Oproepen opnemen op uw computer met Audacity

Inhoudsopgave:

Oproepen opnemen op uw computer met Audacity
Oproepen opnemen op uw computer met Audacity
Anonim

Dit artikel behandelt verschillende manieren om gesprekken die u voert via Skype, Discord of andere VoIP-services op uw computer op te nemen met Audacity.

Lees voordat je Audacity downloadt en gebruikt het privacybeleid om er zeker van te zijn dat je vertrouwd bent met de voorwaarden.

Bottom Line

Vanaf versie 8 ondersteunt Skype het opnemen van gesprekken, maar alleen voor Skype-naar-Skype-gesprekken. Overweeg apps zoals Pamela om uw Skype-gesprekken buiten het netwerk op te nemen, en plaats het bestand vervolgens in Audacity voor latere bewerking en mixen.

Individuele nummers mixen

Als je werkt aan het maken van een gepolijst eindproduct, kan het waardevol zijn om elke deelnemer aan een Skype-gesprek zijn eigen versie te laten opnemen, en vervolgens één persoon Audacity te laten gebruiken om deze bestanden samen te voegen tot één schone versie die niet klinkt niet per se als een VoIP-gesprek.

Bottom Line

Als een computer het Skype-gesprek of de Discord-chat afhandelt, duw dan de audio-uitgang van die computer naar de audio-ingang van een andere computer waarop Audacity draait. Veel ervaren podcasters of streamers gebruiken deze aanpak. Het vereist een tweede computer en wat speciale hardware (zoals een mixer of patchkabels), maar het is een kogelvrije oplossing als je de uitrusting kunt betalen.

Bewaak de audio op Loopback

Omdat u slechts één audio-in-verbinding kunt specificeren, kunt u de toepassing configureren om ofwel de externe partij (bijvoorbeeld uw beller of uw vrienden in een audio-groepschat) of de lokale partij (dat wil zeggen, jij met je microfoon, pratend in Skype of Discord). U kunt beide helften van het gesprek in Audacity simuleren door de externe beller in te stellen als de audio-ingang en vervolgens de microfooninstellingen te wijzigen om deze te controleren. De geluidskwaliteit zal slecht zijn voor je stem, maar in een mum van tijd werkt het.

Om dit in Windows 10 in te stellen:

  1. In Audacity, verander de MME-instelling in de werkbalk naar Windows WASAPI en verander de audio-in in de loopback-versie van de luidsprekers die je gebruikt tijdens de Skype-oproep.
  2. Ga in Windows naar Start > Instellingen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Systeem.

    Image
    Image
  4. Selecteer Sound in de linkerzijbalk en selecteer vervolgens Apparaateigenschappen onder Ingangen.

    Image
    Image
  5. Select Extra apparaateigenschappen.

    Image
    Image
  6. Ga in het pop-upvenster naar het tabblad Listen, selecteer het Listen to this device selectievakje en selecteer vervolgens OK. Deze instelling herha alt alles wat je microfoon tegen je speakers zegt.

    Image
    Image

De Luister naar dit apparaat-aanpak levert geen goede geluidskwaliteit op voor uw deel van het Skype-gesprek.

Slim worden met luidsprekers

Als je meer dan één audio-in-apparaat hebt, configureer dan Skype of Discord om je externe luidsprekers en bijvoorbeeld een webcammicrofoon te gebruiken. Configureer vervolgens Audacity om op te nemen met zoiets als een Blue Yeti-microfoon om het geluid van je luidsprekers en je stem vast te leggen.

Deze aanpak werkt misschien niet voor sommige mensen, en het kan een uitdaging zijn om de audiokwaliteit van Audacity te bepalen, maar het zou wel eens voor jou kunnen werken.

Beperkingen voor opnemen met Audacity

Hoewel Audacity een krachtige, gratis en open-source opname- en bewerkingstoepassing voor audio is, heeft het één beperking: het staat slechts een enkele audio-ingang toe. Omdat VoIP-gesprekken in Skype en groeps-chatgesprekken in Discord zowel in- als uitgangen vereisen, kan Audacity niet beide helften van het gesprek opnemen.

De echte uitdaging is de single-line-in opnamelogica van Audacity. Dit probleem is echter niet uniek voor Audacity. Het Windows-platform vertrouwt op zijn geluidskaart om audio-in en audio-out-feeds te compileren. Meer geavanceerde tools voor geluidsopname, zoals Adobe Audition, ervaren dezelfde uitdaging in een Windows-omgeving. Macs hebben echter over het algemeen geen vergelijkbare alles-of-niets audiobeheervereiste ingebouwd in het besturingssysteem.

Professionelen die Windows gebruiken, kiezen meestal voor een speciale externe mixer, zodat alle in- en uitgangen naar een hardwareapparaat worden geleid. De uitvoer van dat apparaat kan dienen als een uniforme invoer voor invoer in Audacity.

Aanbevolen: