Apple zou eind 2021 nieuwe AirPods kunnen lanceren

Apple zou eind 2021 nieuwe AirPods kunnen lanceren
Apple zou eind 2021 nieuwe AirPods kunnen lanceren
Anonim

Nieuwe rapporten suggereren dat Apple zou kunnen werken aan een vernieuwing van zijn AirPods-assortiment, te beginnen met een nieuwe set AirPods op instapniveau in 2021.

Volgens Bloomberg is Apple van plan om tegen het einde van het jaar nog een set AirPods uit te brengen. Dit zou de eerste keer zijn dat de oordopjes van het merk Apple worden bijgewerkt sinds 2019. Bloomberg beweert ook dat er een nieuwe set AirPods Pro in de maak is en gepland staat voor een release in 2022.

Image
Image

Dit is niet de eerste keer dat er meldingen van nieuwe AirPods zijn opgedoken, met gelekte afbeeldingen van de vermeende "AirPods 3", gepubliceerd door 52Audio in maart. Net als die gelekte afbeeldingen, beweren Bloombergs bronnen dat de bijgewerkte basis AirPods meer van het ontwerp zullen aannemen dat te zien is in de AirPods Pro, maar geen audiosystemen zoals actieve ruisonderdrukking zullen bevatten.

Voor de vernieuwde AirPods Pro beweren bronnen dat Apple de steel doorsnijdt, net als bij andere draadloze oordopjes die er zijn. Als dat waar is, zou het de AirPods Pro een heel ander uiterlijk geven dan eerdere ontwerpen, wat zou kunnen voldoen aan klanten die de voorkeur geven aan oordopjes zonder de lange stelen. Bloomberg deelde ook dat Apple aanvullende kleuren bespreekt voor zijn AirPods Max-hoofdtelefoon, die in december werd uitgebracht.

Image
Image

Andere beweringen van analisten zoals Ming-Chi Kuo lijken de rapporten te ondersteunen dat Apple in 2021 nieuwe AirPods zal lanceren. Op dit moment is het niet bekend of de vernieuwde AirPods Apple's onlangs gelanceerde verliesloze audiolaag zullen ondersteunen. De techgigant heeft geen officiële bevestiging gedeeld dat er binnenkort nieuwe AirPods komen.

Aanbevolen: