Xbox Cloud Gaming werkt nu op iOS-apparaten en pc's

Xbox Cloud Gaming werkt nu op iOS-apparaten en pc's
Xbox Cloud Gaming werkt nu op iOS-apparaten en pc's
Anonim

Microsoft's Xbox Cloud Gaming-streamingservice kan nu worden gespeeld in webbrowsers voor iOS-apparaten en Windows 10-pc's, zolang je een Game Pass Ultimate-abonnement hebt.

In een recente blogpost heeft Microsoft bevestigd dat Xbox Cloud Gaming nu wordt aangedreven door nieuwe Series X-hardware en dat je kunt beginnen met het streamen van games op je iOS-apparaat of pc. Game Pass Ultimate-abonnees kunnen inloggen via de browser op hun iPhone, iPad of pc en vandaag beginnen met spelen. Hoewel Xbox Cloud Gaming op Android-apparaten kan worden gespeeld, is dit een primeur voor Apple-gebruikers.

Image
Image

De Xbox Cloud Gaming-service biedt veel van de verwachte voordelen van gamestreaming, zoals het opslaan van opgeslagen bestanden op meerdere apparaten en je geen zorgen hoeven te maken over hardwarespecificaties. Het biedt ook aangepaste aanraakbedieningen voor mobiele gebruikers, naast de mogelijkheid om ondersteunde accessoires voor mobiele controllers te gebruiken. Het gebruik van een mobiel apparaat heeft ook het voordeel van mobiel spelen, ervan uitgaande dat je een sterk genoeg internetverbinding hebt.

Image
Image

"Als je games streamt op een pc of mobiel apparaat, wordt je game afgespeeld vanaf Xbox-hardware in een Microsoft-datacenter." zei Catherine Gluckstein, vice-president en hoofd product voor Xbox Cloud Gaming, in de blogpost "Dit betekent dat je in een game kunt springen, contact kunt maken met je vrienden en via het Xbox-netwerk kunt spelen, net zoals je altijd hebt gedaan."

Je kunt je abonneren op Game Pass Ultimate en beginnen met het streamen van games voor $ 14,99 per maand, ongeacht of je een Microsoft-gameconsole hebt of niet.

Aanbevolen: