Hoe de kleur van apps op iOS 14 te veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe de kleur van apps op iOS 14 te veranderen
Hoe de kleur van apps op iOS 14 te veranderen
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik de app Snelkoppelingen om een app-snelkoppeling te maken en de kleur van het pictogram aan te passen. Tik op het plusteken > Actie toevoegen en volg de aanwijzingen.
  • Je bent beperkt tot een bepaalde set kleuren die je kunt gebruiken, maar je kunt ook een glyph kiezen om dingen een beetje te veranderen.
  • In iOS 14 kun je de kleur van je app-pictogrammen wijzigen zonder dat je thema's of andere apps van derden hoeft te installeren.

Dit artikel behandelt hoe u de kleur van uw app-pictogrammen kunt wijzigen met de app Snelkoppelingen op iPhones met iOS 14.

Hoe u uw app-pictogrammen kunt aanpassen op iOS 14

Als u het startscherm van uw iPhone wilt aanpassen, kunt u meer doen dan alleen een favoriete afbeelding als achtergrondafbeelding instellen. U kunt ook app-pictogrammen in uw eigen kleur maken die uw stijl weergeven. Als u bijvoorbeeld meer het minimalistische type bent, voelt het als zen om uw app-pictogrammen opnieuw in te kleuren zodat ze overeenkomen met uw startscherm. Het is gemakkelijk te doen met de app Snelkoppelingen.

Voordat u begint met het proces om uw app-pictogrammen aan te passen, moet u ervoor zorgen dat uw iPhone is bijgewerkt naar de meest recente versie van iOS 14 die beschikbaar is.

  1. Open de Shortcut-app.

    Op nieuwere versies van de iPhone is deze app waarschijnlijk al geïnstalleerd. Op oudere iPhones moet u het echter mogelijk downloaden van de Apple App Store.

  2. Klik in de rechterbovenhoek van de app op de + (plus).
  3. Op het scherm Nieuwe snelkoppeling tikt u op Actie toevoegen.

    Image
    Image
  4. Zoek naar Open app en tik erop in de zoekresultaten.
  5. Op de pagina Nieuwe snelkoppeling tikt u op Kies.
  6. Op de Choose App pagina bladert u door en zoekt u de app waarvan u het pictogram wilt wijzigen. In dit voorbeeld is de app Foto's.

    U kunt ook de naam van de app typen in de Search Apps zoekbalk bovenaan de pagina en vervolgens de app kiezen in de lijst met resultaten.

    Image
    Image
  7. Je keert terug naar de Nieuwe snelkoppeling pagina, en de naam van de app zal verschijnen op de plaats waar je eerder op Kiezen hebt getikt. Tik op het menu met drie stippen bovenaan de pagina.
  8. Wijzig op de detailpagina de naam van de app. Tik gewoon in het veld Snelkoppelingsnaam en typ iets nieuws.

    Maak de nieuwe naam iets dat je herkent als geassocieerd met de app wanneer je deze selecteert.

  9. Tik vervolgens op het pictogram naast de app-naam op het Details scherm.

    Image
    Image
  10. Het opent een selectiepagina om het pictogram te kiezen dat u voor de app wilt gebruiken en de kleur die u wilt weergeven. Tik eerst op Kleur en selecteer vervolgens de kleur die u voor het pictogram wilt hebben.
  11. Tik vervolgens op Glyph en kies het symbool dat u op uw app-pictogram wilt weergeven. Er is geen optie om geen glyph weer te geven, dus kies de dichtstbijzijnde overeenkomst die u kunt vinden.
  12. Als je deze selecties hebt gemaakt, tik je op Gereed.

    Image
    Image
  13. Je keert terug naar de Details pagina. Tik op Toevoegen aan startscherm.
  14. Je wordt naar een voorbeeldpagina geleid waar je kunt zien hoe je app-pictogram eruit zal zien. Tik op Toevoegen.

  15. Dan keer je terug naar de Details pagina, en een korte bevestiging zal op de pagina verschijnen. U kunt de Shortcuts-app nu verlaten en uw nieuwe app-pictogram op uw startscherm vinden.

    Image
    Image

Nu kunt u dit proces herhalen voor alle pictogrammen waarvoor u aangepaste kleuren wilt maken. Helaas ben je echter beperkt tot alleen de kleuren die op het menu staan. U kunt geen aangepaste kleuren voor de pictogrammen maken.

Aanbevolen: