Hoe software u kan helpen te ontsnappen aan Zoom-oproepen

Inhoudsopgave:

Hoe software u kan helpen te ontsnappen aan Zoom-oproepen
Hoe software u kan helpen te ontsnappen aan Zoom-oproepen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Met een nieuwe softwaretool kom je uit Zoom-vergaderingen door je aanwezigheid ondraaglijk te maken.
  • Zoom Escaper laat je doen alsof je videoverbinding zo slecht is dat je het gesprek moet beëindigen.
  • Nieuw onderzoek toont aan dat meer dan 40 procent van de telewerkers last heeft gehad van Zoom-vermoeidheid.
Image
Image

Zoommoeheid wordt erger en gebruikers vinden manieren om te ontsnappen aan de eindeloze videovergaderingen.

Met een nieuwe softwaretool genaamd Zoom Escaper kun je doen alsof je videoverbinding zo slecht is dat je het gesprek moet beëindigen. De software, en andere soortgelijke software, is een zegen voor degenen die er genoeg van hebben om voor de camera te staan.

"Na meer dan een jaar in een pandemie te zijn geweest en persoonlijke ontmoetingen beperkt waren, beginnen mensen de effecten van Zoom-burnout te voelen", Kristen Fowler, een executive recruiter bij Clarke Caniff Strategic Search, zei in een e-mailinterview. "Het kan vermoeiend zijn om je zorgen te maken over wie er door je achtergrond loopt, op de achtergrond schreeuwt of dat je camera goed is gekanteld."

Laat de baby's huilen

Zoom Escaper stelt je in staat om te kiezen uit blaffende honden, bouwgeluiden, huilende baby's of problemen met je verbinding zoals schokkerige audio en ongewenste echo's. Om de tool te gebruiken, download je gewoon software genaamd VB-Audio die je audio door de Zoom Escaper-website leidt, en verander dan je audio-invoer in Zoom van je microfoon naar VB-Audio. U kunt dan de verschillende geluidseffecten wijzigen.

Nieuw onderzoek door softwaretranscriptiebedrijf otter.ai toont aan dat meer dan 40 procent van de telewerkers last heeft gehad van Zoom-vermoeidheid. Dit heeft geleid tot een negatieve balans tussen werk en privé, waaronder slaapverlies en een gevoel van beknelling, zei Sam Liang, de medeoprichter en CEO van het bedrijf in een e-mailinterview.

"Dit toont duidelijk aan dat we vergaderingen efficiënter moeten maken, dat we oordeelkundiger moeten zijn over wie deze vergaderingen moet bijwonen," zei Liang. "En we moeten manieren vinden om collega's op de hoogte te houden zonder iedereen constant in Zoom-gesprekken te slepen."

Na meer dan een jaar in een pandemie te zijn geweest en persoonlijke ontmoetingen beperkt waren, beginnen mensen de effecten van Zoom-burnout te voelen.

Liang prees de software van zijn eigen bedrijf aan als een manier om aan Zoom-vergaderingen te ontsnappen. Hij zei dat de software "deze spraakgesprekken kan vertalen in tekst die later kan worden gebruikt als notities of voor collega's die niet aan de telefoon konden of niet aanwezig hoefden te zijn."

Liang voegde eraan toe dat hun onderzoek aangeeft dat kleinere, kortere vergaderingen veel effectiever kunnen zijn.

Hoe uit Zoom te komen zonder zelfs maar te proberen

Soms heb je geen software nodig om Zoom te onderbreken. Fowler was onlangs bij een Zoom-verkooppresentatie toen haar hond voortdurend blafte naar een bestelwagen die langs haar straat stopte.

"Omdat ik op video was, kon ik mezelf niet gewoon dempen en schreeuwen dat ze moest stoppen", zei ze. “Ik typte in de chat dat ik problemen had met de audio en dat ik het programma opnieuw moest opstarten. Ik logde snel uit, zorgde ervoor dat mijn hond een traktatie kreeg om haar bezig te houden en voegde me weer bij de vergadering toen de rust was hersteld."

Het kan vermoeiend zijn om je zorgen te maken over wie er door je achtergrond loopt, op de achtergrond schreeuwt of dat je camera goed is gekanteld.

Een andere software-oplossing voor Zoom-vermoeidheid zou Voodle kunnen zijn, dat korte video's gebruikt voor werkvergaderingen in plaats van mensen tijdens sessies vrijuit te laten praten.

"De toekomst van werk vereist korte asynchrone video", zei Tim Porter, Managing Director bij Madrona Venture Group, die Voodle ondersteunt, in een e-mailinterview."Zoommoeheid is een heel reëel iets waar de externe werknemers van vandaag mee moeten omgaan, en Voodle helpt een deel van de last en burn-out te verminderen die worden veroorzaakt door te proberen de ritmes van het oude kantoorleven te forceren in eindeloze uren videoconferentiegesprekken."

Image
Image

Er is ook Circles for Zoom, dat deelnemers in kleine cirkels op je scherm toont in plaats van in het grote zoomvenster.

“Het stelt je in staat om een beetje te ontspannen en je te concentreren op het onderwerp van het gesprek en alle ondersteunende materialen waarnaar je verwijst op je computer”, zei Dave Schatz, mede-oprichter van Circles, in een e-mailinterview.

Maar de beste remedie voor Zoom-vermoeidheid is misschien helemaal niet op video komen, zei Schatz.

"Ga wandelen en telefoneer", zei hij. "We zitten allemaal vast in onze huizen, en het is fijn om naar buiten te gaan en een blokje om te lopen en je telefoontjes aan te nemen als video niet absoluut noodzakelijk is."

Aanbevolen: