De 7 beste buiten-tv's van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste buiten-tv's van 2022
De 7 beste buiten-tv's van 2022
Anonim

Buitentelevisies zijn een uitstekende manier om uw terras, terras of prieel te verfraaien bij het plannen van feesten en bijeenkomsten met vrienden en familie. Modellen die bedoeld zijn voor gebruik buitenshuis hebben robuuste metalen frames met weerbestendige afdichtingen om gevoelige elektronica te beschermen tegen schade door vocht, stof en zelfs insecten. Hoewel er weinig slimme tv-opties zijn voor buitenmodellen, kun je een Roku- of Amazon Fire TV-stick gebruiken om je toegang te geven tot honderden apps en live tv-kanalen zolang er een wifi-verbinding beschikbaar is. Sommige tv's, zoals de Samsung Terrace, zijn geschikt voor internet en bieden u vooraf geladen apps zoals Netflix, zodat u direct uit de doos kunt beginnen met het streamen van blockbuster-films en de populairste shows. Slimme televisies geven je ook toegang tot zaken als virtuele assistenten voor handsfree bediening van je nieuwe tv en audioapparatuur voor buiten om van je achtertuin de ultieme thuisbioscoop te maken.

Het maakt niet uit welk merk je kiest voor je buiten-tv, veel bieden een uitstekende 4K UHD-resolutie met HDR-ondersteuning voor kristalheldere details en een rijk kleurvolume, waardoor alles, van de nieuwste releases tot oude favorieten, er op hun best uitziet. Als je soundbars, streaming-apparaten of gameconsoles op je nieuwe buiten-tv wilt aansluiten, heeft elk model een waterdicht compartiment rond de HDMI- en USB-ingangen om ze en je verbindingskabels te beschermen tegen de elementen, voor jarenlang betrouwbaar entertainment. Aan al deze functies en de bescherming tegen weersinvloeden hangt een prijskaartje, dus wees bereid om een flink deel van het kleingeld uit te geven, maar het is een waardevolle investering als je het hele jaar door meerdere feesten, barbecues of gezinsvakanties organiseert. We hebben onze topkeuzes verzameld en hun functies uitgesplitst om u te helpen beslissen welke buiten-tv het beste bij uw behoeften past.

Beste algemeen: Samsung The Terrace Outdoor QLED 4K TV 65-inch

Image
Image

Samsung's The Terrace is absoluut de beste buiten-tv die er is. Het geeft je niet alleen een geweldige 4K UHD-resolutie, maar het heeft ook voorgeladen streaming-apps zoals Netflix, Hulu en YouTube, zodat je je favoriete programma's, films en video's direct uit de doos kunt bekijken. Met een antireflectiecoating op het scherm en een omgevingssensor die de helderheid en beeldinstellingen automatisch aanpast aan uw kijkomgeving, krijgt u dag en nacht uitstekende kijkhoeken. Het bijgewerkte Tizen-besturingssysteem heeft Samsung's Bixby en Alexa virtuele assistenten ingebouwd voor handsfree bediening, en het is ook compatibel met Google Assistant. De tv en afstandsbediening zijn weer- en stofbestendig en beschermen tegen de elementen.

U kunt uw mobiele iOS- of Android-apparaten via Bluetooth verbinden om te profiteren van de functies Tap View en Multi-View, waarmee u snel en eenvoudig het scherm van uw telefoon of tablet kunt spiegelen met een simpele tik en terwijl u tegelijkertijd kijkt sport, films of het nieuws. Het QLED-paneel produceert tot 2.000 nits helderheid, zodat u zelfs in de volle zon van uw buiten-tv kunt genieten; perfect voor cookouts en kijkfeesten met familie en vrienden. De Terrace bevat de Base-T-ontvanger om al je apparaten op je nieuwe buitentelevisie aan te sluiten zonder een lelijke wirwar van draden, en er is een soundbar beschikbaar voor verbeterde audio.

Beste laser-tv: Hisense L10-serie 100-inch 4K UHD-laser-tv

Image
Image

Als je op zoek bent naar een high-end buiten-tv en zeker geld te besteden hebt, dan is de Hisense 100L10E het luxe-item voor jou. Dit apparaat maakt gebruik van laserprojectie om supernauwkeurige beelden en levensechte kleuren te produceren voor de ultieme kijkervaring. De projectie-eenheid heeft een projectieafstand van slechts 20 cm, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat iemand voor de projector loopt en de filmavond verpest. Het heeft ook een verbluffende 4K UHD-resolutie met HDR-ondersteuning en vloeiende bewegingsonscherpte, dus of je nu voetbal kijkt met de jongens of tekenfilms met de kinderen, je bent gegarandeerd van ongelooflijke details.

Het gespecialiseerde projectorscherm meet maar liefst 100 inch en beschikt over technologie voor het onderdrukken van omgevingslicht, zodat u in bijna elke omgeving een helder, duidelijk beeld krijgt. Dit toestel is voorzien van ingebouwde Harman Kardon-luidsprekers en een draadloze subwoofer voor een echt filmische audio-ervaring. De afstandsbediening heeft Amazon Alexa ingebouwd voor eenvoudige spraakbesturing over menu's en zoeken. U kunt meer audioapparatuur en streamingapparaten aansluiten met Bluetooth en WiFi voor een op maat gemaakte thuisbioscoopopstelling.

"Laserprojectie is het nieuwste op het gebied van televisietechnologie voor thuis. Deze apparaten bieden u een groot kijkgebied, verbluffende kleuren en een geweldige 4K UHD-resolutie met projectieafstanden van slechts 20 cm. Dit betekent dat u geen gigantische ruimte om te genieten van je favoriete programma's en films." - Taylor Clemons, producttester

Beste laser-tv voor bedrijven: Vava 4K UHD-laser-tv-projector met ultrakorte projectieafstand

Image
Image

Voor een iets meer betaalbare laser-tv voor buiten, bekijk de Vava laser-tv-projector. Met een prijskaartje dat minder dan een derde is dan de Hisense 100L10E, is het duur, maar nog steeds beheersbaar voor meer mensen en bedrijven. Net als de Hisense heeft deze projector een ultrakorte projectieafstand; slechts 7,2 inch. Je kunt de schermgrootte aanpassen van minimaal 80 inch tot maximaal 150 inch, zodat iedereen van de show kan genieten, waar je ook bent.

De Vava maakt gebruik van gepatenteerde ALPD 3.0-lasertechnologie voor 4K UHD-resolutie met HDR-10-ondersteuning voor levensechte beelden en vollere kleurverzadiging. Het beschikt ook over een contrastverhouding van 3.000:1 voor verbeterde beeldscherpte, diepere zwarttinten en helderder wit. De lamp heeft een levensduur van 25.000 uur, wat betekent dat je 17 jaar lang tot vier uur van je favoriete films en shows per dag kunt kijken zonder iets te hoeven vervangen. Voor geluid heeft de Vava een geïntegreerde Harmon Kardon-soundbar van 60 watt met Dolby Audio-ondersteuning voor meer meeslepende audio. De projector draait op het Android 7.1-besturingssysteem, zodat u uw favoriete streaming-apps rechtstreeks naar de machine kunt downloaden.

"Indien nodig, kunt u de focus van de lens aanpassen om een scherper totaalbeeld te krijgen en de kleuren naar wens aanpassen. De projector werkte direct uit de doos prima, hoewel enkele kleine aanpassingen dat deden de beeldkwaliteit verbeteren." - Jeremy Laukkonen, Product Tester

Image
Image

Beste in volledige schaduw: Furrion Aurora Full Shade-serie 65-inch buiten-tv

Image
Image

Als je een overdekt terras, terras of tuinhuisje hebt dat je wilt plaatsen met een buiten-tv, dan is de Furrion Aurora Full Shade-serie de perfecte keuze. Het LED-scherm produceert tot 350 nits helderheid, waardoor het ideaal is voor schaduwrijke plekken in je achtertuin. Het heeft ook een antireflectiecoating en een omgevingslichtsensor om de beste kijkhoeken te garanderen en zowel dag als nacht te ervaren. Met 4K UHD-resolutie krijg je ongelooflijke kleuren, details en contrast voor het kijken naar de grote wedstrijd met vrienden of het houden van een kijkfeest in je achtertuin. Met 3 HDMI-ingangen kun je soundbars of streaming-apparaten aansluiten voor verbeterde audio en toegang tot duizenden shows en films.

De tv heeft een ingebouwde digitale tuner voor het bekijken van lokale zenders via de ether, zodat je naar het nieuws of lokale sport kunt kijken zonder kabel- of satellietabonnement. Met de ingebouwde V-Chip kun je ouderlijk toezicht instellen om bepaalde programmabeoordelingen te blokkeren, zodat je kinderen geen toegang hebben tot ongepaste programma's. Je kunt een lijst met 'favoriete kanalen' instellen, zodat je tijdens bijeenkomsten snel toegang hebt tot sport-, nieuws- of filmkanalen.

Best in Partial Sun: Furrion Aurora Partial Sun Series 65-inch buiten-tv

Image
Image

Als uw terras of terras 's ochtends of' s avonds wat zon krijgt, is de Furrion Aurora Partial Sun-serie de perfecte tv voor uw buitenentertainmentruimte. Deze tv produceert tot 700 nits helderheid, zodat u op elk moment van de dag of nacht kunt genieten van uw favoriete programma's en films. Met een resolutie van 4K ziet alles er fantastisch uit, van lokaal nieuws tot premium sport. De tv heeft vier interne ventilatoren om de restwarmte af te voeren en alles op optimale temperatuur te houden; perfect voor iedereen die in een gebied woont met hete zomers of het hele jaar door hitte.

Je kunt ouderlijk toezicht instellen om te voorkomen dat kleintjes toegang krijgen tot ongepaste shows en films, evenals bijschriften, zodat iedereen kan genieten van sport- en filmfeestjes. Een slaaptimerfunctie zorgt ervoor dat je tv niet in een lege achtertuin speelt als het samenzijn voor de nacht is afgelopen. Het heeft 3 HDMI-ingangen, composiet- en componentpoorten en een USB-poort, zodat je alles kunt aansluiten, van gameconsoles en soundbars tot streaming-apparaten zoals een Fire Stick of Roku-apparaat voor toegang tot duizenden on-demand shows en films.

Beste in de volle zon: Seura Ultra Bright 65-inch buiten-tv

Image
Image

Als je een chronisch zonnige achtertuin hebt en geld te besteden hebt, is de Seura Ultra Bright buiten-tv de perfecte optie voor je buitenentertainmentruimte. Deze tv produceert tot 1.000 nits helderheid, zodat uw sport, shows en films er 's middags of in het donker geweldig uitzien. Deze tv biedt niet alleen een uitstekende 4K-resolutie, maar heeft ook HDR-ondersteuning voor meer levensechte kleuren, contrast en details, zodat je nooit een seconde actie hoeft te missen tijdens de grote game of de populairste blockbuster-films. Het strakke, moderne ontwerp zorgt ervoor dat deze tv past in bijna elk terras- en terrasdecor, terwijl de gespiegelde zijpanelen de omgeving reflecteren om de illusie te wekken van een werkelijk grenzeloos beeld.

Met Bluetooth-connectiviteit kun je je mobiele apparaat of draadloze audioapparatuur aansluiten voor meer manieren om muziek en video's te delen of het ultieme openluchttheater te creëren. Een weerbestendig compartiment beschermt de invoerpoorten tegen de elementen, waardoor uw aansluitingen in perfecte staat blijven. Hoewel dit geen smart-tv is, kun je streaming-apparaten aansluiten om toegang te krijgen tot apps zoals Hulu, Disney+ en Netflix, zodat je duizenden on-demand shows en films kunt bekijken. Als uw terras of terras aan de kleine kant is, kunt u deze tv aan de buitenmuur van uw huis of aan het plafond van uw serre bevestigen om vloerruimte vrij te maken en ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige kijkhoek heeft.

Beste grote scherm: Peerless-AV 86-inch buiten-tv

Image
Image

Voor grotere entertainmentruimtes in de buitenlucht biedt Peerless-AV een 86-inch televisie die zeker indruk zal maken op een gamedag of filmavond. Het UltraView-model heeft een robuust, weerbestendig aluminium frame dat is ontworpen om gevoelige elektronica te beschermen tegen de elementen en eventuele stoten en schokken. Het scherm produceert tot 900 nits helderheid en werkt met een omgevingslichtsensor om de helderheidsinstellingen automatisch aan te passen, wat betekent dat het zowel in de volle schaduw als in gedeeltelijke en zelfs volle zon kan worden genoten. Het geeft je ook een geweldige 4K-resolutie met HDR-ondersteuning, zodat al je favoriete programma's er op hun best uitzien.

De tv heeft een ingebouwde V-Chip, waarmee je ouderlijk toezicht kunt instellen om te voorkomen dat je kinderen toegang krijgen tot ongepaste programma's. En met een ingebouwde tv-tuner heb je zonder kabel- of satellietabonnement toegang tot lokale zenders voor nieuws en sport. Dubbele luidsprekers van 5 watt geven je geweldige, ruimtevullende audio, maar als je nog beter geluid wilt van je nieuwe buiten-tv, kun je de HDMI ARC-poort gebruiken om een weerbestendige soundbar aan te sluiten. Hoewel het geen smart-tv is, kun je de andere HDMI-ingangen gebruiken om streaming-apparaten aan te sluiten, zodat je toegang hebt tot apps zoals Hulu, Disney+ en Netflix om shows en on-demand films te bingewatchen met vrienden en familie.

The Terrace van Samsung (bekijk bij Amazon) is absoluut de beste buiten-tv die beschikbaar is voor zowel commerciële als home entertainment-instellingen. Het beschikt over het Tizen-besturingssysteem, waardoor je toegang hebt tot vooraf geladen apps en ingebouwde virtuele assistenten zoals Bixby en Alexa. Het geeft je ook een uitstekende 4K UHD-resolutie en een helderheid tot 2.000 nits, zodat je dag en nacht kunt genieten van je favoriete sporten, shows en films.

Als je op zoek bent naar iets om je buitenruimte te onderscheiden van alle andere, dan is de Hisense L10 laser-tv een uitstekende optie (bekijk op Amazon). Het maakt gebruik van geavanceerde laserprojectietechnologie om u een kristalheldere 4K UHD-resolutie te geven op een 100-inch scherm vanaf slechts 20 cm afstand. Met de geïntegreerde Harman Kardon soundbar krijg je een rijk, helder geluid dat past bij de geweldige beelden. En met het Android-besturingssysteem kun je apps zoals Netflix en YouTube downloaden om al je favoriete media te streamen zonder kabel- of satellietabonnement.

Over onze vertrouwde experts

Taylor Clemons recenseert en schrijft al meer dan drie jaar over consumentenelektronica. Ze heeft ook in e-commerce productbeheer gewerkt, dus ze heeft de kennis van wat een solide tv maakt voor thuisentertainment.

Jeremy Laukkonen is technisch schrijver en de maker van een populaire blog en het opstarten van videogames. Hij schrijft ook artikelen voor tal van grote vakbladen.

De ultieme koopgids voor buiten-tv

Of je nu een leuk, knus uitje in een huisje hebt of gewoon een achterdek, het is fijn om de mogelijkheid te hebben om je favoriete programma's te bekijken en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en sport terwijl je in de buitenlucht rondhangt.

Helaas zijn de meeste premium tv's die je kunt kopen niet echt geschikt voor dit doel. Misschien vind je het prima om ze voor korte tijd tijdelijk naar buiten te verplaatsen, maar wie wil er echt de hele tijd een 55-inch tv sjouwen? Het is op zijn minst onhandig, en in het slechtste geval kun je je set beschadigen door het te verplaatsen, vooral met de relatieve kwetsbaarheid van moderne ultradunne schermen.

Bovendien, wat voor een geweldige foto binnenshuis kan zorgen, hoeft het niet per se te verminderen als de zon op je terras v alt, dus een tv die je van plan bent om buiten te gebruiken, moet dat kunnen bieden echt hoge helderheidsniveaus, zodat je echt kunt genieten van wat er op het scherm staat, en ook duurzaam genoeg is om de elementen te overleven, of het nu hitte, vochtigheid of zelfs echte regen is.

Schermkwaliteit

Laten we eerlijk zijn, als je buiten een tv installeert, is de kans groot dat je toch niet op zoek bent naar filmkwaliteit, en dat is maar goed ook, want realistisch gezien zul je niet in staat zijn om voordeel van moderne OLED-schermen: ze worden gewoon niet helder genoeg voor een buitenomgeving, waardoor uw scherm er vaag en vervaagd uitziet.

"Voor [daggebruik] is het belangrijk om een zeer hoge helderheid te hebben, zodat de digital signage er niet vervaagd uitziet in direct zonlicht. OLED-tv is in het nadeel ten opzichte van moderne varianten van de lcd-tv (met mini-LED-achtergrondverlichting), omdat u duizenden LED's voor de mini-LED-achtergrondverlichting kunt plaatsen om de helderheid van het displaypaneel te versterken zodat deze overeenkomt met die van direct zonlicht. - Michael Helander, President en CEO van OTI Lumionics

Dat betekent niet dat je geen geweldige 4K UHD-tv kunt krijgen, maar het betekent wel dat je waarschijnlijk zult vertrouwen op de meer traditionele LED-schermtechnologie die een aanzienlijk betere helderheid biedt, en hoewel je krijgt lagere contrastniveaus dan OLED, dit is niet iets waar je om geeft, tenzij je van plan bent om het in het donker van de nacht te bekijken.

Denk er ook aan waar je de tv gaat plaatsen, want je hebt veel meer schermhelderheid nodig in direct zonlicht dan als je hem op een schaduwrijk terras kunt zetten, en dit is waar antireflectieschermen en antireflectiecoatings van cruciaal belang zijn.

Laser-tv's

Als je echt groot wilt worden, zijn er enkele premium outdoor-tv's die een ouder idee hebben overgenomen dat je zelden zult vinden op traditionele indoor-tv's: frontprojectie. Dit was eigenlijk een zeer populaire manier om grootbeeld-tv's in de jaren tachtig te bouwen, en hoewel het is vervangen door de veel betere LCD-, QLED- en OLED-weergavetechnologieën, hebben fabrikanten van grootbeeld-tv's voor buiten het in lichtjaren verder ontwikkeld dan zijn meer primitief begin tot het punt waarop u nu lasergeprojecteerde schermen met een kort bereik kunt krijgen die heldere en krachtige 4K UHD-resoluties in bioscoopformaat bieden. Je hebt ook niet veel afstand voor het scherm nodig, omdat je met de meeste van deze laser-tv's de projector op minder dan een voet van het scherm kunt plaatsen.

Je beta alt nu een enorme premie voor deze technologie, maar als je op zoek bent naar een thuisbioscoop in je achtertuin, is een laser-tv misschien wel de investering waard.

Schermgrootte en resolutie

De andere vraag die lastig kan zijn als je te maken hebt met grotere buitenruimtes, is hoe groot je tv precies moet zijn. Met binnen-tv's wordt u altijd beperkt door de grootte van de kamer waarin u zich bevindt, maar als u buiten bent, kunt u gemakkelijk 6 meter of meer van uw scherm verwijderd zijn.

Als je het van grotere afstanden wilt kunnen bekijken, heb je natuurlijk een groter scherm nodig, maar dit is ook waar de beslissing tussen 4K UHD en de meer gebruikelijke (en meer betaalbare) 1080p HD-sets komt in. Tenzij je bereid bent te betalen voor een heel groot scherm, moet je redelijk dichtbij zijn om te profiteren van een hogere 4K-resolutie; anders ben je gewoon je geld aan het verspillen.

De vuistregel is dat voor een 4K UHD-set de optimale kijkafstand ergens tussen de 1x-1 ligt.5x de schermgrootte. Als je dichterbij komt, zie je te veel details, en als je verder weg bent, zie je niet genoeg. Dit betekent dat je voor een 55-inch set normaal gesproken van ongeveer 4,5 voet tot 7 voet zou moeten kijken, dus als je bijna altijd verder weg gaat zitten, koop dan een grotere set of overweeg gewoon om een 1080p te kopen HD-paneel in plaats daarvan.

Voor 1080p HD neemt deze verhouding toe tot 2x–2,5x, wat betekent dat u voor een 55-inch scherm overal goed zult zijn op een afstand van 9–12 voet. Natuurlijk zijn deze getallen bij benadering de vuistregel, dus je ervaring kan iets anders zijn, maar het is toch de moeite waard om rekening te houden met de kijkafstand bij het kiezen van de optimale schermgrootte en resolutie voor je buiten-tv. Het heeft geen zin om geld uit te geven aan 4K UHD als je het niet echt kunt zien.

Geluidsprestaties

Net zoals je scherm helder moet zijn om zichtbaar te zijn in het licht van buiten, moet je ervoor zorgen dat de luidsprekers luid genoeg kunnen worden om gehoord te worden, vooral als je veel ander omgevingsgeluid hebt omgaan met auto- of bootverkeer of zelfs alleen nabijgelegen beekjes.

Dit is natuurlijk enigszins subjectief, en het is moeilijk om zeker te weten of een tv luid genoeg zal zijn zonder eerst te controleren, maar je kunt meestal ook externe luidsprekers toevoegen, op voorwaarde dat je een tv vindt die heeft hiervoor de nodige uitgangen beschikbaar. Sommige tv's bieden zelfs nu zelfs Bluetooth-ondersteuning, waarmee u een set draadloze hoofdtelefoons kunt aansluiten voor privé-luisteren, of zelfs een draadloze luidspreker die kan helpen een betere kwaliteit en volume van geluid te bieden, terwijl u ook de moeite bespaart om om draden van je tv te laten lopen.

Als laatste waarschuwing: hoewel sommige tv's "virtueel" surround-geluid bieden, zul je waarschijnlijk teleurgesteld zijn als je verwacht dat je hier veel uit kunt halen in een buitenomgeving. De ruimtelijke audiotechnologie achter deze geluidssystemen is ontworpen om te werken in afgesloten ruimtes en is afhankelijk van voldoende muren rondom om het geluid te reflecteren, dus het grootste deel van dit geluidsbeeld gaat verloren als je buiten luistert. Als je echt surround sound voor je buiten-tv wilt, wees dan bereid om tijd en moeite te investeren in het plaatsen van echte fysieke luidsprekers rond je deck.

Duurzaamheid

Een buiten-tv is echter meer dan alleen ervoor zorgen dat hij er goed uitziet en goed klinkt, want je hebt hem ook nodig om lang mee te gaan, vooral als je van plan bent hem permanent buiten te monteren.

Dit betekent niet alleen waterbestendigheid, maar ook het vermogen om hitte en zelfs direct zonlicht te weerstaan, want tenzij je een perfect schaduwrijke plek hebt, zul je waarschijnlijk de zon op je set zien schijnen gedurende ten minste enkele periodes van de dag. Een scherm dat niet goed is ontworpen om direct zonlicht te weerstaan, kan na verloop van tijd meer verslechteren, waardoor een deel van de kleurkwaliteit verloren gaat, en het zonlicht kan er ook voor zorgen dat de buitenste rand en behuizing verkleuren of vervagen.

Uw buiten-tv moet ook op zijn minst worden aangesloten op een stroombron, maar hij zal waarschijnlijk ook verschillende andere poorten hebben, en zelfs als u alleen via wifi streamt en er geen gebruikt andere poorten, moet u ervoor zorgen dat deze de juiste afdichtingen biedt om ze te beschermen wanneer ze niet in gebruik zijn, aangezien ze toegangspunten worden voor vocht en vuil die de elektronica van de tv kunnen beschadigen.

Smart TV-functies en streaming

Outdoor-tv's zijn een speciaal ras, dus geen van de reguliere merken biedt modellen die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Als gevolg hiervan zul je merken dat je je wendt tot fabrikanten die gespecialiseerd zijn in het bouwen van robuuste tv's voor gebruik buitenshuis.

Dit betekent dat je waarschijnlijk niet alle toeters en bellen krijgt die je in de meeste smart-tv's zou vinden, dus als je een outdoor-set koopt om te streamen, moet je misschien een Roku of een Apple TV-settopbox ook voor de mix, maar aangezien deze niet zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis, moet u overwegen een weerbestendige hoes aan te schaffen om de set-top box in te bewaren als u van plan bent hem in de buurt van de TV. Als alternatief kunt u uw settopbox ook binnenshuis houden en een langere HDMI-kabel naar de tv laten lopen; de Apple TV en duurdere Roku-boxen gebruiken Bluetooth-afstandsbedieningen, dus directe zichtlijn is niet nodig om ze te bedienen.

Houd er ook rekening mee dat je een sterke wifi-verbinding nodig hebt om inhoud te streamen, en dat kan een uitdaging zijn buitenshuis, wat betekent dat je misschien een router met een groter bereik of wifi nodig hebt extender om het soort bereik te krijgen dat u nodig heeft.

Aanbevolen: