De 7 beste sprekers van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste sprekers van 2022
De 7 beste sprekers van 2022
Anonim

Speakers kopen kan een moeilijke beslissing zijn voor een audiofiel. Luidsprekers verbeteren muziek, tv-programma's, films, videogames en podcasts. Zelfs met een verzadigde markt voor bedrade en draadloze luidsprekers, was het nog nooit zo eenvoudig om van je entertainmentervaring te genieten. De externe luidsprekers van tegenwoordig hebben een indrukwekkende geluidskwaliteit, zijn gemakkelijk aan te sluiten en hebben voldoende bereik om meerdere kamers te bestrijken.

Het vinden van een luidspreker met superieur geluid lijkt misschien ontmoedigend, maar gelukkig betekent het uitgebreide aantal beschikbare opties dat je een luidspreker kunt vinden die aan al je wensen voldoet. Enkele van de beste luidsprekers leveren geweldig geluid zonder de bank te verslaan.

Of je nu een buitenfeest wilt rocken of gewoon iets nodig hebt om lo-fi beats op je kantoor te spelen, er staat een spreker op onze lijst die bij je doelen past. We hebben zelfs geweldige budgetkeuzes als je prachtige audio wilt, maar geen fortuin wilt uitgeven - de luidsprekers op onze lijst variëren van $ 20 tot een paar honderd dollar. Als je op zoek bent naar een geluidsoplossing voor thuisbioscopen, dan evalueert onze verzameling beste surround sound-luidsprekers alle beste luidsprekers voor je huis, of je kunt verder lezen voor onze samengestelde lijst met de beste luidsprekers.

Beste algemeen: Ion Audio Party Rocker Max

Image
Image

De Ion Audio Party Rocker Max-luidspreker is gegarandeerd het leven van het feest. Deze luidspreker van 100 watt heeft een krachtige punch met een 8-inch woofer en een tweeter met brede spreiding die een pompende bas en een rijk geluid produceren. De Party Rocker Max doet niet alleen dienst als speaker, maar je kunt hem ook gebruiken voor karaoke. Ion Audio bevatte dubbele microfooningangen en een microfoon voor karaoke.

Of je nu op muziek danst of een duet uitvoert, de LED-grill en verlichte koepel van de Party Rocker Max verspreiden een regen van oogverblindende kleuren over de dansvloer. De lichtkoepel projecteert zes verschillende kleuren: rood, groen, blauw, magenta, oranje en wit. De wisselende kleuren veranderen van patroon en pulseren op de muziek. Met 75 uur afspeeltijd kun je de hele nacht door feesten.

Het is geschikt voor Bluetooth, dus je hebt toegang tot je zorgvuldig samengestelde party-afspeellijst vanaf een telefoon of tablet. Voor niet-Bluetooth-apparaten kun je verbinding maken met de Party Rocker Max met een aux-ingang van 3,5 millimeter. Hoe je de speaker ook aansluit, je kunt hem gemakkelijk van feest naar feest vervoeren dankzij de ingebouwde wielen en telescopische handgreep. Met een gewicht van 25 pond en bijna 2 voet hoog, zul je het op prijs stellen dat je de Party Rocker Max tussen bestemmingen kunt rollen.

Kanalen: Stereo | Bluetooth: Ja | Fysieke verbinding: 3,5 mm | Digitale assistent: Geen | Waterdicht: Nee

Beste Home Audio-subwoofer: Polk Audio PSW10

Image
Image

De Polk Audio PSW10 brengt de bas. Serieus, deze 10-inch actieve subwoofer wordt geleverd met een waarschuwing voor zijn kracht. De Bluetooth-compatibele PSW10 kan 85 decibel (dB) uitstoten, wat meer is dan een goederentrein.

De subwoofer is uitgerust met een 10-inch uit polymeer samengestelde dynamische balansconusdriver voor een volledig gebalanceerd, explosief geluid. Om het geluid van de PSW10 verder te verbeteren, heeft Polk Audio de subwoofer ontworpen met op laser gebaseerde Klippel-meettechnologie om de lineariteit te verbeteren en een diep, nauwkeurig geluid te creëren.

Vanwege zijn pure kracht heeft de PSW10 een niet-resonante volledig MDF-behuizing. De 0,75-inch dikke schotten en interne verstevigingen van de kast beschermen het systeem als het op maximaal volume wordt gespeeld. Als het je lukt om technische problemen tegen te komen, heb je ondersteuning van Polk Audio, aangezien de PSW10 wordt geleverd met een garantie van 5 jaar.

Met een bandbreedte van 40 Hz tot 200 Hz, 50 watt continu vermogen en tot 100 watt dynamisch vermogen, is de subwoofer ideaal om de onderkant van uw thuisbioscoopsysteem te vullen. Misschien wilt u nogmaals controleren of de PSW10 in de opstelling van uw systeem past, aangezien de subwoofer 14 x 14,38 x 16,12 inch meet en 26 pond weegt. Maar als de technische specificaties aan uw behoeften voldoen en de subwoofer in uw entertainmentsysteem past, beta alt u iets meer dan $ 100.

Kanalen: Woofer | Bluetooth: Ja | Fysieke verbinding: RCA | Digitale assistent: Geen | Waterdicht: Nee

Beste budget: AXESS SPBT1031 draagbare Bluetooth-luidspreker

Image
Image

Axess levert een hoogwaardige Bluetooth-luidspreker voor minder dan $ 20 met de kleine maar krachtige SPBT1031. De luidspreker deelt zelfs enkele van dezelfde kwaliteiten als andere, meer populaire Bluetooth-luidsprekers voor een fractie van de prijs. De SPBT1031 heeft bijvoorbeeld twee hoornuitgangen van 2 watt, een subwoofer van vijf watt, een frequentiebereik van 100 Hz en 20 KHz en levert tot 4 ohm.

Je kunt op een afstand van 10 meter verbonden blijven met de luidspreker. Als uw apparaat geen Bluetooth-functionaliteit heeft, kunt u ook verbinding maken met de SPBT1031 via een 3,5 millimeter extra jack of USB-poort. Klantrecensies beweren dat het aansluiten en bedienen van de SPBT1031 gebruiksvriendelijk is.

Hoewel goedkoop, is de SPBT1031 veelzijdig als het maar kan. De luidspreker, die geschikt is voor gebruik binnen en buiten, weegt slechts 2,9 kilo en meet 11,5 x 6,3 x 6,7 inch. Door het compacte formaat en de bijbehorende schouderriem is hij gemakkelijk te vervoeren. De SPBT1031 heeft niet de meest indrukwekkende batterij. De oplaadbare batterij van 1500 mAh biedt 14 uur afspeeltijd op één keer opladen.

Kanalen: 2.1 | Bluetooth: Ja | Fysieke verbinding: USB | Digitale assistent: Geen | Waterdicht: Nee

Beste voor bureau/werkplek: JBL Charge 4

Image
Image

Hou je ervan om met achtergrondmuziek te werken? Dan is de JBL Charge 4 de perfecte bureaugenoot. De slanke Bluetooth-luidspreker is compact genoeg om op je bureau te rusten zonder kostbare ruimte in beslag te nemen voor je andere elektronica, papierwerk en kantoorbenodigdheden.

Als de nieuwste in de Charge-serie, ruilt de Charge 4 dubbele stuurprogramma's met volledig bereik in voor één stuurprogramma. Zelfs met één driver heeft de luidspreker twee basradiatoren die bijdragen aan een rijke, stuwende bas. De specificaties van de Charge 4 produceren een geluidskwaliteit die vergelijkbaar is met die van veel stereoluidsprekers.

Je kunt je muziek of podcast waarderen van inklokken tot uitklokken dankzij de 7500mAh-batterij van de luidspreker die tot 20 uur meegaat op een enkele lading. Hoewel de Charge 4 een indrukwekkende batterijduur heeft, duurt het bijna 5 uur voordat de speaker volledig is opgeladen.

JBL's veelzijdige luidspreker maakt het gemakkelijk om van kantoor naar avond te gaan. Met JBL Connect+ kan de Charge 4 worden verbonden met maximaal 100 andere apparaten. Als de dreunende bas ervoor zorgt dat je je ochtendkoffie of thee onhandig op je Charge 4 morst, maak je geen zorgen. De IPX7-classificatie van de luidspreker maakt hem tot 30 minuten waterdicht in 1 meter water. Als je besluit om 's avonds laat te gaan zwemmen, onthoud dan dat de Charge 4 kan drijven, zodat je genoeg tijd hebt om je Bluetooth-luidspreker te redden.

Kanalen: Mono | Bluetooth: Ja | Fysieke verbinding: USB | Digitale assistent: Geen | Waterdicht: Ja (IPX7)

"Zowel de vormfactor als de materialen van deze luidspreker geven een gevoel van draagbaarheid, robuustheid en hoge prestaties - en hij levert op alle drie. " - Danny Chadwick, producttester

Image
Image

Beste voor op reis: Libratone ZIPP Mini Speaker

Image
Image

Reizigers, we hebben precies de juiste Bluetooth-luidspreker voor u. De 10,3 x 4,8-inch Libratone ZIPP Mini Speaker heeft een krachtige punch. Libratone heeft 360 graden FullRoom-audio, een 4-inch woofer, dubbele 1-inch softdome-tweeters en twee 4-inch laagfrequente radiatoren.

In totaal levert de Zipp Mini 100 watt totaal vermogen. Meerdere mensen kunnen meedoen aan het plezier, omdat je de luidspreker kunt koppelen met maximaal zes luidsprekers. De connectiviteit verloopt soepel omdat gebruikers verbinding kunnen maken via Bluetooth, WiFi, Airplay, DLNA en Spotify Connect.

Met een batterijduur van meer dan 10 uur kan de Zipp Mini je een standaard werkdag en daarna helpen. Het meenemen van de speaker van kantoor naar huis is gemakkelijk gemaakt met een draagbeugel. Wilt u een oproep beantwoorden wanneer u onderweg bent? De Zipp Mini doet ook dienst als speakerphone voor telefonische vergaderingen.

De Zipp Mini heeft twee functies die niet te vinden zijn in andere luidsprekers die we hebben beoordeeld. Ten eerste maakt de aanraakinterface het bedienen van de luidspreker net zo eenvoudig als het navigeren op een smartphone of een ander technologisch apparaat uit de 21e eeuw. Ten tweede heeft de Zipp Mini een stiltegebaardetectie, waardoor het gemakkelijk is om het luidsprekervolume snel te verlagen. Door gewoon uw hand over de aanraakinterface te plaatsen, neemt het volume drastisch af. Houd er rekening mee dat deze opmerkelijke functies een prijs hebben, aangezien de Zipp Mini u een paar honderd dollar zal kosten.

Kanalen: Stereo | Bluetooth: Ja | Fysieke verbinding: 3,5 mm/USB | Digitale assistent: Geen | Waterdicht: Nee

Beste voor gebruik buitenshuis: Cambridge SoundWorks OontZ Angle 3

Image
Image

Als je tijdens je buitenavonturen van muziek wilt genieten, is de Cambridge Soundworks OontZ Angle 3 de luidspreker voor jou. De speaker is IPX5 water-, regen-, zand- en spatwaterdicht en kan een halve dag op tweederde volume spelen. De ultradraagbare luidspreker weegt minder dan 10 ons en meet 2,76 x 5,24 x 2,52 inch.

Hoewel klein van formaat, heeft de OontZ Angle 3 een geweldige geluidskwaliteit. Met twee nauwkeurige akoestische drivers en een driehoekige vorm die de audiohelderheid verbetert, levert de luidspreker kristalhelder geluid, of je nu muziek streamt op het strand, in je slaapzaal of onder de douche.

Bovendien heeft de OontZ Angle 3 een gepatenteerd passief basradiatorontwerp dat een vervormingsvrij geluid garandeert. Het ontwerp van de radiator kent geen grenzen, omdat je kunt genieten van muziek zonder vervorming, zelfs op het luidste volume.

Aangezien u uw OontZ Angle 3 waarschijnlijk onderweg meeneemt, biedt Cambridge SoundWorks Bluetooth en bekabelde verbindingsopties. Je kunt niet alleen met de gebruikelijke apparaten via Bluetooth koppelen met de speaker, maar je kunt ook verbinding maken met Amazon Echo. Volgens klanten gaat het koppelen naadloos en snel.

Kanalen: Stereo | Bluetooth: Ja | Fysieke verbinding: 3,5 mm | Digitale assistent: Geen | Waterdicht: Ja (IPX5)

Beste draadloze/Bluetooth: Marshall Acton II Bluetooth-luidspreker

Image
Image

Je kunt het legendarische Marshall-geluid overal mee naartoe nemen met de Marshall Acton II draagbare Bluetooth-luidspreker. De 6,3 x 10,2 x 5,9-inch luidspreker weegt iets minder dan 7 pond. Het compacte formaat en de handgreep aan de bovenkant maken het gemakkelijk te vervoeren. Waar je de Acton II ook mee naartoe neemt, je zult zeker de aandacht trekken, want het unieke ontwerp van de luidspreker is meer klassiek dan eigentijds, waardoor hij zich onderscheidt van de meeste luidsprekers.

Luisteraars kunnen op twee manieren verbinding maken met de luidspreker: plug-in via de 3,5 millimeter jack of koppel met Bluetooth 5.0-technologie. Dankzij de multi-hostfunctie van de Acton II kunnen twee mensen tegelijkertijd verbinding maken via Bluetooth en om de beurt hun favoriete nummers spelen. Of u nu of een vriend draadloos verbonden bent, u zult genieten van het superieure geluid tot op 10 meter afstand.

Aangedreven door dubbele 3/4-inch dome-tweeters en een eenzame 4-inch woofer, voegt de Acton II een geluid toe dat zijn rock-'n-roll-belofte waarmaakt. Elke tweeter en de enige woofer worden aangedreven door speciale klasse D-versterkers. Hoewel Marshall vasthoudt aan een analoge knop om het geluid van je Bluetooth-compatibele smartphone, tablet of computer te verfijnen, kunnen luisteraars ook geluiden afstemmen via de Marshall Bluetooth-app.

Aangezien de Acton II bijna 20 uur batterijduur heeft op één keer opladen, hoef je je geen zorgen te maken als je niet in de buurt van een stroombron bent. Houd er rekening mee dat de luidspreker niet waterdicht is, dus als u uw Acton II in de buurt van het strand of het zwembad meeneemt, moet u oppassen dat hij niet nat wordt.

Kanalen: Stereo | Bluetooth: Ja | Fysieke verbinding: 3,5 mm | Digitale assistent: Geen | Waterdicht: Nee

De Ion Audio Party Rocker Max (bekijk bij Amazon) is de beste algehele luidspreker. De Party Rocker Max heeft een superieure bas, kan worden gebruikt voor karaoke, stra alt leuke kleuren uit en biedt ongeveer drie dagen afspeeltijd. Je kunt de speaker onderweg meenemen omdat de Party Rocker Max is uitgerust met ingebouwde wielen en een handvat.

Hoewel de Marshall Acton II Bluetooth-luidspreker (bekijk bij Best Buy) geen feest op wielen is, dekt hij alle basis van een kwaliteitsluidspreker. De Acton II heeft dubbele dome-tweeters, een 4-inch woofer en kan worden afgesteld met een mobiele app. Als je besluit om hem onderweg mee te nemen, weegt de speaker nog geen 7 kilo en heeft hij een handvat, dus vervoeren is makkelijk. Houd er rekening mee dat de Acton II bijna $ 50 meer is dan de Party Rocker Max.

Over onze vertrouwde experts

Nicky Lamarco schrijft en redigeert al meer dan 15 jaar voor consumenten-, handels- en technologiepublicaties over vele onderwerpen, waaronder: antivirus, webhosting, back-upsoftware en andere technologieën.

Sinds 2008 heeft Danny Chadwick honderden artikelen, recensies en video's gepubliceerd in Top Ten Reviews. Hij is een expert in mobiele audioapparatuur.

FAQ

    Wat is het verschil tussen wifi-luidsprekers en Bluetooth-luidsprekers?

    Tegenwoordig zijn wifi en Bluetooth veelvoorkomende functies op de meeste luidsprekers. Hoewel beide handige functies zijn, koppelen luidsprekers anders via elke verbindingsmethode. Voor wifi-speakers bedien je de speaker via slimme apparaten op hetzelfde wifi-netwerk. Door zich op hetzelfde netwerk te bevinden, kunnen gebruikers muziek via meerdere luidsprekers afspelen. Aan de andere kant verzendt Bluetooth signalen binnen korte afstanden (normaal tussen 15 voet en 30 voet) naar een luidspreker vanaf een bepaald smartapparaat.

    Is er een verschil in de geluidskwaliteit van bedrade luidsprekers en draadloze luidsprekers?

    Ja. Bluetooth-luidsprekers bevinden zich aan de onderkant van de totempaal, bedrade luidsprekers bevinden zich aan de bovenkant van de paal en wifi-luidsprekers vallen in het midden. Vergeleken met draadloze luidsprekers produceren bedrade luidsprekers een ongeëvenaard geluid. De fysieke bedrading die Bluetooth- en Wi-Fi-luidsprekers missen, zendt meer elektrische gegevens uit en is zelden onderhevig aan interferentie. Wat de draadloze rivalen betreft, is wifi superieur aan Bluetooth omdat de manier waarop wifi gegevens comprimeert geen invloed heeft op de audiokwaliteit.

    Hoe moet je je luidspreker bedienen?

    Je kunt je speaker bedienen met de afstandsbediening, mobiele app, spraak of handmatig. Als je ouderwets bent, wil je waarschijnlijk niet de handigheid van een slimme luidspreker. Als u de luidspreker echter met anderen in uw huishouden deelt, kan het een belangrijke functie zijn om uw luidspreker te bedienen met een eenvoudige opdracht.

Image
Image

Waar u op moet letten bij de beste luidsprekers

Connectiviteit

Hoe u verbinding wilt maken met uw luidspreker, is een belangrijke overweging voordat u deze aanschaft. Als je op zoek bent naar luidsprekers voor je thuisbioscoop, heb je er een nodig met coaxiale ingangen. Aan de andere kant, als u op zoek bent naar een draadloze luidspreker om mee te nemen naar uw werk of in uw tuin, dan is Bluetooth uw beste keuze. Wi-Fi is ook een verbindingsoptie, die vaak wordt aangetroffen in draadloze luidsprekers voor thuisbioscopen. Als je liever opties hebt, bieden veel luidsprekers zowel bekabelde als draadloze connectiviteit.

Image
Image

Batterijlevensduur

Hoewel de levensduur van de batterij alleen van toepassing is op draagbare luidsprekers, kan deze maken of breken. De batterijduur van draagbare luidsprekers kan variëren van enkele uren tot enkele dagen. Als u van plan bent uw luidspreker op kantoor te gebruiken, zorg er dan voor dat u een luidspreker vindt die voldoende vermogen heeft om de hele werkdag mee te gaan. Als je een luidspreker nodig hebt voor entertainment, kun je er een zoeken met een batterijduur van 16 uur of meer.

Ingebouwde versterkers

Als geluidskwaliteit essentieel voor je is, heb je een ingebouwde versterker nodig. Uw draadloze luidsprekers kunnen net zo goed klinken als thuisbioscoopluidsprekers. Kies voor het meest indrukwekkende draadloze geluid een luidspreker met meerdere geïntegreerde versterkers om zowel woofers als tweeters van stroom te voorzien. Zo niet, dan laat de geluidskwaliteit te wensen over.

Aanbevolen: