AI Schrijfhulpmiddel Wordune transformeert uw woorden met gemak

Inhoudsopgave:

AI Schrijfhulpmiddel Wordune transformeert uw woorden met gemak
AI Schrijfhulpmiddel Wordune transformeert uw woorden met gemak
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Wordtune is een AI-schrijfhulpmiddel dat is ontworpen om u te helpen uw schrijven schoner en gemakkelijker leesbaar te maken.
  • De add-on is gratis beschikbaar, maar bevat ook enkele premiumfuncties die beschikbaar zijn bij een maandelijks abonnement.
  • Hoewel het niet de krachtigste AI-schrijftool is die er is, heeft Wordune een mooie reeks functies om je schrijven te laten opvallen zonder dat je je druk hoeft te maken over alle details.
Image
Image

De manier waarop Wordune je schrijven transformeert met behulp van kunstmatige intelligentie, is bijna magisch.

Stel je dit eens voor - misschien ben je verkouden en moet je je baas een e-mail sturen om hem te laten weten dat je de volgende dag niet op je werk kunt komen. Maar u wilt formeel en respectvol klinken. Wordune kan daarbij helpen. Of, als je iemand bent zoals ik, die vindt wat ze soms een beetje ruw aan de randen schrijven, kan Wordune ook helpen dat op te ruimen.

"Terwijl je hersenen druk bezig zijn met het willekeurig opschrijven van gedachten, kan Wordune helpen de grove gedachten te ordenen en op te poetsen in verfijnde alinea's en je betekenis op de juiste manier over te brengen. Het verkleint de kloof tussen je hersenen en je boek," Mrudul Shah, een AI-expert en chief technology officer bij Technostacks, vertelde Lifewire in een e-mail.

Schoonmaken

Wordtune is een vrij nieuwe tool gemaakt door AI21 Labs om je te helpen beter te schrijven. Terwijl andere tools zoals Grammarly zich richten op het elimineren van duidelijke fouten, kan Wordune eenvoudig lange zinnen of korte alinea's herschrijven om uw schrijven beknopter te maken, of zelfs helemaal in een andere toon te passen.

Ik gebruik Wordune nu twee weken en ik kan eerlijk zeggen dat het mijn benadering van schrijven heeft veranderd. In plaats van enkele minuten te besteden aan het piekeren over de kwaliteit van wat ik schreef, schrijf ik nu de eerste paar regels en laat Wordune een paar andere manieren voorstellen om het te formuleren. Hoewel het niet perfect is, kan het je basisschrijfvaardigheden aanvullen en is het een mooi vangnet om opvallende inconsistenties op te vangen.

Hoewel je kunt vertrouwen op de basisafstemmingsoptie om aanvullende manieren aan te bevelen om iets te schrijven, bevat Wordune ook een premium-laag met functies zoals informele en formele tonen, evenals hulpmiddelen om regels tekst in te korten en uit te breiden. Die extra functies brengen echter behoorlijk hoge kosten met zich mee, met de beschikbare abonnementen vanaf $ 119,88 per jaar of $ 24,99 per maand. Als u Wordune wilt ophalen voor een team van individuen, kunt u ook contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie over die plannen.

Ik heb ongeveer een week met de gratis versie gewerkt, waarbij ik wijzigingen en herstructureringen liet voorstellen. Toen ik me echter eenmaal had aangemeld voor de premium-versie, vond ik de opties voor toonverandering niet veel. Ze zijn leuk om te hebben, maar over het algemeen - althans in mijn ervaring - was de reguliere herschrijfoptie mijn go-to-functie. Het werkt gewoon, en het werkt goed.

De lengte-controllers waren echter een leuke touch aan de premium kant. Ik merkte dat ik me vaak wendde tot het hulpmiddel voor het verkorten van zinnen, omdat ik de neiging heb om een beetje langdradig te worden. Wordune heeft me geholpen dat een beetje te bestrijden, maar het is ook iets dat je verbetert naarmate je meer en meer schrijft.

De toekomst van schrijven met AI

Wordtune is echter niet de eerste AI-schrijftool die verschijnt. Sterker nog, het is niet eens de krachtigste. Hoewel Wordune je schrijven kan helpen verbeteren, vereist het nog steeds dat basisniveau van vaardigheid en output van de schrijver. Andere systemen, zoals Copy.ai, kunnen volledig inhoud voor bedrijven genereren, iets wat we al zien in meerdere publicaties en websites.

Hoewel het niet perfect is, kan het je basisschrijfvaardigheden aanvullen en is het een mooi vangnet om eventuele flagrante inconsistenties op te vangen.

"AI-schrijven is al jaren in gebruik en voor de ogen van miljoenen mensen elke dag", legt Viputheshwar Sitaraman, een AI-expert en digitaal consultant, uit in een e-mail.

"Van WaPo's robotschrijver Heliograph tot AP's Automated Insights, duizenden verhalen die vandaag zijn gepubliceerd, worden al geproduceerd door natuurlijke taalverwerking (NLP) en generatie (NLG), "voegde Sitaraman toe. "NLP is een van de kernfunctionaliteiten die mogelijk worden gemaakt door AI en machine learning (AI/ML); simpel gezegd, het omvat AI-gegenereerde geschreven inhoud (van zinnen tot volledige artikelen)."

Wordtune is niet zo krachtig als die andere opties die er zijn, maar dat hoeft ook niet. Het is niet bedoeld als vervanging voor uw basisschrijfvaardigheden. In plaats daarvan is het een extra hulpmiddel dat u kunt gebruiken als dat nodig is, om u te helpen dat extra beetje duidelijkheid in uw schrijven te krijgen.

Aanbevolen: