De 4 beste thuisbioscoopopties van 2022

Inhoudsopgave:

De 4 beste thuisbioscoopopties van 2022
De 4 beste thuisbioscoopopties van 2022
Anonim

De beste opties voor thuisbioscoopstoelen moeten comfort en flexibiliteit bieden voor uw woonkameropstelling. Zitmogelijkheden zijn onder meer fauteuils, banken en stoelen in theaterstijl. U moet ook rekening houden met extra's zoals bekerhouders en USB-oplaadpoorten voor uw apparaten, waardoor u een comfortabelere filmkijkervaring krijgt. Sommige hebben zelfs opbergvakken. Wanneer u kiest uit de beste opties voor thuisbioscoopstoelen, moet u er ook voor zorgen dat de rest van uw technologie eerder is uitgezocht.

Beste voor koppels: Flash Furniture Recliner met opbergconsole

Image
Image

Geef date night de theaterervaring minus de plakkerige vloeren. Haal de Flash Furniture Recliner in huis voor jou en je filmmaatje. Dit is de ideale optie voor dubbele zitplaatsen voor uw thuisbioscoop. Beide stoelen kunnen comfortabel achterover leunen, zodat u gemakkelijk kunt rusten op het zachte, gewatteerde leer terwijl u tegelijkertijd uw voeten omhoog schopt. Deze knusse tweezitter heeft ook individuele bekerhouders voor elke stoel plus een opbergruimte in het midden voor je afstandsbedieningen, snacks en alles wat je nog meer nodig hebt om van de filmavond de beste avond te maken. Moet u zich verplaatsen of dichterbij komen? Geen probleem! Deze set heeft kunststof vloerglijders waarmee je ze gemakkelijk kunt verplaatsen.

Formaat: 63x38-68x43,5 inch (WDH) | Bekerhouders: 2 | Stoelen: 2

Meest betaalbare enkele stoel: Mainstays Home Theatre Recliner

Image
Image

Stel je theater in zonder de bank te breken! De Mainstays Home Theatre Recliner biedt comfort en stijl tegen een betaalbare prijs. Hoewel het niet alle toeters en bellen zoals bekerhouders of extra opslagruimte bevat, zal het toch je filmkijkervaring verbeteren. Leun achterover met zijn comfortabele rugleuning terwijl u zich in de zachte schuimvulling nestelt en uw armen laat rusten op de natuurlijk hellende armleuningen. Ze zijn ook verkrijgbaar in vijf stijlvolle kleuren die passen bij het thema van uw thuisbioscoop. Bespaar flink op de prijs zonder in te boeten aan comfort en functionaliteit met de Mainstays fauteuils!

Grootte: 31,5x34x36 inch (LWH) | Bekerhouders: 0 | Stoelen: 1

Beste bank: Delange verstelbare elektrische bank

Image
Image

Soms heeft je thuisbioscoop meer nodig dan een individuele fauteuil, dan is het tijd om een bank te kopen! Of je nu gewoon lekker wilt relaxen of lekker wilt knuffelen met het gezin, je hebt een bank nodig die alle comfort en gemakken biedt die je van thuisbioscoopmeubels mag verwachten. Gelukkig heeft de Delange Reclining Power Sofa alles wat je nodig hebt, van bekerhouders tot verborgen opbergers, je hebt de meest comfortabele filmavond die er is. Bovendien kun je de middelste stoel verstellen voor meer opbergruimte en ruimte voor je snacks en drankjes. Er is ook een extra set stekkers, zodat u uw apparaten kunt opladen terwijl u achterover leunt en van uw film geniet. Met het plusleer en het gevoerde schuim hoef je je alleen maar zorgen te maken dat je te comfortabel wordt en gaat slapen tijdens je favoriete film!

Maat: 85x40.25x41.75 inch (LWH) | Bekerhouders: 2 | Stoelen: 3

Beste voor langdurig kijken: Homall Gaming Recliner

Image
Image

Of je nu van plan bent een raid te starten of een epische filmmarathon te kijken, je hebt een stoel nodig die je alle ondersteuning en comfort geeft die nodig zijn voor langdurig kijken en zitten. Bereid je voor op urenlang gamen of kijken met de Homall Gaming Recliner. Gemaakt van hoogwaardig PU-leer en zacht, gedempt schuim, je zult nooit meer willen bewegen, en dat hoeft ook niet! Het wordt zelfs geleverd met een lendensteun en een verstelbare voetensteun, zodat je het grootste comfort hebt, ongeacht in welke positie je de rugleuning hebt ingesteld. Verkrijgbaar in rood, blauw of wit, je zult een stijl vinden die bij je theater past en een prijs die je niet zal terughouden. Laat ongemak je uren plezier niet verpesten, neem de Homall mee naar huis voor de ultieme comfortervaring.

Grootte: 34x25,1x41,5 inch (LWH) | Bekerhouders: 0 | Stoelen: 1

Onze eerste keuze voor thuisbioscoopstoelen voor koppels is de Flash Furniture Recliner (zicht op Amazon). Het wordt geleverd met twee stoelen, bekerhouders en een opbergconsole om kussens, dekens, afstandsbedieningen en andere accessoires op te bergen. Voor een betaalbare optie houden we van de Mainstays Home Theatre Recliner (zicht op Walmart). Het heeft slechts één stoel, maar het is gemakkelijk te verplaatsen en te herschikken, heeft een fauteuil en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Over onze vertrouwde experts

Robert Silva brengt sinds 2000 verslag uit over thuisbioscooptechnologie en thuisentertainment. Hij is een bekende audiofiel en hij was te zien in de YouTube-serie Home Theater Geeks en werd geïnterviewd door de Chicago Tribune.

FAQ

    Hoe bouw ik stadionstoelen voor een thuisbioscoop?

    Het bouwen van een platform voor je thuisbioscoop kan je wat hoogte in je filmzaal geven, waardoor mensen die erachter zitten meer onbelemmerd zicht hebben. Zelf stootborden bouwen is niet al te ingewikkeld, mits je over de benodigde apparatuur en vaardigheden voor klusjesmannen beschikt. U kunt online video's en handleidingen vinden die u laten zien hoe u een uitbreidingsplatform kunt bouwen.

    Waar kan ik thuisbioscoopstoelen kopen?

    Thuisbioscoopstoelen kunnen worden gekocht bij de meeste grote meubelzaken, zowel online als in fysieke winkels. Amazon, Best Buy, Walmart en anderen hebben allemaal banken, fauteuils en andere stoelen die geschikt zijn voor thuisbioscoopopstellingen.

    Hoeveel ruimte heb ik nodig voor thuisbioscoopstoelen?

    Hoeveel ruimte je nodig hebt voor thuisbioscoopstoelen, hangt af van de grootte van je kamer en je tv. Normaal gesproken moet een 50-inch tv zich op ongeveer 4-6,5 meter afstand van de stoelen bevinden. Een 55-inch tv moet 4,5-7 voet zijn, een 60-inch tv 5-7,5 voet, een 65-inch tv 5,5-8 voet.

Waar u op moet letten bij thuisbioscoopstoelen

Comfort

Bovenal moet comfort de belangrijkste factor zijn bij het kopen van thuisbioscoopstoelen. Hoewel het neerkomt op persoonlijke voorkeur, zoek je naar stoelen met zacht leer, extra vulling, hoofdsteunen met een kussentop en schuine armleuningen voor een eersteklas kijkervaring.

Prijs

Sommige luxe fauteuils kunnen meer dan $ 2.000 kosten, maar u hoeft niet per se uit te geven in naam van comfort. Je kunt een budget-zitplaatsoptie kopen voor slechts $ 150, terwijl je verrassend weinig offers brengt. De mechanismes om achterover te leunen zijn misschien minder geavanceerd en het leer voelt misschien goedkoper aan, maar dat v alt misschien niet op als de lichten uitgaan en de aftiteling begint te rollen.

Opslag

Het is geen film zonder de snacks, toch? De meeste opties voor thuisbioscoopstoelen hebben op zijn minst bekerhouders, maar de premium-opties hebben andere handige functies, zoals draaibare trays voor snacks, opbergruimte voor afstandsbedieningen en snoeren en zelfs USB-poorten om uw apparaten op te laden. De opslagconsole kan ook een handige plek zijn voor kabels, afstandsbedieningen, gamecontrollers en andere accessoires.

Aanbevolen: