Gebruik de beste hacks om woorden te bedriegen met vrienden

Inhoudsopgave:

Gebruik de beste hacks om woorden te bedriegen met vrienden
Gebruik de beste hacks om woorden te bedriegen met vrienden
Anonim

Als je een fan bent van woordspelletjes, heb je zeker al Words With Friends gespeeld, of ben je je aan het voorbereiden om het te proberen.

Het Scrabble-achtige spel voor telefoons en tablets is enorm populair, maar heeft zijn eigen regels en bruikbare woorden in vergelijking met andere woordgebaseerde spellen. Hoewel het niet altijd gemakkelijk te vinden is, zijn er verschillende hacks en cheats om je in een mum van tijd naar de top van de Words With Friends-klassementen te brengen.

Hier zijn de beste, gemakkelijkste en meest winnende manieren om vals te spelen bij Words With Friends.

Gebruik vinders en Word Builders

Afhankelijk van hoe je legaliteit voor dit spel definieert, is dit misschien een van de minst legale manieren om vals te spelen bij het spel, maar ook een van de meest effectieve.

Met woordzoekdiensten kun je de letters die je momenteel hebt inpluggen en zien welke woorden je ermee kunt maken, inclusief het aantal punten voor elk woord en andere opties. Zo doe je het:

  1. Kies een Words With Friends cheat-website. Er zijn er een heleboel, maar sommige zijn erg dubieus; Scrabble Word Finder is een solide keuze.

    Image
    Image
  2. Typ de letters in die je momenteel op je Words With Friends-bord hebt staan. Als je een lege tegel hebt, gebruik dan een vraagteken.
  3. Sommige sites bieden geavanceerde opties die erg handig zijn, zoals een voor- of achtervoegsel. Als je weet dat je alleen een woord kunt spelen dat op een S eindigt, typ dan S in het achtervoegselveld en je ziet alleen woorden die op die letter eindigen.
  4. Selecteer Woorden zoeken of een vergelijkbare knop, afhankelijk van de site die u gebruikt.
  5. Voila, je hebt nu een lijst met woorden die je mogelijk kunt spelen.

Als je echt wilt winnen, zijn er enkele Words With Friends cheatboards waar je het hele bord opnieuw kunt maken en erachter kunt komen waar en wat je moet spelen. Het is een beetje extra inspanning, maar het kan worden gedaan.

Hoe krijg je power-ups op woorden met vrienden

Er zijn een heleboel manieren om Words With Friends te bedriegen die rechtstreeks in de app zijn ingebouwd; voor sommige spelers maakt dit deze opties eerlijk spel, aangezien iedereen er toegang toe heeft. Laten we ingaan op alle verschillende opties.

Image
Image

Voor deze power-ups moet je de nieuwste versie van Words With Friends gebruiken, genaamd Words With Friends 2 in de Apple App Winkel of Google Play-winkel. De persoon tegen wie je speelt, moet ook Words With Friends 2 gebruiken om hiervan te profiteren.

Geen van deze zal werken als je er geen hebt om te gebruiken. Je kunt power-ups verdienen door dagelijkse of seizoensgebonden uitdagingen te voltooien, of door munten in te wisselen voor packs power-ups.

Je kunt ook in-app-aankopen doen om munten, power-ups te kopen en zelfs een tijdje van advertenties af te komen. Om meer munten te kopen, tik je gewoon op het Coins-pictogram in de rechterbovenhoek en je krijgt een verscheidenheid aan opties. U kunt ook op het Meer-pictogram linksonder tikken en vervolgens op Store tikken

Nu je echt weet hoe je ze kunt krijgen, is dit wat de verschillende power-ups doen:

Swap Plus

Natuurlijk, je kunt je tegels op elk moment omwisselen in plaats van een beurt te spelen, maar Swap Plus stelt je in staat om tegels te ruilen zonder een beurt te verspillen en punten te missen.

  1. Tik op het Swap Plus-pictogram,dat eruitziet als een paarse tegel met een plusteken erop.
  2. Sleep de tegels die je wilt verwisselen naar het wisselgebied.
  3. Bevestig de uitwisseling.
  4. Je kunt nu nog een beurt nemen met je nieuwe letters.

Word Radar

Word Radar is misschien wel de handigste cheat in alle Words With Friends, vooral in combinatie met de andere, omdat Word Radar je precies laat zien waar je woorden kunt spelen.

  1. Tik op het Word Radar icoon; het is groen met een radarachtige afbeelding.

    Image
    Image
  2. De gebieden waar je woorden kunt spelen, worden lichtgroen gemarkeerd.
  3. Zodra je Word Radar hebt geactiveerd, is het van kracht totdat je aan de beurt bent, zelfs als je dat specifieke spel of de app verlaat.

  4. Je kunt het uitschakelen door nogmaals op het Word Radar icoon te klikken.

Word Radar is superhandig, maar houd er rekening mee dat er momenten zijn waarop speelbare gebieden elkaar kruisen. Hoewel het lijkt alsof je alle zeven tegels kunt spelen, kan het eigenlijk het resultaat zijn van twee verschillende woordspelingen die elkaar kruisen.

Achteraf

Achteraf kan een pijnlijkere manier worden om jezelf te martelen dan een echte cheat.

Als je, nadat je een woord hebt gespeeld, power-ups van Hindsight hebt en er is een mogelijk spel op het bord dat je meer punten zou hebben opgeleverd, kun je Hindsight gebruiken om te zien wat het hoogst scorende woord zou zijn geweest.

Hindsight houdt er geen rekening mee of het spelen van een sterker woord je tegenstander in staat zou hebben gesteld om een Triple Word Play of een andere context te scoren. Soms is het leuk om te doen, soms irritant, maar uiteindelijk niet zo'n nuttige cheat.

Als je het wilt gebruiken, zoek het dan gewoon op nadat je een woord hebt gespeeld. Het is het blauwe pictogram linksboven met een bril.

Gebruik de woordsterktemeter

De Woordsterktemeter is veel meer dan alleen een bliksemschicht of een rood uitroepteken; het kan een echte Words With Friends-hack zijn.

Het kan je zowel een indicatie geven van hoe sterk je spel is, als je een snelle manier geven om te bepalen of je wel of niet geldige woorden bouwt.

Als je een groene bliksemschicht ziet, heb je een geldig woord gemaakt, maar als je op de bliksemschicht tikt, zie je hoe sterk een spel is in vergelijking met andere mogelijkheden op het bord.

Dit wordt vaak gemist door spelers, waardoor je de kans krijgt om te meten of je een hoger scorend spel kunt ontdekken; nogmaals, het houdt geen rekening met de mogelijkheid dat je kansen opent voor je tegenstander.

Als je een rood uitroepteken krijgt, vertelt het spel je dat het geen geldig spel is; maar je hebt misschien het begin van één.

Tik op het uitroepteken en je zult zien of je geldige woorden hebt, wat mogelijk nieuwe mogelijkheden onthult als je daar deel van uitmaakt.

Gebruik een woordenboek

Er is enige discussie of dit echt valsspelen is, maar het is moeilijk om een eerlijk woordenboek te verslaan.

Als je een tabletversie van de app gebruikt, is er een woordenboek ingebouwd. Je kunt op elk woord zoeken om te zien of het geldig is in de app. Anders kun je de website van Webster bezoeken om te zien of je een obscuur woord hebt gevonden of de dingen correct spelt.

Het voelt misschien niet meteen als een valsspeler, maar het is een ander hulpmiddel in de doos waarmee je de volgende overwinning kunt behalen.

Aanbevolen: