WaterField Designs onthult nieuwe Apple AirTag-hoesjes

WaterField Designs onthult nieuwe Apple AirTag-hoesjes
WaterField Designs onthult nieuwe Apple AirTag-hoesjes
Anonim

WaterField Designs, een fabrikant van accessoires uit San Francisco, heeft een nieuwe set Apple AirTag-hoesjes onthuld.

Het bedrijf onthulde de nieuwe hoesjes op 24 mei en merkte op dat de ontwerpen zijn gecrowdsourcet en zowel krasvastheid voor je AirTags als een premium look en feel zouden bieden. WaterField merkte ook op dat de AirTag-sleutelhanger en AirTag-bagagelabel vanaf diezelfde dag beschikbaar zouden zijn voor pre-order.

Image
Image

De twee nieuwe hoesjes bevatten een AirTag lederen sleutelhanger, die te koop is voor $ 25 en verkrijgbaar is in Acorn, Black, Red en Blue. Het tweede geval dat het bedrijf onthulde, is een bagagelabel, dat $ 49 kost en verkrijgbaar zal zijn in zwart, blauw en zwart, karmozijnrood en zwart, of grizzly bruin en zwart. Beide koffers zijn ontworpen om de AirTag binnenin te verbergen, terwijl er nog steeds gaten zijn waar het geluid doorheen kan reizen.

"Wat deze AirTag-accessoires echt onderscheidt, is dat de trackers worden beschermd achter een laag weelderig leer tegen de krassen waar veel AirTag-gebruikers al over hebben geklaagd", schreef Gary Waterfield, de eigenaar van het bedrijf in het persbericht. "En ze zijn verborgen, dus iemand die een tas of koffer wil stelen, merkt niet dat ze een AirTag bevatten en zal ze minder snel verwijderen."

… de ontwerpen zijn gecrowdsourcet en bieden zowel krasvastheid voor uw AirTags als een premium look en feel.

De AirTag-accessoires zijn ontworpen met input van meer dan 1200 klanten en zijn ontworpen om gemakkelijk te integreren met je sleutelhanger of reistassen. Dit zijn niet de eerste AirTag-hoesjes die opduiken sinds Apple de kleine trackers uitbracht, maar WaterField beweert dat het ontwerp een aantal van de problemen zal aanpakken die gebruikers over andere gevallen hebben genoemd, en merkt op dat het leer de bagagelabels duurzamer moet maken in het ruige en tuimelen dat hoort bij het meenemen van bagage in een vliegtuig.

De verzending begint op 28 mei voor de sleutelhangers en op 9 juni voor de bagagelabels.

Aanbevolen: