De 8 beste inbouwluidsprekers van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste inbouwluidsprekers van 2022
De 8 beste inbouwluidsprekers van 2022
Anonim

De beste luidsprekers voor in de muur moeten surround sound-mogelijkheden hebben, ingesloten voor een superieure basweergave en bestand zijn tegen vocht en water. Het is ook belangrijk om het installatiegemak te overwegen, vooral voordat u in gipsplaat gaat zagen. Een hoogwaardige premium wandluidspreker moet ook in staat zijn om vochtige en vochtige binnenomgevingen aan te kunnen. Heldere muziek, inclusief duidelijke dialogen en eenvoudige installatie, zijn toegevoegde bonussen.

Als je geen semi-permanente verandering aan je huis wilt aanbrengen, kijk dan ook eens naar onze lijst met de beste luidsprekers. Voor elke prijsklasse zijn er genoeg mogelijkheden. Voor alle anderen, lees verder om onze lijst met de beste inbouwluidsprekers te zien.

Beste algemeen: Polk Audio RC85i 2-weg Premium In-Wall 8″-luidsprekers

Image
Image

Polk Audio slaat een grand slam met de RC85i tweeweg wandinbouwluidspreker. Het heeft een dynamisch gebalanceerde zachte dome-tweeter van 1 inch en een woofer van 8 inch, en de 15 inch draaibare bevestiging op de tweeter kan worden gericht op of gericht in de richting van een luistergebied in een kamer voor het best mogelijke geluid. Het ontwerp is net zo goed als de audio (hoewel dat niet veel zegt voor de categorie in-wall plafonds, het is gewoon een witte grille aan de buitenkant en een rechthoekige vorm). De meegeleverde sjabloon maakt het snijden van een gat in de muur supergemakkelijk, zelfs voor weekendstrijders die geen luidsprekers installeren voor de kost.

De vochtbestendige constructie van de RC85i maakt hem ideaal voor gebruik zowel binnen als buiten, inclusief badkamers of sauna's waar vocht gemakkelijk door het rooster van de luidspreker kan dringen. Gelukkig maakt bijna alles aan de RC85i het een eersteklas keuze, inclusief de audiohelderheid die ongeëvenaard is in de luidsprekerruimte in de muur. Beschikbaar voor zowel 5.1- als 7.1-geluidssystemen, we zijn ervan overtuigd dat als je deze Polk-luidsprekers eenmaal hebt geïnstalleerd, je nooit meer van huis wilt.

Kanalen: 2-weg | Bluetooth: Nee | Overschilderbare behuizing: Ja | Uitgangsvermogen: 100 watt | Waterdicht: Vochtbestendig

Beste compact: Yamaha NS-IW660

Image
Image

De NS-IW660 van Yamaha is eenvoudig te installeren dankzij een voorgesneden sjabloon en biedt groots geluid in een niet zo groot pakket. In elke luidspreker bevinden zich drie hoofddrivers, een 6,5-inch Kevlar-conuswoofer voor lagere frequenties, een 1,6-inch aluminium mid-range frequentiedriver en een één-inch titanium tweeter om alle hoge frequenties aan te kunnen. De combinatie van alle drie de delen zorgt voor een helder, vol geluid dat ideaal is voor kleinere kamers.

De tweeter- en midrange-drivers zijn gebouwd op een verstelbare wartel waardoor huiseigenaren de hoogfrequente geluiden in de juiste richting of luisterpositie kunnen "richten". Met elke luidspreker met een vermogen van 50-150 watt, lijdt het geen twijfel dat ze een klap uitdelen die elke Netflix-bingsessie zal verbeteren. Het witte gaasdeksel is geverfd om al bij bestaande witte muren te passen, maar het is afneembaar om het gemakkelijk te kunnen schilderen zodat het bij elke kleur in uw huis past.

Kanalen: 3-weg | Bluetooth: Nee | Overschilderbare behuizing: Ja | Uitgangsvermogen: 150 watt | Waterdicht: Nee

Beste geluid: Polk Audio 265-RT 3-weg wandluidspreker

Image
Image

Aangedreven door een 1,75-inch zijden dome-tweeter en twee 6,5-inch polymeerdrivers, heeft de Polk Audio 265-RT een frequentierespons tussen 35Hz en 25kHz. Het installatieproces is eenvoudig, zelfs voor amateur-installateurs die het willen proberen zonder de hulp van een professional. Eenmaal geïnstalleerd, produceert de 265-RT een natuurlijk middentonengeluid dat als muziek in de oren klinkt. Verrassend dynamisch voor de prijs, de 265-RT is veel veelzijdiger dan zijn prijs zou weggeven met één luidspreker meer dan genoeg om een kleine tot middelgrote kamer te vullen met krachtige audio.

Het is anders dan sommige van de andere Polk-luidsprekers in deze verzameling omdat het meer thuisbioscoopsystemen heeft ontworpen in plaats van algemene luister- of badkamers. Het werkt met 3.1, 5.1, 6.1 en 7.1 kanaalsystemen.

Kanalen: 3-weg | Bluetooth: Nee | Overschilderbare behuizing: Ja | Uitgangsvermogen: 200 watt | Waterdicht: Nee

Beste budget: Pyle PDIC60 midbasspeakers voor in de muur/plafond

Image
Image

Met een geluid dat zijn prijskaartje ver overtreft, zijn de Pyle PDIC60 ronde inbouwluidsprekers voor een ongelooflijke waarde. Geholpen door een 6,5-inch driver en een één-inch tweeter, kan de titanium dome-tweeter worden gedraaid of gedraaid om in elke richting te wijzen om het geluid precies daar te richten waar u het wilt hebben. Hierdoor kunnen luisteraars het volledige effect krijgen van zowel de midden- als hoge frequenties, die, het volstaat te zeggen, behoorlijk goed zijn.

Het piekvermogen van 250 watt biedt een zeer luid volume en vervaagt uiteindelijk de grens tussen wat budgetluidsprekers onderscheidt van duurdere opties. Installatie is eenvoudig met een wanduitsparing die is aangepast aan de specifieke afmetingen voor elke individuele PDIC-luidspreker. De PDIC60 kan zowel aan het plafond als aan de muren worden verzonken en is niet de nieuwste versie die beschikbaar is (dat is de PWRC83), maar hij blijft ongelooflijk veelzijdig, of je nu een film kijkt, naar muziek luistert of gewoon Netflix-releases bint.

Kanalen: 2-weg | Bluetooth: Nee | Overschilderbare behuizing: 3,5 mm | Uitgangsvermogen: 100 watt | Waterdicht: Vochtbestendig

Beste installatie: Polk Audio 265-LS

Image
Image

Polk's Audio 265-LS driewegluidspreker is een van de beste combinaties van eenvoudige installatie en audioprestaties die momenteel op de markt zijn. De vereenvoudigde installatie van de Polk biedt dynamische audio over het volledige bereik en helpt de luidsprekerbox bijna in de muur te verdwijnen en moeiteloos bij uw interieur te passen. Aangedreven door een 6,5-inch basdriver en 6,5-inch woofer, zal de bas je niet uit je stoel of van je bank slaan, maar je zult nog steeds genieten van de geweldige geluidskwaliteit en, als je hem combineert met een grotere subwoofer, het wordt iets echt magisch.

De installatie is net zo goed en veel online beoordelingen wijzen erop dat de 265-LS een van de gemakkelijkst te installeren is. Snijd eenvoudig het gat in de muur voor de luidspreker via het meegeleverde sjabloon, schuif de luidspreker erin en draai de schroeven vast. Er is geen montage vereist en geen extra werk.

Kanalen: 2-weg | Bluetooth: Nee | Overschilderbare behuizing: Ja | Uitgangsvermogen: 250 watt | Waterdicht: Nee

Beste verzegelde: Yamaha NSIC800WH

Image
Image

Met een verzegelde achterkant die beschermt tegen stof en vocht, is de Yamaha NSIC800WH gemaakt voor een langdurig geluid. De tweekanaals luidspreker biedt een 8 inch polypropyleen mica conus woofer en een 1 inch fluid-coiled soft dome tweeter die in de juiste richting draait, zodat het geluid het beste op de luisteraar gericht is. De audio is misschien geweldig, maar het is het Yamaha-ontwerp dat echt opmerkelijk is, aangezien het met korrels afgewerkte akoestische schot het geluid op natuurlijke wijze door een kamer verspreidt.

Eenmaal in een muur geplaatst na een zeer eenvoudig installatieproces, is het franjerooster bijna onzichtbaar voor het oog en lijkt het bijna vlak tegen de muur. Met een vermogen van 140 watt verbergt het ontwerp de brute kracht van de Yamaha-luidspreker met een uitstekende midden- tot lage frequentierespons en hoge tonen die even krachtig zijn. Of het nu een film- of televisiedialoog is, het geluid is kristalhelder en de muzikale audio is spectaculair.

Kanalen: 2-weg | Bluetooth: Nee | Overschilderbare behuizing: Ja | Uitgangsvermogen: 100 watt | Waterdicht: Vochtbestendig

Beste ontwerp: Polk Audio 255C-RT middenkanaalluidspreker in de muur

Image
Image

Als je meer waarde hecht aan design dan al het andere als het gaat om inbouwluidsprekers, zoek dan niet verder dan de Polk Audio 255C-RT. Het ontwerp verdwijnt bijna als je ze in de muur installeert en met overschilderbare roosters kun je de speaker gemakkelijk afstemmen op de kamer. De interne componenten zijn allemaal weg van de randen van de luidspreker, zodat ze gemakkelijker dan ooit tussen muurstijlen passen. De dubbele 5,25-inch woofer-mid-drivers kunnen worden gebruikt met zowel een 5.1- als 7.1-stereosysteem en passen bij de één-inch tweeter, waardoor een krachtigere basrespons ontstaat dan verwacht.

Hoewel niet zo luid als een speciale subwoofer, combineert de 255C-RT gemakkelijk een geweldig ontwerp met geweldig geluid terwijl hij slechts 7 mm uit de muur steekt. De baspoorten en de schuine woofer helpen allemaal om de frequenties te verlagen, terwijl de hoge en middentonen een dynamisch geluid creëren dat voor fantastische details zorgt, of het nu om muziek of films gaat.

Kanalen: 2-weg | Bluetooth: Nee | Overschilderbare behuizing: Ja | Uitgangsvermogen: 75 watt | Waterdicht: Nee

Eenvoudigste installatie: Definitive Technology DT-serie 8R plafondluidspreker

Image
Image

De Definitive Technology DT Series 8R plafondluidspreker is een eenvoudig te installeren ronde plafondluidspreker. Het bestaat uit 8-inch composiet met mineraal gevulde olypropyleen driverconussen, een gegloeide aluminium tweeterkoepel en verbeterde geluidsverspreiding door de kamer. Het is geoptimaliseerd voor geluid van hoge kwaliteit en de roosters en randen kunnen worden geverfd om bij uw interieur te passen. Net als de meeste andere luidsprekers in deze verzameling, hebben deze een aparte ontvanger nodig om te gebruiken, omdat ze geen Bluetooth ondersteunen.

Audiokwaliteit is solide, met goede helderheid en uitstekende bas. Het zal niet overeenkomen met sommige van de meer premium opties op het gebied van kamervullend geluid, maar de basrespons en de hoge frequentierespons zijn nog steeds geweldig.

Kanalen: 2-weg | Bluetooth: Nee | Overschilderbare behuizing: Ja | Uitgangsvermogen: 100 watt | Waterdicht: Vochtbestendig

De beste wandluidspreker die je kunt krijgen, is de Polk Audio RC85i (bekijk op Amazon). Het is een eersteklas luidspreker van hoge kwaliteit die alle soorten audio in vrijwel elke omgeving aankan. Muziek en dialoog komen duidelijk over met een rijk, kamervullend geluid. De luidspreker is ook vochtbestendig, dus hij kan vochtige en vochtige omgevingen zoals badkamers of sauna's aan. Ook het vermelden waard is de Yamaha NS-IW660 (bekijk op Amazon). Het biedt luid geluid in een vrij klein pakket. Nog beter, het is eenvoudig te installeren.

FAQ

    Waar moet ik mijn luidsprekers plaatsen?

    Dit kan een beetje anders zijn, afhankelijk van of je een 5.1-, 7.1- of een 9.1-opstelling gebruikt. Er zijn echter een aantal altijd groene regels die u moet volgen, ongeacht het aantal luidsprekers dat u gebruikt (hoewel deze mogelijk beperkt zijn voor inbouwluidsprekers, afhankelijk van hoe flexibel uw lay-out is). Dit hangt natuurlijk af van de indeling van uw kamer, maar u moet proberen uw luidsprekers op gelijke afstand van elkaar te plaatsen met surround-luidsprekers in de hoeken rond uw luistergebied. Je moet ook proberen je luidsprekers vrij te houden van obstakels en als je ze veilig aan een muur kunt bevestigen, nog beter.

    Heeft de afstand van mijn luidsprekers tot de ontvanger invloed op mijn geluidskwaliteit?

    Ja, hoewel het niet altijd mogelijk is, wil je voor de beste geluidskwaliteit de lengte van de kabel die je luidsprekers aan je ontvanger vastmaakt zo kort mogelijk houden. Hoewel je geluidskwaliteit niet erg zal lijden, tenzij ze 25 voet of meer van je ontvanger verwijderd zijn. Voor alle bedrade luidsprekers moet u een 14-gauge kabel gebruiken en mogelijk een 12-gauge kabel voor alle luidsprekers die verder dan 7 meter van de ontvanger uitsteken.

    Hoeveel subwoofers heb ik nodig?

    Dit hangt allemaal af van de grootte van je kamer, meer subwoofers geven je een betere baskwaliteit en bieden je een flexibelere plaatsing bij het zoeken naar de beste plek voor optimale geluidskwaliteit. Het kan echter overdreven zijn om meer dan één subwoofer in een kleine luisterruimte te hebben.

Waar u op moet letten bij wandluidsprekers

Vochtbestendigheid

Als je van plan bent om in-wall speakers in je hele huis te installeren, kies dan voor vochtbestendige speakers voor de badkamer en keuken. Als je in een vochtige omgeving woont en je wilt muurinbouwluidsprekers installeren in kamers die geen airconditioning hebben, kies dan ook voor die kamers vochtbestendige luidsprekers. De meeste luidsprekers op deze lijst zijn niet geschikt voor waterdichtheid, wat betekent dat u IP68 of een van de normen die u normaal gewend bent niet zult zien. Dat gezegd hebbende, veel zijn gemaakt van vochtbestendig materiaal waardoor je ze in de badkamer kunt gebruiken, zelfs als ze niet bestand zijn tegen volledig weken.

Gesloten luidsprekers

De meeste inbouwluidsprekers hebben geen behuizing omdat ze bedoeld zijn om binnen muren te worden geïnstalleerd. Inbouwluidsprekers die wel een behuizing hebben, bieden een superieure basweergave, maar zorg ervoor dat er daadwerkelijk ruimte in de muur is om ze te installeren zonder door te dringen naar de volgende kamer. Veel van deze luidsprekers worden geleverd met overschilderbare roosterafdekkingen, zodat u ze kunt verven zodat ze bij uw muur of plafond passen. De randen kunnen ook worden overschilderd, vooral met de "verdwijnende" luidsprekers die zijn ontworpen om naadloos op te gaan in een muur of plafond.

Surround sound-tweeters

Als je inbouwluidsprekers voor een thuisbioscoop koopt, zoek dan naar zij- en achterluidsprekers met meerdere tweeters die in verschillende richtingen flitsen. Dit verbetert het surround-geluidseffect en is vooral geweldig voor grotere kamers met meerdere zitrijen. Verschillende van de luidsprekers op deze verzameling kunnen worden aangesloten op thuisbioscoopsystemen, die werken met 5.1- en 7.1-stereosystemen. Aangezien Bluetooth bij de meeste van deze opties niet wordt ondersteund zonder een aparte ontvanger, moet je ook overwegen op welke ontvanger je deze luidsprekers aansluit.

Aanbevolen: