Apple's M1 iPad Pro kan updates downloaden via 5G

Apple's M1 iPad Pro kan updates downloaden via 5G
Apple's M1 iPad Pro kan updates downloaden via 5G
Anonim

De M1 iPad Pro is officieel uit en Apple heeft nu bevestigd dat zowel de 12,9-inch als de 11-inch 2021 iPad Pro software-updates kunnen downloaden via 5G-verbindingen.

Nieuwe ondersteuningspagina's die door Apple zijn vrijgegeven, hebben onthuld dat gebruikers met de 5G-compatibele M1 iPad Pro gebruikers meer kunnen doen met hun 5G-verbinding. Volgens 9To5Mac zal de 5G M1 iPad Pro meer datagebruik via 5G toestaan dan via andere mobiele verbindingen om software-updates te downloaden, content met een hogere definitie op Apple TV te bekijken en meer.

Image
Image

Op basis van de informatie op de ondersteuningspagina's kunnen gebruikers beter bepalen hoe apps en hun besturingssysteem hun mobiele verbindingen gebruiken. De iPad Pro 2021 zorgt voor software-updates en meer uitgebreid datagebruik door apps van derden op sommige onbeperkte data-abonnementen, standaard afhankelijk van uw abonnement en provider. Gebruikers kunnen dit aanpassen naar zowel een standaard- als een lage gegevensmodus.

In Standard zal de iPad 5G-verbindingen gebruiken voor iPadOS-updates en achtergrondtaken, terwijl video en FaceTime worden beperkt tot standaard kwaliteitsinstellingen. Aan de andere kant zal de Low Data Mode het gebruik van wifi en mobiele data verminderen door die updates en achtergrondtaken te pauzeren. Dit zou gebruikers meer controle moeten geven over hoe hun iPad hun 5G-verbinding gebruikt.

Image
Image

Bovendien zullen gebruikers met de M1 iPad Pro ook kunnen kiezen tussen verschillende opties voor mobiele data om te bepalen met welke netwerken ze verbinding maken. Deze omvatten 5G Auto, dat een Smart Data-modus mogelijk maakt die 5G automatisch uitschakelt ten gunste van LTE wanneer 5G geen merkbaar betere ervaring biedt.5G Aan houdt 5G gewoon verbonden wanneer het beschikbaar is en kan de levensduur van de batterij verkorten. Als alternatief kunnen gebruikers overschakelen naar alleen LTE, dat alleen het LTE-netwerk gebruikt, zelfs als 5G beschikbaar is.

Vroeger konden veel tablets, slimme apparaten en zelfs telefoons het gebruik van mobiele verbindingen om belangrijke updates te downloaden niet toestaan.

Aanbevolen: