee je kunt werken wanneer je op vakantie zou moeten zijn.
  • Het Samsers-toetsenbord is eenvoudig in te stellen en biedt een verrassend goede typervaring.
  • Er zijn veel opvouwbare toetsenborden op de markt, maar overweeg om je zomervakantie te bewaren en ze thuis te laten.
Image
Image

Zomervakanties zijn officieel weer iets, en dankzij een klein maar effectief opvouwbaar toetsenbord kunt u uw laptop onderweg weggooien zonder echt te hoeven typen.

Ik heb het Samsers opvouwbare Bluetooth-toetsenbord ($ 28,99 op Amazon) uitgeprobeerd tijdens mijn eerste post-pandemische roadtrip onlangs. Dankzij de eenvoudige installatie en uitstekende type-ervaring kan ik deze gadget aanbevelen aan iedereen die er niet van kan weerhouden om te werken wanneer ze moeten ontspannen.

Klein maar machtig

Samsers is niet bepaald een bekend merk, dus ik was een beetje nerveus om dit toetsenbord te bestellen, ook al heeft het veel vijfsterrenrecensies op Amazon. Ik ben in het verleden verbrand door dergelijke "recensies". Maar ik was aangenaam verrast toen ik het goed verpakte item ontving.

In opgevouwen toestand is het toetsenbord belachelijk klein, ongeveer zo groot als een grote iPhone, en niet veel dikker. Ik ben een voorstander van ruime, goed gemaakte toetsenborden, dus ik twijfelde op het eerste gezicht of ik veel werk aan dit ding zou kunnen doen.

Image
Image

Als ik het toetsenbord uitvouw, wordt het ingeschakeld en met een druk op een Bluetooth-knop was ik verbonden met mijn iPhone. Toen plaatste ik het op de handige, meegeleverde opvouwbare standaard, en ineens was ik klaar om te typen.

De daadwerkelijke typervaring is verbazingwekkend goed voor een apparaat van dit formaat en deze prijs. Hoewel het er klein uitziet, heeft het ongeveer dezelfde toetsgrootte als een gewoon toetsenbord. Binnen enkele minuten typte ik met bijna dezelfde snelheid als op mijn MacBook Pro, het toetsenbord waartegen ik alle anderen meet.

Maar moet je typen op vakantie?

Nu ik op reis een roman of hele lange e-mails moest schrijven, werd ik geconfronteerd met het feit dat ik dat misschien niet moest doen. Ik zag onlangs een Tweet met de tekst:

“Europese out-of-offices: 'Ik ben weg om te kamperen voor de zomer. E-mail opnieuw in september.'"

"American out-of-office: 'Ik ben twee uur van kantoor weggegaan om een nieroperatie te ondergaan, maar je kunt me altijd op mijn mobiel bereiken.'"

Er zit veel waarheid in deze Tweet. Ik ben een van de vele Amerikanen die het moeilijk vindt om de stekker uit het werk te halen. In feite heb ik dit verhaal gepitcht toen ik nominaal op vakantie was. Ik heb het Samsers-toetsenbord misschien te veel gebruikt.

Mijn advies is daarom om op vakantie te gaan zonder toetsenbord, tenzij het moet.

Desalniettemin, als je het gevoel hebt dat je een draagbaar toetsenbord moet hebben, is de Samsers niet de enige die er is. Bijna elke Bluetooth werkt natuurlijk, maar er zijn ook nogal wat opvouwbare toetsenborden, dus je kunt er stiekem een in een zak steken, en mensen zullen niet weten dat je zo'n sukkel bent.

"Ik ben een van de vele Amerikanen die het moeilijk vinden om de stekker uit het werk te halen."

Een bijzonder mooie optie is het opvouwbare, draagbare ergonomische toetsenbord van $ 49,99, dat een aluminium frame heeft. Het wordt ook geleverd met een geïntegreerd touchpad en heeft een batterijduur tot 60 uur.

Er is ook de goed beoordeelde iClever BK03 van $ 36,99 waarmee je een Bluetooth-verbinding kunt opzetten met drie apparaten tegelijk, inclusief apparaten met Windows, Android en iOS. De fabrikant beweert dat het is gemaakt van aluminium van vliegtuigkwaliteit en 6,3 gram weegt.

Een iets ongebruikelijker ontwerp is duidelijk zichtbaar in het $ 32,99 Geyes Portable Travel Foldable Keyboard, dat in drie stukken kan worden gevouwen in plaats van de gebruikelijke twee. Door de extra vouw kunt u uw telefoon op een ingebouwde standaard plaatsen terwijl u typt, in plaats van een aparte standaard. Het wordt geleverd in goud of roségoud.

Al deze toetsenborden helpen je om je telefoon om te toveren in een echt typeapparaat terwijl je op zomervakantie bent. Je zou hem zelfs kunnen koppelen met een draagbare Bluetooth-muis, zoals de opvouwbare Microsoft Arc Mouse van $ 44,37. Maar bedenk dat de gemiddelde Amerikaanse werknemer slechts 10 dagen per jaar vrij neemt, terwijl Zweedse werknemers verplicht 25 vrije dagen hebben. Misschien moet je je toetsenbord gewoon thuis laten.

Aanbevolen: