Hier zijn de Mail.com IMAP-instellingen

Inhoudsopgave:

Hier zijn de Mail.com IMAP-instellingen
Hier zijn de Mail.com IMAP-instellingen
Anonim

U kunt uw favoriete e-mailclient gebruiken om toegang te krijgen tot uw Mail.com-e-mailaccount, inclusief de berichtfuncties. Gebruik de Mail.com IMAP-serverinstellingen om het installatieproces te voltooien.

Mail.com IMAP-instellingen

Toegang tot de Mail.com IMAP-services met de volgende instellingen:

  • Mail.com IMAP-serveradres: imap.mail.com
  • Mail.com IMAP gebruikersnaam: Uw volledige Mail.com e-mailadres (bijvoorbeeld [email protected])
  • Mail.com IMAP-wachtwoord: Uw Mail.com-wachtwoord
  • Mail.com IMAP-poort: 993
  • Mail.com IMAP TLS/SSL vereist: yes
Image
Image

Waarom IMAP-serverinstellingen gebruiken?

Webgebaseerde e-mailservices zoals Mail.com vereisen webtoegang om hun berichtfuncties te gebruiken. Het is echter mogelijk dat u uw account liever wilt openen via een e-mailclient, zoals Outlook. U kunt dit doen nadat u een account heeft aangemaakt bij de e-mailclient.

Het installatieproces met een e-mailclient zoals Mail.com vereist dat u serverinstellingen invoert, waaronder IMAP of POP om e-mails te ontvangen en SMTP om e-mails te verzenden. Gebruik de vermelde IMAP-serverinstellingen om toegang te krijgen tot uw Mail.com-berichten en e-mailmappen vanuit elk e-mailprogramma of -service.

Alleen premium Mail.com-abonnees hebben IMAP-toegang tot hun accounts. Het freemail-abonnement ondersteunt geen IMAP of POP.

Kan nog steeds geen verbinding maken met Mail.com?

Als je geen e-mails kunt verzenden via de e-mailclient, komt dit waarschijnlijk doordat de Mail.com SMTP-serverinstellingen verkeerd zijn of ontbreken. SMTP-instellingen voorzien de e-mailclient van de informatie die nodig is om namens u e-mails te verzenden.

Een alternatief is om je account in te stellen met POP in plaats van IMAP. Hiervoor heb je de Mail.com POP-serverinstellingen nodig. POP biedt een alternatieve manier om Mail.com-e-mails te downloaden. IMAP biedt echter de flexibiliteit om overal toegang te krijgen tot uw e-mail en om uw e-mailaccount op al uw apparaten te synchroniseren.

Aanbevolen: