De 7 beste papiervernietigers van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste papiervernietigers van 2022
De 7 beste papiervernietigers van 2022
Anonim

The Rundown Beste algemeen: Beste Budget: Beste Beveiliging: Beste Runtime: Beste Opslagcapaciteit: Beste voor bedrijven: Beste Veelzijdigheid:

Beste algemeen: AmazonBasics 8-vel cross-cut papiervernietiger

Image
Image

Als het gaat om het vernietigen van documenten, hebt u een capabele, betrouwbare en duurzame machine nodig om het werk te doen. De AmazonBasics is precies dat. In staat om tot 12 vellen en creditcards te vernietigen, heb je ongewenste documenten en kaarten in een mum van tijd vernietigd. Het kan zelfs tot 7 minuten ononderbroken versnipperen met slechts 30 minuten afkoelen. Het is zelfs uitgerust met een anti-jam auto-reverse om papierstoringen snel en gemakkelijk te verhelpen, zodat u in een mum van tijd weer aan het versnipperen kunt. En met de cross-cut versnippering vindt u uw documenten of ongewenste kaarten effectief en veilig vernietigd.

Klein en discreet, je kunt deze papiervernietiger overal in huis plaatsen zonder dat hij in de weg zit en je kunt er nog steeds op rekenen dat hij tot 4,8 liter aan versnipperde documenten kan bevatten. Bovendien is het eenvoudig in te stellen en nog gemakkelijker te gebruiken. AmazonBasics wordt ook geleverd met een beperkte garantie van 1 jaar voor het geval u problemen ondervindt.

Beste budget: AmazonBasics 6-vel cross-cut papiervernietiger

Image
Image

Voor snelle, gemakkelijke en beperkte vernietigingssessies past Amazon's zes-vel cross-cut papier- en creditcardvernietiger meer dan voldoende. De compacte papiervernietiger is geschikt voor het versnipperen van reepjes tot 7/32 inch of 1-27/32 inch en is perfect voor het thuiskantoor. Met een afmeting van 15 "x 12,1" x 7,7" inch en 8,25 pond, zal de shredder je niet van je sokken slaan met brute kracht. De 3,8-gallon bak heeft precies het juiste formaat voor een shredder met een looptijd van twee minuten. De afkoelperiode van 30 minuten is in lijn met duurdere papiervernietigers, maar het lage prijskaartje is de afweging voor een papiervernietiger die slechts 120 seconden duurt voordat hij automatisch wordt uitgeschakeld.

Tijd opzij, het vernietigen van geldautomaten, oude belastingaangiften en ongewenste post maken dit apparaat perfect voor gebruik in een klein bedrijf of thuiskantoor. In de automatische modus begint het versnipperen zodra de sensor detecteert dat een stuk papier of een enkele creditcard de 8,7-inch brede papierinvoer is binnengekomen. Als een cross-cut shredder zal elke individuele shredder sneller zijn dan een micro-cut shredder, maar het offert de zes keer kleinere confetti-achtige shredder op.

Image
Image

Beste beveiliging: Fellowes Powershred 99Ms

Image
Image

De belangrijkste reden voor papierversnippering komt neer op veiligheid. En de Fellowes Powershred 99Ms is een papiervernietiger die veiligheid boven alle andere functies stelt. De micro-cut papiervernietiger kan 12 vellen (en creditcards) per keer in de 9-inch brede invoersleuf duwen in 5/65-inch x 9/16-inch cross-cut deeltjes, wat hem bestempelt als de meest veilige papiervernietiger op deze lijst. Als micro-cut shredder biedt de 99Ms de ultieme bescherming, met deeltjes die 10 keer kleiner zijn dan een standaard cross-cut. Realistisch gezien zal de 99Ms een enkel vel papier van Letter-formaat in 2, 154 deeltjes per vel snijden, dus het is bijna onmogelijk om het weer in elkaar te zetten.

Met 25,2" x 17,4" x 11,2" en 41,5-pond is de 99Ms een beetje aan de hoge kant, wat hem veel geschikter maakt voor een zakelijke omgeving. Ongeacht de plaatsing kan de 99Ms werken voor 15 minuten voordat een afkoelperiode van 25 minuten nodig is, wat tijd geeft om de uittrekbare bak van 9 gallon op de juiste manier weg te gooien Fellowes beweert dat de bak 80 procent meer micro-cut deeltjes per gallon kan bevatten dan de standaard cross-cut deeltjes, inclusief hun eigen modellen. En de toevoeging van "SilentShred" beperkt het decibelniveau voor ultrastille prestaties in gedeelde werkruimten.

Beste looptijd: Royal 1840MX

Image
Image

Met een looptijd van 40 minuten is de 1840MX 18-vel commerciële cross-cut papiervernietiger van Royal een opvallende optie voor zowel thuis als kleine bedrijven. De lange looptijd helpt het om 18 vellen in één keer te vernietigen in deeltjes van 5/32-inch x 1 1/8-inch, evenals cd's, dvd's en creditcards. Zodra ze zijn versnipperd, vallen documenten met gevoelige informatie rechtstreeks in een uitschuifbare prullenbak van 8,5 gallon met een duidelijk kijkvenster om u te laten zien wanneer deze moet worden geleegd. Met een automatische start/stop- en omkeerfunctie versnippert de 1840MX een enkel vel in iets minder dan vijf seconden. Hij is 11,5" x 15,2" x 25,50" en weegt 44 pond, maar heeft geen zwenkwielen voor gemakkelijk manoeuvreren in huis of op kantoor.

Beste opslagcapaciteit: Fellowes Powershred 125Ci

Image
Image

Fellowes slaat weer toe met de Powershred 125Ci. Met een capaciteit van 14 gallon is de energiezuinige 125Ci ideaal voor gebruik in grote kantoren. Deze krachtpatser is in staat om 20 vellen papier per doorgang te versnipperen tot 397 (5/32” x 1-1/2” beveiligingsniveau P-4) dwarsgesneden deeltjes en kan zelfs diverse items zoals nietjes, paperclips, creditcards, cd's en meer. Hij kan 45 minuten wegkauwen voordat hij moet afkoelen en het 100 procent jam-proof systeem belooft frustraties tot een minimum te beperken. Extra functies die we vooral waarderen, zijn de SafeSense-technologie die de papiervernietiger bevriest wanneer hij voelt dat handen de papieropening aanraken, en SilentShred, die het geluid tot een minimum beperkt - hoewel dat niet geldt voor uw praatgrage collega.

Beste voor bedrijven: HSM 150-vel

Image
Image

Op het eerste gezicht lijkt een dure papiervernietiger misschien overbodig, maar voor grote bedrijven is de papiervernietiger voor 150 vel van HSM een fantastische keuze, met nog veel meer functies. Een garantie van drie jaar gaat gepaard met hoogwaardige materialen die zijn ontworpen voor zowel veiligheid als duurzaamheid gedurende de levensduur van de papiervernietiger. Bovendien pompt een energiebeheersysteem slechts 0,1 watt uit in de stand-bymodus. Met zijn 29,1" x 15" x 15,5" en 42,6 pond is hij niet ongewoon groot voor de prijs. Het belangrijkste is dat het formaat de kenmerken logenstraft, met name de automatische invoerlade voor 150 vel die tot 12 vellen aankan.8 voet versnipperen per minuut. De bak van 9 gallon is gekoppeld aan een bredere keelopening (9,5 inch) en er is een automatische start en stop om papierstoringen te voorkomen.

De micro-cut versnippert met een zeer hoog beveiligingsniveau, wat ideaal is voor het vernietigen van vertrouwelijke gegevens om identiteitsdiefstal of documenten die van belang zijn voor een persoon, bedrijf of instelling te voorkomen. Ten slotte vermindert de mogelijkheid om continu handmatig papier toe te voegen tijdens de automatische invoerstapelverwerking de hoeveelheid tijd die nodig is om de HSM te gebruiken.

Beste veelzijdigheid: Fellowes Powershred 79Ci

Image
Image

Als het op een papiervernietiger aankomt, kunnen modellen variëren van budgetposten tot buitengewone uitspattingen, maar ze benadrukken allemaal het hanteren van zowel multimedia als papier. Terwijl veel gebruikers zich eerst op papier concentreren en als tweede op multimedia, behandelt de Fellowes Powershred 79Ci elk vernietigbaar object gelijk. Het kan 16 vellen papier per doorgang verwerken, samen met nietjes, creditcards, paperclips en cd/dvd's. Een 100 procent "Jam Proof" systeem elimineert papierstoringen en voert zware taken uit, met name die van het multimedia-type. En de introductie van SafeSense-technologie gaat nog een stap verder om de papiervernietiger uit te schakelen wanneer handen te dicht bij de papieropening komen. Als een cross-cut shredder, zal de 79Ci de 16 vellen papier per doorgang verkleinen tot 397 deeltjes (5/32 x 1-1/2-inch), die in een uittrekbare zak van zes gallon vallen met een LED-bak -volledige indicator.

Waar u op moet letten bij een papierversnipperaar

Vellencapaciteit - Als u een papiervernietiger gebruikt voor incidenteel thuisgebruik - bankafschriften, die eindeloze creditcardaanbiedingen - dan zou een kleine capaciteit van zes vellen prima moeten zijn. Maar als je het voor een thuiskantoor of een bedrijf gebruikt, wil je misschien wat meer betalen om meer tegelijk te kunnen vernietigen.

Vernietigingsstijl - Niet alle papiervernietigers versnipperen hetzelfde. Sommige vernietigen documenten vollediger dan andere. Als u thuis een papiervernietiger gebruikt voor vrij routinematige documenten, heeft u waarschijnlijk geen geavanceerde vernietigingscapaciteiten nodig. Maar als u thuis of op het werk met gevoelige informatie omgaat, is het een goed idee om meer te betalen voor micro-cut shreds in plaats van cross-cut shredding.

Andere materialen - Soms wilt u meer dan alleen papier versnipperen. Creditcards, cd's met gevoelig materiaal erop, papier met nietjes - de lijst gaat maar door. Daarom moet u controleren of de papiervernietiger waarin u geïnteresseerd bent dit soort versnippering aankan. Vooral nietjes zijn belangrijk, want wie wil ze verwijderen voordat documenten door de papiervernietiger worden verzonden?

Aanbevolen: