Geforce is nu gebouwd voor gamers met achterstanden

Inhoudsopgave:

Geforce is nu gebouwd voor gamers met achterstanden
Geforce is nu gebouwd voor gamers met achterstanden
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • GeForce Now is Nvidia's antwoord op cloud gaming-services zoals Google Stadia en Shadow.
  • In tegenstelling tot sommige streamingdiensten voor games, vertrouwt GeForce Now erop dat jij de games al bezit, waardoor het perfect is voor gebruikers met een achterstand.
  • Ondersteuning voor ray-tracing en geavanceerde grafische functies maken GeForce Now een van de betere cloud gaming-opties die er zijn.

Het is niet perfect, maar GeForce Now rechtvaardigt zijn prijs meer dan, zolang je niet op zoek bent naar de "Netflix van videogames".

Voor $ 10 per maand en met een vrij beperkte bibliotheek, heeft Nvidia GeForce Now niet veel te bieden aan degenen die al geabonneerd zijn op services zoals Amazon Luna. Maar als je gewoon op zoek bent naar nieuwe manieren om pc-games te spelen die je al hebt op meer apparaten, dan kan GeForce Now de maandelijkse investering waard zijn.

"GeForce biedt nu een iets andere benadering dan je zou verwachten van een streamingdienst", legt Josh Chambers, een redacteur bij HowToGame, uit in een e-mailinterview. "Ten eerste kun je GeForce Now gratis gaan gebruiken. Dit is beperkt tot speelsessies van een uur, maar om je games naar een pc, Mac of zelfs je telefoon te streamen en geen dure interne componenten aan te schaffen, is het [indrukwekkend]."

Verrassend Adept

Hoewel de gratis versie van GeForce Now zeker de moeite van het bekijken waard is, is het Priority-abonnement waar je de service echt zult zien schitteren. Hoewel het onlangs is verdubbeld ten opzichte van de oorspronkelijke prijs van $ 5, biedt GeForce Now Priority je onbeperkte speeltijd en ondersteuning voor ray-tracing en andere hoogwaardige visuele effecten die niet beschikbaar zijn op andere cloud-gamingservices.

Je koopt geen games via een Nvidia-platform. Je hebt daadwerkelijk toegang tot goedgekeurde games uit je verschillende bibliotheken, zoals Steam of Uplay.

Dit betekent dat je games zoals Watch Dogs Legion of Cyberpunk 2077 kunt spelen en de toevoeging van ray-traced verlichting, reflecties en andere visuele upgrades kunt ervaren die mogelijk worden gemaakt met RTX-aangedreven Nvidia grafische kaarten.

In mijn tests waren de resultaten verrassend goed, en zowel Cyberpunk als Watch Dogs Legion slaagden erin soepel te werken, ondanks dat ze op volledig maximale instellingen draaiden. Een speciale gaming-installatie met een van de nieuwste RTX-kaarten van Nvidia had problemen om beide games soepel te laten werken met dezelfde instellingen.

Image
Image

Ik heb zelfs getest met het draaien van de twee games op mijn iPhone 11 - die geen officieel ondersteunde GeForce Now-app heeft - en kon ze relatief goed spelen, ondanks hier en daar wat kleine haperingen in de graphics. Het was goed in vergelijking met andere op abonnementen gebaseerde services zoals Shadow, die weliswaar een bredere selectie van ondersteunde games heeft, maar niet de ondersteuning voor ray-tracing en andere ingebouwde functies heeft.

Als je iemand bent die gewoon op zoek is naar een goed alternatief voor gaming in de cloud, dan zijn andere gamestreamingservices zoals Shadow misschien meer jouw snelheid. Als je echter wilt profiteren van raytracing, is GeForce Now de beste die je op dit moment kunt vinden.

Sommige montage vereist

"Je koopt geen games via een Nvidia-platform", vertelde Chambers aan Lifewire. "Je hebt daadwerkelijk toegang tot goedgekeurde games uit je verschillende bibliotheken, zoals Steam of Uplay. Dit betekent technisch gezien dat als je favoriete titels al zijn gekocht, je gratis aan de slag kunt."

Door je accounts te koppelen, heb je toegang tot honderden van dezelfde titels die je altijd al leuk vond om te spelen. Hoewel het leuk is om gemakkelijk toegang te hebben tot die spellen, zijn er enkele limieten.

Niet elke game in je bibliotheek zal bijvoorbeeld beschikbaar zijn om in de service te spelen, maar je kunt gemakkelijk naar titels zoeken in de app om te zien of ze worden ondersteund. De meeste grotere games zijn beschikbaar en het toevoegen aan je GeForce Now-bibliotheek is zo eenvoudig als klikken op een knop.

Er zijn echter een paar hoepels waar je doorheen moet springen. Je moet je Steam-account synchroniseren en inloggen op andere accounts die je wilt gebruiken. De app leek geen inloggegevens op te slaan bij het schakelen tussen games van Uplay en de Epic Games Store, wat betekent dat ik het wachtwoord moest invoeren wanneer ik van game veranderde. Dit kan mogelijk vervelend worden als je veel game-hopping doet, maar als je de neiging hebt om een paar uur achter elkaar in een game te springen, zou je niet veel van een probleem moeten merken.

Het grootste probleem dat GeForce Now heeft, is de beperkte bibliotheek. Maar als je iemand bent die graag enkele van je favoriete games opnieuw speelt, en je bent gewoon op zoek naar een andere manier om dat te doen, dan is de cloudgamingservice van Nvidia elke cent waard. Als je de nieuwste games wilt spelen zonder er direct voor te betalen, zijn er andere services die het bekijken waard zijn.

Aanbevolen: