Wat is er nieuw in FaceTime?

Inhoudsopgave:

Wat is er nieuw in FaceTime?
Wat is er nieuw in FaceTime?
Anonim

FaceTime krijgt een grote facelift, inclusief een groot aantal nieuwe functies die zijn ontworpen om je ervaring met de app voor videobellen van Apple nog beter te maken.

Tijdens de openingsdag van maandag van de Worldwide Developers Conference (WWDC) 2021, kondigde Apple aan dat verschillende nieuwe toevoegingen naar FaceTime zullen komen wanneer iOS 15 in de herfst wordt uitgebracht. Dit is een van de grootste updates die FaceTime heeft gezien, en bevat verschillende nieuwe functies die volgens Craig Federighi, senior vice president software engineering van Apple, het contact met vrienden en familie gemakkelijker dan ooit moeten maken.

Ruimtelijke audio en onderdrukking van achtergrondruis

Image
Image

Twee van de eerste functies die naar FaceTime komen, zullen gebruikers betere audio-opties bieden. Ruimtelijke audio zorgt voor meer meeslepend bellen. Ondertussen kunt u met de toegevoegde ruisonderdrukkingsfunctie extra ruis blokkeren, zodat u duidelijk met gebruikers kunt praten, zelfs als u zich in een lawaaierige omgeving bevindt.

Federighi merkte ook op dat er ook een breedspectrummodus beschikbaar is, waarmee je alle kleine geluiden op de achtergrond kunt vastleggen, voor die once-in-a-lifetime evenementen waarbij je alles wilt vastleggen.

FaceTime-links en op het web

Image
Image

Een andere nieuwe optie die naar FaceTime komt, is de introductie van wat Apple FaceTime-links noemt. Nu kunnen gebruikers FaceTime-oproepen plannen en een link instellen, die ze vervolgens kunnen delen met andere iPhone-gebruikers. Als alternatief kunt u de link ook delen met gebruikers op Windows-pc's of Android-telefoons, en zij kunnen ook deelnemen aan het gesprek.

FaceTime's link sharing werkt ook met Android en Windows 10 via het web, waardoor meer mensen FaceTime zouden moeten gebruiken zoals andere video-applicaties zoals Zoom en Meet. Apple heeft geen specifieke details gedeeld over hoeveel functies beschikbaar zouden zijn via de app, of hoe die oproepen precies zullen werken, dus je moet wachten tot iOS 15 arriveert met de update om het in actie te zien.

Het is de eerste keer dat FaceTime in welke vorm dan ook beschikbaar is op niet-Apple-producten. Apple noemde ook een nieuwe portretmodus, waarmee gebruikers hun gesprek beter kunnen organiseren.

Shareplay en scherm delen

Image
Image

Misschien zijn de grootste toevoegingen aan FaceTime Shareplay en Screen sharing. Met Shareplay kunnen gebruikers samen films en andere online content bekijken tijdens FaceTime-gesprekken. Federighi zegt dat Shareplay populaire streamingdiensten zoals Hulu, Disney+ en meer zal ondersteunen.

Bovendien stelt het delen van schermen gebruikers in staat om samen door online aanbiedingen zoals onroerend goed, restaurants en andere dingen te bladeren.

Bekijk hier alle verslaggeving van WWDC 2021.

Aanbevolen: