TikTok wil je helpen je volgende baan te vinden

TikTok wil je helpen je volgende baan te vinden
TikTok wil je helpen je volgende baan te vinden
Anonim

Een baan vinden kan moeilijk zijn, maar het lijkt erop dat TikTok een nieuwe manier heeft bedacht voor creatievelingen om hun informatie naar buiten te brengen.

Op woensdag onthulde TikTok TikTok Resumes, een nieuw programma dat is ontworpen om TikTok-gebruikers te helpen nieuwe banen te vinden door zelf video-cv's te maken. Het is momenteel alleen open in de VS, maar TikTok zegt dat het een samenwerking aangaat met bedrijven als Chipotle, WWE, Alo Yoga, Shopify en meer.

Image
Image

"TikTok CV's is een natuurlijke uitbreiding van ons TikTok College Ambassadors-programma, waar we voorheen honderden studenten in dienst hadden als merkvertegenwoordigers op de campus", zei Kayla Dixon, de marketingmanager bij TikTok, in de aankondiging.

"Zoals velen werden universiteitsstudenten getroffen door de pandemie en hebben ze een veerkracht en onwankelbaar optimisme getoond dat echt inspirerend is geweest. We zijn verheugd om studenten en werkzoekenden overal ter wereld te helpen hun creativiteit de vrije loop te laten en 'de tas te pakken!'"

Gebruikers kunnen video-cv's vinden door te zoeken in TikTokResumes, waar ze vacatures kunnen bekijken, voorbeelden van wat TikTok 'opvallende video-cv's' noemt en profielen van makers die zich richten op werkgerelateerde inhoud.

Image
Image

Werkzoekenden kunnen ook video's indienen voor geplaatste vacatures. Het programma accepteert video-cv's voor vacatures in de VS van 7 juli tot 31 juli, dus alle geïnteresseerde gebruikers moeten zo snel mogelijk inloggen en de zoekopdracht bekijken.

Het is op dit moment onduidelijk of TikTok het cv-programma openstelt voor internationale gebruikers, of dat het in de nabije toekomst vergrendeld blijft voor de VS.

Aanbevolen: