Nokia brengt de budgetvriendelijke G20 naar de VS

Nokia brengt de budgetvriendelijke G20 naar de VS
Nokia brengt de budgetvriendelijke G20 naar de VS
Anonim

Nokia brengt eindelijk zijn betaalbare G20 naar de VS, met de belofte van twee jaar updates en een batterij die is ontworpen om drie dagen mee te gaan op een enkele lading.

De Nokia G20 is de nieuwste smartphone van Nokia die de sprong naar de Amerikaanse markt maakt, en het is er een die consumenten misschien in de gaten willen houden als ze op zoek zijn naar een betaalbare optie. Volgens ArsTechnica kost de G20 slechts $ 199 en heeft hij een batterijduur van maximaal drie dagen wanneer deze volledig is opgeladen. Het is momenteel ingesteld om op 1 juli in de VS aan te komen.

Image
Image

De G20 heeft een 6,5-inch scherm en een Mediatek G35-systeem op een chip (SoC). Het is opmerkelijk dat de G20 geen Qualcomm Snapdragon-processor heeft, aangezien dit de meest populaire SoC's in de VS zijn.

De processors van Mediatek zijn echter aan het opkomen op de internationale markt, omdat ze op ARM gebaseerde kernen hebben die gelijkwaardig zijn aan sommige processors van Qualcomm.

De echte ster van de show voor de Nokia G20 is echter de 5050 mAh-batterij en de belofte van twee jaar Android-updates. Dit is vooral opmerkelijk in de markt voor budgettelefoons, aangezien sommige fabrikanten zijn begonnen met het aanbieden van slechts één jaar grote updates voor hun meer betaalbare telefoons.

Image
Image

De camera-instelling is een beetje ingewikkelder dan je zou kunnen vinden bij sommige in deze categorie. De hoofdcamera heeft een 48 MP lens, een 5 MP groothoeklens, een 2 MP "diepte" camera en een 2 MP "macro" optie.

Verwacht de Nokia G20 begin volgende maand. Op dit moment is het onduidelijk of specifieke providers het apparaat zullen aanbieden, of dat gebruikers het gewoon bij ondersteunende retailers zullen kopen.

Aanbevolen: