De 7 beste buiten- en achtertuinluidsprekers van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste buiten- en achtertuinluidsprekers van 2022
De 7 beste buiten- en achtertuinluidsprekers van 2022
Anonim

Buitenspeakers kunnen helpen om van je achtertuin een levendige uitgaansruimte te maken. De beste buitenspeakers leveren de hoogwaardige audio die je van binnenspeakers mag verwachten, maar in een behuizing die de elektronica in het interieur beschermt tegen de elementen (of af en toe een spatje).

Onze experts zochten naar weerbestendige luidsprekers die de juiste combinatie van geluidskwaliteit, duurzaamheid, prestaties en eenvoudige installatie boden. We hebben ook gekeken naar kosten versus functies, waarbij we onderzochten wat elke luidspreker bood voor zijn prijs. Lees verder om onze topkeuzes te zien.

Beste algemeen: Bose 251 milieuvriendelijke buitenluidsprekers

Image
Image

Met een ontwerp dat bij het buitenleven past, moeten muziekfans die op zoek zijn naar een high-end ervaring met een sterke naam eens kijken naar de Bose 251 Environmental Outdoor Speakers. Ze worden per paar geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee u de luidsprekers in een verticale hoek kunt afstellen.

De Bose 251 is gebouwd om de elementen te weerstaan en is gemaakt van een waterbestendig composiet dat sterk genoeg is om de heetste (140 graden Fahrenheit) en de koudste kou (-22 graden Fahrenheit) aan te kunnen. Deze luidsprekers bestaan al een tijdje en we hebben gezien dat gebruikers melden dat ze na vijf of meer jaar buiten in de elementen nog steeds goed werken.

Het ontwerp biedt een extra krachtig geluid dat meer dan luid genoeg is om gehoord te worden, of je nu in je tuin of op je terras bent, dankzij de 2,5-inch full-range drivers en een 5,25-inch woofer. Je installeert de Bose eenvoudig aan een muur, overhangend of zelfs vanaf een horizontaal oppervlak (denk aan planken of leuningen).

Als je een grote opstelling probeert te bouwen, wil je misschien wat tips lezen over hoe je thuisbioscoop buitenshuis kunt ervaren.

Aantal luidsprekers inbegrepen: 2 | Bluetooth/Draadloos: Nee | Weerbestendigheid: 140 ° F tot -22 ° F, ok in sneeuw, regen en zout | Drivergrootte: 2,5-inch drivers, 5,25-inch woofer

Beste waarde: Kicker KB6000-luidsprekers

Image
Image

Hoewel het ontwerp van de Kicker KB6s een beetje eenvoudig is, hebben we ze gekozen als de voordeligste luidsprekers omdat ze veel vermogen bieden en voor zo'n goede prijs. Ze komen als een paar, met de meegeleverde montagehardware om de KB6 op je veranda, terras of zelfs binnenshuis te installeren als je dat zou willen.

Deze Kicker-luidsprekers meten 17 x 10 x 16 inch en wegen ongeveer 14 pond, dus ze hebben wat gewicht, maar de meegeleverde montageklem klemt rond de achterkant van de luidspreker voor voldoende ondersteuning. Je kunt de KB6s 180 graden van links naar rechts draaien om het geluid te sturen, en de interne hardware is indrukwekkend.

Ze hebben een 6,25-inch Kicker-woofer en dubbele 5-inch compressie-geladen hoorntweeters. Dit is best veel vermogen voor een set speakers in deze prijsklasse. Muziek zal robuust klinken, met heldere middentonen en hoge tonen en voldoende bas.

Aantal luidsprekers inbegrepen: 2 | Bluetooth/Draadloos: Nee | Weerbestendigheid: waterdichte en UV-behandelde behuizing | Drivergrootte: dubbele 5-inch tweeter, 6,5-inch woofer

Best verborgen: Klipsch AWR-650-SM luidspreker voor binnen/buiten

Image
Image

Als het gaat om het toevoegen van muziek aan je achtertuin, zijn rockluidsprekers een leuke gespreksaanzet en een effectieve manier om muziek en filmaudio toe te voegen zonder de natuurlijke omgeving af te leiden. De luidspreker moet echter nog steeds goed functioneren, met een goede geluidskwaliteit en een duurzaam ontwerp, daarom hebben we gekozen voor de Klipsch AWR-650-SM.

Of je nu in het noorden woont waar de seizoenen allemaal op één dag kunnen plaatsvinden of in het zuiden waar de kracht van de zon kan branden, Klipsch voegt UV-bescherming toe aan de behuizing om schade door buiten zitten te voorkomen stralen.

Wat de geluidskwaliteit betreft, heeft de rock-luidspreker een 6,5-inch dubbele spreekspoelpolymeerwoofer en dubbele ¾-inch polymeer dome-tweeters, met een tweerichtingsontwerp en twee roostergebieden waar geluid uit kan komen. Het heeft een frequentierespons van 66 tot 20.000 Hz, samen met een gevoeligheid van 94 dB. We zouden graag een lagere basrespons zien, maar de middentonen en lage tonen zouden nog steeds schoon moeten klinken.

Net als sommige van de andere buitenluidsprekers op de lijst, is dit model al enkele jaren op de markt en veel gebruikers melden dat het na een decennium of langer buiten nog steeds goed functioneert.

Aantal luidsprekers inbegrepen: 1 | Bluetooth/Draadloos: Nee | Weerbestendigheid: Geschikt voor buiten, UV-behandeld | Drivergrootte: 6,5-inch woofer, dubbele ¾-inch tweeters

Beste budget: Dual Electronics LU43PB 100 Watt 3-weg luidsprekers voor binnen/buiten

Image
Image

Als je buitenspeakers nodig hebt met een laag budget, kijk dan eens naar de Dual Electronics LU43PB 100 watt luidsprekers. Ze komen als een paar en kosten ongeveer $ 50 voor de set. De weerbestendige luidsprekers meten 8,25 x 5,25 x 5,25 inch en elke Polyelite PVA Surround is 4 inch, dus ze zijn niet bijzonder groot.

Ze hebben een 1,6-inch midrange-driver en een 0,78-inch dome-tweeter. Dit leidt tot een frequentierespons tussen 100 Hz en 20.000 Hz, wat geen erg sterke bas vertegenwoordigt. Deze zijn dus niet ideaal voor degenen die luid deuntjes in de achtertuin willen blazen. Maar voor achtergrondmuziek voor kleine bijeenkomsten kan deze set het lukken.

Aantal luidsprekers inbegrepen: 2 | Bluetooth/Draadloos: Nee | Weerbestendigheid: Geschikt voor buiten, UV-behandeld | Drivergrootte: 0,78-inch tweeter, 1,6-inch middentonen, 4-inch woofer

Beste lantaarnluidspreker: ANERIMST Bluetooth-luidspreker voor buiten

Image
Image

Als je niet op zoek bent naar ingebouwde of permanente luidsprekers, maar eerder naar iets dat je mee naar buiten kunt nemen als je een paar gasten hebt, dient de ANERIMST lantaarnluidspreker als Bluetooth-luidspreker, een tafellamp, en een hanglamp. Hoewel je niet de geluidskwaliteit krijgt die je zou kunnen krijgen van de meeste andere luidsprekers op deze lijst, omdat het slechts een 5W-stuurprogramma heeft, krijg je wel de voordelen dat je geen luidsprekers hoeft te installeren of kabels hoeft aan te sluiten.

De lantaarnluidspreker bevat een 3600mAh-batterij en Bluetooth 4.2, zodat je hem rechtstreeks op je telefoon kunt aansluiten en je afspeellijst kunt laten knallen. De batterij heeft een speelduur van ongeveer 18 uur en het opladen van het apparaat duurt ongeveer vier tot vijf uur.

Aantal luidsprekers inbegrepen: 1 | Bluetooth/Draadloos: Ja | Weerbestendigheid: IP65 | Drivergrootte: N/A

Beste voor draagbaarheid: Bose S1 Pro

Image
Image

De S1 Pro is Bose's kijk op een batterijgevoede achtertuinluidspreker, maar het merk heeft deze gebouwd om ook voor veel meer toepassingen te kunnen werken. De batterijgevoede wedge-speaker doet dienst als Bluetooth-speaker, zodat je je telefoon of muziekspeler kunt koppelen, terwijl de oplaadbare batterij tot 11 uur afspeeltijd biedt.

Bose heeft ook de extra voordelen van een tweekanaals mixer direct aan boord toegevoegd, zodat je twee microfoons of line-in instrumenten rechtstreeks op het apparaat kunt aansluiten. Het is ook compatibel met de Bose Connect-app voor extra functies. Qua design heeft het chassis veel platte randen waardoor je hem in alle richtingen kunt positioneren. Het heeft ingebouwde sensoren die de uitgangsequalizer aanpassen aan de hoek. Het is allemaal behoorlijk ingenieus, en omdat het een robuuste, op batterijen werkende versterker is, gaat hij overal mee naar toe op uw feest.

Aantal luidsprekers inbegrepen: 1 | Bluetooth/Draadloos: Ja | Weerbestendigheid: Geschikt voor kort buitengebruik | Drivergrootte: N/A

Beste ontwerp: TIC GS4 8-inch buitenluidspreker met dubbele spreekspoel (DVC) in de grond

Image
Image

Hoewel TIC niet het eerste bedrijf is dat een omnidirectionele onderwaterluidspreker uitbrengt, biedt het een betaalbaar model dat goed ontworpen is. TIC heeft verschillende omnidirectionele luidsprekers gemaakt en het merk heeft zelfs een woofer, zodat je je hele achtertuin kunt uitrusten met 360-graden geluid en de luidsprekers bijna volledig verborgen hebt.

Het GS4-model heeft dubbele spreekspoelen, dus naast een 8-inch woofer heeft het ook dubbele 2-inch soft-dome-tweeters. De drivers produceren een frequentierespons tussen 35 en 20.000 Hz, wat eigenlijk best indrukwekkend is voor een verborgen buitenluidspreker. De gecamoufleerde eenheid kan in de grond worden begraven (waardoor alleen het rooster zichtbaar wordt), of u kunt op het oppervlak installeren en de groene luidspreker in uw tuin laten opgaan.

Aantal luidsprekers inbegrepen: 1 | Bluetooth/Draadloos: Nee | Weerbestendigheid: Outdoor-rated | Drivergrootte: 8-inch woofer, dubbele 2-inch tweeters

Voor de meesten zijn Bose's 251 Environmental Speakers van hoge kwaliteit (bekijk bij Amazon) de beste optie om buiten te rocken. Voor een budgetvriendelijke optie die duurzaam is en toch krachtig geluid levert, overweeg dan de Kicker KB6000 (bekijk op Amazon).

Bottom Line

Erika Rawes schrijft al meer dan tien jaar professioneel en de afgelopen vijf jaar heeft ze over consumententechnologie geschreven. Erika heeft ongeveer 150 gadgets beoordeeld, waaronder computers, randapparatuur, A/V-apparatuur, mobiele apparaten en smarthome-gadgets. Erika schrijft momenteel voor Digital Trends en Lifewire.

Waar u op moet letten bij luidsprekers voor buiten en in de achtertuin

Weerbestendigheid

Solide bescherming tegen de elementen - inclusief water en ultraviolet licht - is een absolute must-have. Luidsprekers voor buiten kunnen jaren meegaan als ze een behoorlijke weersbestendigheid hebben, maar je mag van geluk spreken dat je een enkel seizoen uit een gewone luidspreker ha alt die onder dezelfde omstandigheden buiten staat.

Connectiviteit

Draadloze luidsprekers voor buiten zijn uiterst eenvoudig te installeren en te gebruiken, maar bedrade luidsprekers zijn betrouwbaarder en hebben het potentieel om geluid van hogere kwaliteit te bieden. Als je van plan bent je telefoon meestal te gebruiken om muziek af te spelen, is Bluetooth misschien nog steeds de beste keuze, maar er gaat niets boven de betrouwbaarheid en geluidskwaliteit van fysieke luidsprekerkabels.

Wattage en geluidsspecificaties

Een paar luidsprekers met elk een vermogen van 60 W is voldoende als uw tuin kleiner is dan 300 vierkante voet, maar ga voor een hogere beoordeling als u met een grotere ruimte werkt. (Een set luidsprekers van 200 W biedt dekking voor ongeveer 1.000 vierkante voet achtertuin.) Kijk ook naar de frequentierespons, aangezien dit het toonbereik aangeeft dat de luidspreker kan produceren. Meestal wil je een luidspreker zien die tot minimaal 20.000 Hz kan gaan.

FAQ

    Hoe kies je buitenspeakers?

    Het belangrijkste om te overwegen is hoe je je buitenspeakers gaat gebruiken. Geef je grote feesten of wil je gewoon achtergrondmuziek voor kleinere gezelschappen? Wil je een ingebouwd geluidssysteem dat permanent is, of wil je de speakers kunnen verplaatsen? Als je iets draagbaars wilt, zoek dan naar een Bluetooth-luidspreker. Als je een permanente oplossing wilt, zoek dan naar luidsprekers met geluid van hoge kwaliteit die aan je buitenmuren worden bevestigd en worden aangesloten op een ontvanger of versterker.

    Hebben buitenspeakers een ontvanger nodig?

    Tenzij je een Bluetooth- of draadloze luidspreker gebruikt die verbinding maakt met je mobiele apparaat, heb je waarschijnlijk een ontvanger of versterker nodig om een geluidssysteem in je achtertuin op te zetten. Als je luidsprekers rode en zwarte aansluitingen voor luidsprekerkabel hebben en geen draadloze mogelijkheden of ingebouwde versterking heeft, heb je waarschijnlijk een ontvanger of versterker nodig om je luidsprekers te laten functioneren.

    Hoe worden buitenspeakers aangestuurd?

    De meeste permanente buitenspeakers (die de zwarte en rode aansluitpoorten hebben) halen stroom uit een versterker of ontvanger. Draagbare luidsprekers werken meestal op een oplaadbare lithium-ionbatterij.

Aanbevolen: