Hands-on met de nieuwe Acer Travelmate Spin P6

Inhoudsopgave:

Hands-on met de nieuwe Acer Travelmate Spin P6
Hands-on met de nieuwe Acer Travelmate Spin P6
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Acer heeft een nieuwe hybride werkcomputer aangekondigd, de TravelMate Spin P6.
  • De TravelMate Spin P6 wordt in de VS verkocht voor $ 1.399,- en beschikt over 5G-connectiviteit en tal van USB-poorten om externe harde schijven en andere accessoires aan te sluiten.
  • Over het algemeen is het ontwerp van de TravelMate Spin P6 lichtgewicht en gemakkelijk te dragen, waardoor het perfect past bij werknemers die veel moeten bewegen.
Image
Image

Acer's nieuwe TravelMate Spin P6 is een eenvoudige maar stijlvolle en lichtgewicht versie van het hybride pc-werkstation.

Acer heeft zojuist de TravelMate Spin P6 aangekondigd, een op het werk gerichte hybride laptop met de nieuwste versie van Windows. Acer zegt dat de nieuwe Spin P6 een 11e generatie Intel Core i7 vPro-processor zal hebben en tot 32 GB DDR4x-geheugen zal ondersteunen.

Bovendien weegt de hybride laptop slechts 2,2 kilo, waardoor hij uitzonderlijk gemakkelijk mee te nemen is, waar u ook heen wilt. Het zal naar verwachting in de VS voor $ 1.399 worden verkocht en zal in december beschikbaar zijn.

Voorafgaand aan de aankondiging stuurde Acer me een vroege productieversie van de nieuwe laptop om uit te checken. Het is nog te vroeg om te zeggen hoe goed het apparaat zal presteren zodra Acer het volledig heeft geoptimaliseerd of hoe de uiteindelijke vormfactor eruit zal zien, maar tot nu toe wordt het een leuke werkstationoptie voor diegenen die een draagbare hybride pc nodig hebben om het meeste uit hun dag te halen.

Overal zien de vorm en het ontwerp van de Acer TravelMate Spin P6 er goed uit. Ik ben benieuwd wat Acer verandert tussen nu en de releaseperiode van december.

Dagelijkse vervoerder

Het gewicht en de grootte van de TravelMate Spin P6 maken het gemakkelijk in te zien waarom Acer kiest voor een reisvriendelijke hybride laptop. Hij is niet alleen licht, waardoor je hem gemakkelijk in je handen of een tas kunt dragen, maar hij is ook robuust.

Acers zegt dat de laptop een duurzaam en duurzaam exterieurontwerp zal hebben, dankzij de MIL-STD810H gecertificeerde aluminium-magnesium behuizing. Dit zou ervoor moeten zorgen dat het bestand is tegen alle ontberingen van het reizen van en naar kantoor of eventuele ongelukken bij het maken van uitstapjes naar uw achtertuin, als u vanuit huis werkt.

Het is ook uitgerust met een morsbestendig toetsenbord en touchpad, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukken met dat glas water dat je graag op je bureau hebt staan.

Het apparaat verplaatsen tussen laptop-, tablet- en tentmodus is buitengewoon eenvoudig, omdat het scherm van het apparaat eenvoudigweg kan worden omgedraaid. Het is een standaardontwerp dat we in dit soort computers hebben gebruikt, en de formule dient hier nog steeds goed zijn doel.

Mijn enige echte muggenzifterij met het hybride ontwerp is er een die ik heb met dit algemene ontwerp, en dat is het feit dat het toetsenbord raar aanvoelt wanneer het tegen mijn hand wordt gedrukt in tabletmodus. Dat is iets waar gebruikers aan kunnen wennen, maar het is vermeldenswaard dat het huidige ontwerp er helemaal niet op ingaat.

Image
Image

Inpakken in de goodies

Misschien is een van de grootste uitblinkers van de TravelMate Spin P6 de Acer Active Stylus. Het is rechtstreeks in de laptop ingebouwd en Acer zegt dat het een authentieke schrijfervaring zal bieden wanneer het naast het touchscreen van het apparaat wordt gebruikt. Ik vind het leuk dat het gemakkelijk bereikbaar is aan de achterkant van het apparaat en dat je geen extra accessoires hoeft aan te schaffen om het te gebruiken.

Hoewel het apparaat dat ik heb kunnen bekijken een vroeg productiemodel is, zei Acer dat het van plan is om de hybride computer uit te brengen met snellaadtechnologie, DTS-audio en een ingebouwde slimme versterker. Het zal ook beschikken over een M.2 SSD van maximaal 1 TB, wat betekent dat u tijdens uw routinematige werktaken geen problemen met de gegevensprestaties tegenkomt.

Bovendien heeft de laptop 5G-mogelijkheden, wat betekent dat je overal verbinding kunt maken met internet. Dit was niet iets dat ik heb kunnen bekijken, maar het zou nuttig moeten zijn voor gebruikers die constant toegang tot hun dagelijkse workflow nodig hebben.

Image
Image

Acer heeft de Spin P6 ook uitgerust met een opmerkelijk aantal poorten, dus als je sterk afhankelijk bent van externe harde schijven, zou je geen problemen moeten ondervinden om alles aan te sluiten.

Overal zien de vorm en het ontwerp van de Acer TravelMate Spin P6 er goed uit. Ik ben geïntrigeerd om te zien wat Acer verandert tussen nu en de releaseperiode van december. Maar als u op zoek bent naar een lichtgewicht werkstation met veel functies, en u het niet erg vindt om meer dan $ 1.000 uit te geven, kan de TravelMate Spin P6 een goede optie zijn om naar te kijken naarmate we dichter bij de lancering komen.

Aanbevolen: