Hoe kredieten te krijgen op Audible

Inhoudsopgave:

Hoe kredieten te krijgen op Audible
Hoe kredieten te krijgen op Audible
Anonim

Wat te weten

  • Audible's gratis proefversie bevat twee gratis tegoeden. Betaalde accounts krijgen tot 12 gratis credits per jaar.
  • Je kunt ook credits krijgen van Groupon en Swagbucks.
  • Audible biedt een verzameling gratis audioboeken, 2-voor-1-deals en frequente promoties.

Dit artikel beschrijft hoe u Audible-tegoeden en gratis audioboeken uit verschillende bronnen kunt krijgen.

Credits en gratis audioboeken krijgen op Audible

Audible, de audioboekservice van Amazon, geeft je tegen een maandelijks bedrag toegang tot geselecteerde audioboeken die je kunt beluisteren op je computer, tablet of smartphone. Om naar een audioboek te luisteren dat niet bij het abonnement is inbegrepen, heb je Audible-tegoeden nodig.

Er zijn verschillende manieren waarop je credits kunt krijgen op Audible. De meeste audioboeken, zelfs enkele van de meest populaire, hebben maar één tegoed nodig.

  1. De gemakkelijkste manier om tegoeden op audible te krijgen, is door gebruik te maken van de gratis proefperiode van 30 dagen. Wanneer je de Audible-app downloadt en je aanmeldt voor de gratis proefperiode, krijg je 2 gratis credits aan je account toegevoegd als je Amazon Prime-lid bent, en 1 als je dat niet bent. Er worden alleen kosten in rekening gebracht voor het basis Gold Monthly-lidmaatschap na de proefperiode van 30 dagen.

    Image
    Image
  2. Zodra je een maandelijks Audible-lidmaatschap hebt, krijg je elke maand 1 of 2 gratis credits, afhankelijk van het niveau dat je kiest. Er zijn vier opties:

    • Audible Plus: onbeperkte toegang tot de Plus-catalogus (geen premiumtitels) voor $ 7,95
    • Audible Premium Plus: onbeperkte toegang tot de Plus-catalogus en 1 premium-tegoed per maand voor $ 14,95.
    • Audible Premium Plus Monthly (2 Credits): Onbeperkte toegang tot de Plus Catalogus en 2 credits per maand voor $ 22,95
    • Audible Premium Plus Jaarlijks (12 Credits): Onbeperkte toegang tot de Plus Catalogus en 12 credits direct geleverd door $ 149,50 per jaar te betalen (20% korting)
    • Audible Premium Plus Jaarlijks (24 Credits): Onbeperkte toegang tot de Plus Catalogus en 24 credits direct geleverd door jaarlijks $229,50 te betalen (20% korting)
  3. Gebruik speciale aanbiedingen die af en toe door Audible worden aangeboden om meer voor uw tegoed te krijgen. Zo worden er vaak nieuwe titels toegevoegd aan de "2-Voor-1" collectie. Het is alsof je elke keer dat je een selectie uit deze lijst koopt een gratis tegoed krijgt.

    Image
    Image
  4. Af en toe organiseert Audible speciale uitdagingen voor Audible-leden. Het voltooien van deze uitdagingen resulteert in een toekenning van gratis aanvullende Audible-tegoeden of Amazon-tegoeden. Hoe dan ook, je kunt de tegoeden of Amazon-contanten gebruiken om extra audioboektitels te kopen.

    Image
    Image
  5. Luister naar gratis audioboeken door Browse in het menu te selecteren en Originals Member Benefit Daar vindt u een verzameling originele audioboeken geproduceerd door Audible. Deze omvatten een breed assortiment aan onderwerpen en genres, waaronder zelfhulp, memoires, fictieve verhalen en nog veel meer. Geniet van zoveel Audible Originals als je wilt en zonder je credits te gebruiken.

    Image
    Image
  6. Een andere geweldige manier om gratis of scherp geprijsde audioboeken te krijgen, is door cadeau- of couponwebsites te gebruiken om promotiecodes te krijgen. Als u de promotiecodes gebruikt, kunt u voorkomen dat u uw Audible-tegoed gebruikt om audioboeken te kopen. De auteurs van veel audioboeken bieden kortingsbonnen om hun lezerspubliek te vergroten. Dit betekent dat je geweldige verhalen krijgt om naar te luisteren zonder dat je je Audible-tegoeden hoeft te gebruiken.

    Image
    Image
  7. Luister naar hoorbare audioboeken zonder aftiteling. Net als veel andere streamingdiensten zoals Netflix of Amazon Prime, kun je een hele selectie gratis audioboeken vinden op Audible's Free Listens-pagina. Blader en luister naar deze zonder uw Audible-tegoeden te gebruiken. Als je Amazon Prime-lid bent, heb je ook toegang tot gratis Audible-content op de pagina Audioshows.

    Image
    Image
  8. Word een recensent van audioboeken. Als je lid wordt van een site zoals Audiobook Boom, kun je audioboeken (inclusief die op Audible) beoordelen in ruil voor een promotiecode waarmee je gratis toegang hebt om het audioboek te downloaden. Het is echter niet gegarandeerd dat het audioboek dat u beoordeelt een Audible-audioboek is. Maar als dat zo is, kun je het gratis downloaden.

    Image
    Image
  9. Als je een Groupon-gebruiker bent, kun je daar gratis audioboek-couponcodes voor Audible krijgen. Zoek op Groupon naar 'Audible' en je ziet al het huidige aanbod voor scherp geprijsde of gratis audioboeken.

    Image
    Image
  10. Enquêtes invullen op Swagbucks. Swagbucks is een site waar u punten kunt verdienen voor het beantwoorden van enquêtes. In ruil voor punten kun je cadeaubonnen bestellen, waaronder Audible-cadeaubonnen. Dit is een andere handige manier om uw Audible-tegoed te sparen door Swagbucks-punten te gebruiken om audioboeken te kopen.

    Image
    Image
  11. Word lid van een plaatselijke bibliotheek. De meeste bibliotheken bieden gratis abonnementen aan op diensten zoals Overdrive. Met de Libby-app van Overdrive krijg je toegang tot een grote verzameling gratis audioboeken. Krijg helemaal gratis toegang tot veel audioboeken waarvoor u op Audible moet betalen. Bewaar uw Audible-tegoed voor alleen die boeken die niet gratis beschikbaar zijn op Overdrive.

    Image
    Image

Aanbevolen: