Zoom voegt compatibiliteit toe voor iPad Pro's Center Stage

Zoom voegt compatibiliteit toe voor iPad Pro's Center Stage
Zoom voegt compatibiliteit toe voor iPad Pro's Center Stage
Anonim

Zoom heeft woensdag nieuwe updates uitgebracht, waardoor iPad Pro-bezitters de ultrabrede camera aan de voorkant tijdens een videogesprek volledig kunnen gebruiken.

Het bedrijf heeft aangekondigd dat de iOS-app van Zoom nu de Center Stage-functie ondersteunt die te vinden is op de nieuwste iPad Pro-modellen van 2021. Center Stage werkt door machine learning te gebruiken om mensen in het frame te detecteren en de camerapositie aan te passen zodat een persoon perfect in het frame past.

Image
Image

"Met ondersteuning voor Center Stage kun je natuurlijker deelnemen aan onze Zoom-videogesprekken", schreef Zoom in zijn blogpost.

"Maak je nooit meer zorgen of je buiten beeld bent tijdens een training, lesgeven of vieren met vrienden en familie via Zoom."

Ondersteuning voor Center Stage is beschikbaar op Zoom 5.6.6 en hoger en op de nieuwe 2021 11-inch en 12,9-inch iPad Pro-modellen.

Zoom kondigde ook een uitgebreide Gallery View aan voor de 12,9-inch iPad Pro. Nu kan Zoom tot 48 videotegels tegelijk weergeven tijdens een vergadering in Galerijweergave. Voorheen kon je maximaal 25 videotegels zien. Andere iPad-modellen krijgen uitgebreide updates voor de galerijweergave, maar het aantal tegels is gebaseerd op de grootte van de schermweergave.

Deze nieuwe functies kunnen van pas komen, aangezien velen nog steeds op afstand werken en videogesprekken gebruiken om met collega's te chatten.

Hoe dan ook, alle iPad-gebruikers hoeven alleen maar met twee vingers in het scherm te knijpen en in- of uitzoomen om te bepalen hoeveel videotegels er in uw vergadering worden weergegeven om meer mensen in een videogesprek te zien..

Deze nieuwe functies kunnen van pas komen, aangezien velen nog steeds op afstand werken en videogesprekken gebruiken om met collega's te chatten. Volgens Okta's Businesses at Work-rapport 2021 is Zoom de beste app voor videoconferenties op de werkplek en groeide het aantal gebruikers tussen maart en oktober 2020 met meer dan 45%.

Aanbevolen: