Alles wat nieuw is van Nintendo's E3 Direct

Alles wat nieuw is van Nintendo's E3 Direct
Alles wat nieuw is van Nintendo's E3 Direct
Anonim

Nintendo's E3 Direct is nu voltooid, en het bracht veel nieuwe informatie over de aankomende games van het bedrijf, evenals een blik op verschillende geremasterde titels die Nintendo heeft gepland.

Nintendo hield dinsdag zijn E3 Direct, met verschillende aankomende games, evenals enkele herhalingen van eerdere franchises waar Nintendo-fans dol op zijn. Remasters voor Super Monkey Ball en een remake voor Advanced Wars zijn gepland, evenals DLC voor games als Hyrule Warriors. Dat is echter niet alles; Nintendo deelde ook nieuwe details over het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2017.

Image
Image

Momenteel door de meesten aangeduid als Breath of the Wild 2, zal het vervolg dezelfde open-wereld gameplay bevatten als het origineel, maar met enkele extra mogelijkheden en nieuwe gebieden om te verkennen. De beelden lieten een aantal van de nieuwe wapens en krachten zien die hoofdrolspeler Link tot zijn beschikking zal hebben, terwijl spelers ook een glimp kunnen opvangen van verschillende drijvende eilanden die ze kunnen verkennen. Nintendo heeft nog geen officiële releasedatum gegeven, maar het zei wel dat het ernaar streeft de game in 2022 te laten vallen.

The Direct bracht geen nieuws over Nintendo's geplande Metroid Prime 4 - een vervolg op de first-person shooter-serie van de GameCube - maar het bracht wel een releasedatum en trailer voor een nieuwe side-scrolling Metroid-game genaamd Metroid Dread. De nieuwe titel komt op 8 oktober uit en zal traditionele Metroid-gevechten bevatten, vermengd met nieuwe vijanden en levels.

Nintendo onthulde ook dat het volgende personage dat naar Super Smash Bros. Ultimate op Nintendo Switch komt, Tekken-jager Kazuya Mishima zal zijn. Life is Strange Remastered Collection en het aankomende vervolg True Colors staan ook gepland voor een release op Switch. Andere games van derden die gepland staan voor de Switch zijn Marvel's Guardians of the Galaxy, Worms Rumble, Astria Ascending en Two Point Campus. De releasedatums voor deze titels variëren, sommige zullen in 2022 uitkomen.

Andere aangekondigde games waren onder meer Just Dance 2022, Mario Party Superstars - met online spelen en release op 29 oktober - en een port voor Dragon Ball Z: Kakarot. Nintendo heeft ook een nieuw Mario-sportspel onthuld, Mario Golf Super Rush, dat traditionele golfmodi zal bevatten naast enkele nieuwe, zoals speedgolf en een battle golf-arenamodus.

Nintendo heeft ook een nieuwe WarioWare-game voor de Switch onthuld, evenals verschillende andere kleinere titels die tussen 2021 en 2022 zullen verschijnen.

Aanbevolen: