Van mixer tot Facebook Gaming: hoe QueenEliminator aan de top bleef

Inhoudsopgave:

Van mixer tot Facebook Gaming: hoe QueenEliminator aan de top bleef
Van mixer tot Facebook Gaming: hoe QueenEliminator aan de top bleef
Anonim

QueenEliminator heeft de wereld van het streamen van haar thuis gemaakt.

Lillian Trawic, is een charmeur uit het zuiden die haar door de familie geërfde werkethiek en onderzoekende geest heeft gebruikt om het soort merk en gemeenschap te cultiveren waar anderen alleen maar van konden dromen. Door vier jaar hard werken en streven naar succes, is QueenEliminator klaar om te laten zien waarom je een monarch niet onder controle kunt houden en hoe de kroon stevig op haar hoofd werd geplant.

Image
Image

"Als iemand je vraagt wat je voor de kost doet en ik zeg 'ik speel videogames voor de kost', is dat eigenlijk best wel cool. Weet je, ik ben een streamer… het is surrealistisch, " vertelde ze in een telefonisch interview met Lifewire. "Ik moet mezelf zeker soms stoppen en dankbaar zijn en ervoor zorgen dat ik nederig ben."

En nederig zijn was de modus operandi voor deze veelzijdige streamer. Ze is in de eerste plaats een Facebook Gaming-talent en het afgelopen jaar heeft ze haar publiek grotendeels hersteld van Mixer. Ze kreeg maar liefst 204.000 Facebook Gaming-volgers en felbegeerde Partner-status op het opkomende platform dat zich onderscheidt door een aanpak waarbij de maker voorop staat.

Haar streams combineren haar getalenteerde Battle Royale-gameplay met alle charisma en durf die je mag verwachten van een zelfverklaarde koningin, compleet met een bloeiende gemeenschap van gewillige onderdanen.

Snelle feiten

  • Name: Lillian Trawick
  • Leeftijd: 25
  • Van: New Orleans, Louisiana.
  • Random delight: Twee keer zoveel charme! Voordat ze het Facebook-gamingpad begon, was ze de beste vrouwelijke streamer op Mixer, waar ze een publiek van 375.000 volgers had, en werd ze een van de officiële gezichten van het platform vóór de implosie in juli 2020.

Life on the Range

Trawick groeide op op het platteland van Louisiana, waar haar opvoeding in een klein stadje een liefde voor de natuur, dieren en hechte gemeenschappen zou voortbrengen. Haar moeder, een verpleegster op het gebied van gynaecologie, was een van haar grootste invloeden.

Trawick, een alleenstaande moeder van vier kinderen, was de jongste van het stel, en het zien van haar moeders arbeidsethos en flexibiliteit zou de ijverige streamer inspireren bij haar beroepsactiviteiten.

Ze maakte op 8-jarige leeftijd kennis met videogames en de wereld van nerdom door haar stiefbroer. Animal Crossing en Runescape waren enkele van haar eerste game-ervaringen; ze herinnert zich echter dat ze dit idee internaliseerde dat 'games niet voor meisjes waren', waardoor haar interesse tijdens haar adolescentie afnam.

"Het was niet normaal dat meisjes videogames speelden, dus ik deed gymnastiek en juichen, maar ik haatte ze. Ik wilde ofwel buiten op de boerderij zijn om mijn moeder in de tuin te helpen, op de paarden te rijden, spelen met de honden, of binnen videogames spelen op de computer, "zei ze.

Image
Image

Er ontstond een knipperlichtrelatie tussen Trawic en gaming toen ze na de middelbare school de echte wereld doorkruiste. Ze werkte op een tanker in de olie-industrie voor het conglomeraat Smith Tank and Steel terwijl ze als barman werkte.

Toen de banen in de olie-industrie opdroogden, kwam ze weer in contact met de wereld van gaming. Ze bevond zich op een kruispunt en haar liefde voor werk zou haar ertoe aanzetten zich te verdiepen in de streamingkant van gaming via haar nieuw aangeschafte Xbox One met ingebouwde connectiviteit met het op Microsoft gebaseerde streamingplatform Mixer.

"Ik realiseerde me dat ik mijn hele leven aan het werken was in de bouw- en olie-industrie. Ik heb mijn vrienden nooit gezien, nooit vrije tijd gehad, nooit mijn familie gezien. Dus toen ik erachter kwam wat streaming was, begreep het, probeerde het en zag dat ik er goed in was? Het leek een no-brainer… Ik heb het mezelf aangeleerd en het ging van de grond", herinnert de streamer zich.

Overschakelen

Ze herinnert zich haar eerste paar streams op Mixer in 2017 in haar kleine slaapkamer, zittend op haar bed met een webcam naar beneden gericht terwijl ze probeerde het publiek het hof te maken. Mensen begonnen binnen te druppelen, maar pas toen ze PAX South 2018 bijwoonde, waar ze haar nu oude streamervrienden ontmoette, merkte ze dat haar kleine geïmproviseerde stream momentum begon te krijgen.

Binnen drie maanden was ze fulltime op het platform, met 50.000 volgers, en drie maanden later werd ze Partner.

Ik moet mezelf zeker soms stoppen en dankbaar zijn en ervoor zorgen dat ik nederig ben."

Tussen 2018 en 2020 zou ze Battle Royale-games zoals Fortnite en Apex Legends streamen op het Mixer-platform, waar ze een van de top 10 streamers van het platform werd, volgens informatie verzameld door Influencer Marketing Hub. In juni 2020 kondigde het inmiddels ter ziele gegane platform zijn sluiting aan: verblindende streamers zoals QueenEliminator.

Vandaag kunnen haar koninklijke onderdanen genieten van haar dagelijkse streams op Facebook Gaming, waarvan ze besloot haar officiële thuis te maken. Ze heeft een levendige, inclusieve community en een nieuw soort partnerschap met het Facebook Gaming-team, dat volgens haar wordt gekenmerkt door een meer attente, diverse bedrijfsstrategie.

Een les die ze leerde van de Mixer-implosie was om nooit al haar eieren in één mand te leggen. Ze is nu ook aanwezig op platforms zoals Twitch, waar ze af en toe streamt, en TikTok. Haar koningin wordt steeds groter en ze heeft haar zinnen gezet op het veroveren van de rest van de industrie, dankzij de gemeenschap die haar door dit alles heen is blijven steunen.

"[Ze zijn] mijn alles. Ik zou niets zijn zonder hen. Ik moet onthouden hoe dankbaar ik echt ben voor deze gemeenschap omdat het me uit een donkere plaats heeft gehaald", zei ze. "Ze hebben me een huis gegeven; ik heb ze niet alleen een huis gegeven."

Aanbevolen: