Twitch Streamer Angels_Piano brengt een helende aanraking naar muziekstreaming

Inhoudsopgave:

Twitch Streamer Angels_Piano brengt een helende aanraking naar muziekstreaming
Twitch Streamer Angels_Piano brengt een helende aanraking naar muziekstreaming
Anonim

Angeles is een volmaakte entertainer die de wereld van livestreaming uitbreidt.

Beter bekend onder haar Twitch-naam Angels_Piano, is Angeles een onconventionele streamer, die de wereld van streaming verandert met haar zeer gestileerde performancekunstwerken die virtuoos pianotalent combineren met amateuristische zang en een prachtige weergave van decorontwerp en kostuums.

Image
Image

"Twitch is voor iedereen, niet alleen voor gamers. Ik wil dat mensen dat weten", zei ze in een telefonisch interview met Lifewire. "Kom naar mijn show; het is net de Cheers-bar. Het is alsof een groep vrienden iedereen verwelkomt. Ik vind het geweldig!"

Angeles is niet nieuw in de wereld van online muziek maken. Ze kreeg haar start op de inmiddels ter ziele gegane muzieksamenwerkingswebsite BandHub, waar ze video's van haar pianospelen op een bewonderende gemeenschap plaatste. Ze verhuisde kort daarna naar Persicope en nam donaties aan, voordat ze uiteindelijk haar thuis vond op Twitch. Tegenwoordig speelt ze voor een publiek van duizenden die coververzoeken aannemen, improviseren en originele muziek spelen.

Snelle feiten

  • Name: Angeles
  • Van: Florida
  • Random delight: Familie tijd! Naast haar man, die ook een muzikale aanleg heeft voor drums, is Angeles moeder van twee kinderen, van een 8-jarige en een 6-jarige, van wie ze hoopt dat ze contact zal maken met hun muzikale roots.
  • Quote/Motto: "Heb geen beperkende overtuigingen!"

Argentijnse droom

Geboren en getogen in Argentinië in een comfortabel gezin uit de middenklasse, herinnert de Twitch-streamer zich met veel plezier aan haar tijd in het land van zilver. Ze was de jongste van vier meisjes en hier werd zowel haar liefde voor muziek als haar motto geboren.

Beginend op een piepklein Casio-toetsenbord dat op het gehoor muziek speelde, zou ze uren bezig zijn met het leren van de toetsen. Haar familie herkende haar talent al op jonge leeftijd.

Ze herinnert zich echter dat haar ouders haar muziek als niet meer dan een hobby zagen. Niet iets om haar leven financieel te ondersteunen. Ondanks haar successen, zoals haar toetreding tot het Argentijnse conservatorium Conservatorio Nacional Superior de Música op 9-jarige leeftijd, zei Angeles dat haar moeder en vader, respectievelijk een schoonheidsgoeroe en een verzekeringsagent, meer insulaire ideeën hadden over werk en succes.

"[Mijn ouders zouden] altijd deze beperkende overtuiging hebben dat ik arm zou zijn als ik mijn leven aan muziek zou wijden. Dus toen ik klaar was met de muziekschool, raakte ik 10 jaar lang geen piano aan", de streamer gezegd. "Ik kwam naar de Verenigde Staten, ging naar New York en werkte bij een hedgefonds. Niemand wist zelfs dat ik piano kon spelen."

Nu weten ze het, hoewel het een langzame verbranding bleek te zijn om daar te komen. Vanaf 2017, na een redelijk succesvolle periode op het inmiddels ter ziele gegane Twitter-platform Periscope, zou ze op Twitch streamen naar een publiek van twee, dat piano oefende.

Image
Image

Haar talenten zouden langzaam maar zeker een steeds groter publiek binnenhalen dat op zoek is naar uitstel van Twitch, of gewoon een leuk optreden.

Bestemming vervuld

De typische Angels_Piano-stream is een volledig performancekunstwerk van een twee uur durende mash-up van spelen op het gehoor. Reizend door de eeuwen heen gaat ze van de rockende jaren '50 naar de angstaanjagende singer-songwriters van de jaren '90, originele liedjes doorspekt met geïmproviseerde segmenten voor een griezelig vertoon van technische vaardigheid en muzikaal genie.

Conventionele wijsheid suggereert dat Twitch een ruimte is voor jonge volwassenen en tieners, maar niet voor Angels_Piano. Ze is er trots op dat haar gemeenschap een ruimte is voor volwassenen in een zee van rompslomp en fratsen van jonge mensen die de perceptie van mensen van het streamingplatform kleuren.

Avontuurlijk, leuk en hecht zijn woorden die ze gebruikt om de gemeenschap te beschrijven die ze op het platform heeft gecultiveerd, waar ze liedjes speelt voor het publiek terwijl ze werken, schoonmaken of zelfs slapen.

Ze koestert het vermogen om mensen op zo'n diep niveau te raken door middel van muziek. Dit, zei ze, is een van de redenen waarom ze haar carrière in de financiële wereld heeft verlaten om fulltime streamer te worden, en daarmee de conventies te doorbreken van wat het betekent om een professionele muzikant te zijn.

Dus toen ik de muziekschool afmaakte, heb ik 10 jaar lang geen piano aangeraakt.

"Ik speel alles op het gehoor, dus ik hoef geen nummer te kennen. Als ik het heb gehoord, kan ik het spelen en dan beginnen veel mensen te huilen die me vertellen hoe mooi het is. Mensen zullen zeg iets als 'zonsondergang op het strand' of 'wandeling in het bos met een klein beetje sneeuw' en met (die beschrijvingen) zal ik een lied of melodie voor die stream creëren en originele composities creëren ter plaatse op stream, "zei ze.

Twitch herkende het unieke talent van Angeles en de gemeenschap die ze naar het platform bracht vanaf haar dagen als Persiope-streamer. Voordat ze zelfs maar haar partnerschap verdiende, werd ze in 2019 ingewijd als Twitch-ambassadeur en trad ze dat jaar toe tot een illustere groep van 37 andere inductees.

De toekomst voor Angels_Piano is groot. Ze heeft de muziekwereld veroverd met optredens op de voorpagina's op 's werelds grootste live-streamingplatform, en vervolgens hoopt ze de wereld haar persoonlijkheid te laten zien met een aankomende podcastserie. Angeles is een multi-getalenteerde performancekunstenaar met een gemeenschap die wacht op haar om haar volgende stappen naar het supersterrendom te zetten.

Aanbevolen: