VoIP-apps voor gratis bellen op Mac

Inhoudsopgave:

VoIP-apps voor gratis bellen op Mac
VoIP-apps voor gratis bellen op Mac
Anonim

Als je een Mac gebruikt, zijn er veel VoIP-services en -software waarmee je gratis en goedkoop VoIP-telefoongesprekken kunt voeren op je Mac. Omdat Windows meer verspreid is, bieden VoIP-providers softphones aan die in de eerste plaats Windows-compatibel zijn en het is behoorlijk frustrerend om te ontdekken dat er geen Mac-versie softphone is van de VoIP-service die u gebruikt. Hier is een lijst met VoIP-software die u op Mac kunt installeren voor gratis en goedkope spraakoproepen.

Skype

Image
Image

Skype is de populairste VoIP-service en biedt een VoIP-softphone-client die door meer dan een half miljard gebruikers op hun computer kan worden geïnstalleerd. U kunt uw Skype-vrienden gratis bellen. U kunt spraakoproepen, videogesprekken en conferenties voeren. U beta alt lage tarieven voor bellen naar vaste en mobiele telefoons. Skype heeft zijn VoIP-client voor Mac verbeterd, maar één ding steekt het achter de Windows-versie: het is niet gratis, hoewel goedkoop.

Google Chat (voorheen Hangouts)

Image
Image

Ondanks dat het van Google is, integreert deze tool goed in je Mac en is vooral handig als je Gmail en de andere diensten van Google gebruikt. Google Chat heette vroeger Hangouts. Het systeem voor chatten via Google heeft in het verleden verschillende namen gekregen, waaronder Google Talk en GChat.

Als je Google Chat inschakelt in je Gmail-instellingen, heb je toegang tot de gratis Google Workspace, een geïntegreerde samenwerkingsomgeving die Gmail, Chat en Meet samenvoegt. Google Workspace is gratis voor iedereen met een Google-account, hoewel er betaalde abonnementen zijn die extra mogelijkheden en functies bieden voor organisaties.

FaceTime

Image
Image

FaceTime is een leuke en eenvoudige app voor videobellen op Mac-machines. Het is exclusief voor Mac en doet wat er van verwacht wordt, en goed. Het is opgenomen als onderdeel van macOS, dus u hoeft het niet apart te kopen of te downloaden. En in macOS Monterey (12.0) en hoger kun je ook naar muziek luisteren, films kijken en je scherm delen met de mensen met wie je belt.

Bria Solo (voorheen X-Lite)

Image
Image

Counterpath blinkt uit in het ontwerpen van op maat gemaakte VoIP-apps voor klanten, maar heeft ook een aantal goede kant-en-klare producten. Bria Solo (voorheen X-Lite) is er een die de basiselementen (basis is relatief vrij rijk aan functies) van de betaalde apps bevat. Het biedt SIP-bellen en bevat echt heel veel functies. Het is geweldig voor gebruik in zakelijke contexten.

Viber

Image
Image

Viber is voornamelijk voor smartphones, net als een heleboel andere VoIP-oproep-apps, maar er is ook een volwaardige app voor Windows- en Mac-computers.

Aanbevolen: