Apple onthult nieuwe toegankelijkheidsfuncties

Apple onthult nieuwe toegankelijkheidsfuncties
Apple onthult nieuwe toegankelijkheidsfuncties
Anonim

Apple heeft verschillende nieuwe toegankelijkheidsfuncties onthuld die dit jaar naar iOS komen, waaronder een gebarentaalservice genaamd SignTime.

Apple kondigde woensdag de updates aan en onthulde plannen om eye-tracking-ondersteuning voor iPads, beeldondersteuning voor VoiceOver en voor iPhone gemaakte hoortoestellen en audiogramondersteuning te bieden. Het bedrijf is ook van plan om achtergrondgeluiden in iOS op te nemen om afleiding voor veel gebruikers te minimaliseren.

Image
Image

"Bij Apple hebben we lang het gevoel gehad dat 's werelds beste technologie moet beantwoorden aan ieders behoeften, en onze teams werken meedogenloos om toegankelijkheid in te bouwen in alles wat we maken", Sarah Herrlinger, senior directeur van het wereldwijde toegankelijkheidsbeleid van Apple en initiatieven, aldus in een persbericht.

"Met deze nieuwe functies verleggen we de grenzen van innovatie met technologieën van de volgende generatie die het plezier en de functionaliteit van Apple-technologie voor nog meer mensen brengen - en we kunnen niet wachten om ze met onze gebruikers te delen."

Een van de grootste toevoegingen die eraan komt, is SignTime, een service die is ontworpen om gebruikers naadloos verbinding te laten maken met gebarentolken. SignTime wordt donderdag gelanceerd, zodat zowel consumenten als Apple Support-specialisten indien nodig verbinding kunnen maken met tolken.

Bovendien staan geluidsacties voor Switch Control, nieuwe instellingen voor weergave en tekstgrootte en meer inclusieve Memoji-aanpassingen op de lijst met geplande updates in de toekomst.

Bij Apple hebben we lang het gevoel gehad dat 's werelds beste technologie moet beantwoorden aan ieders behoeften, en onze teams werken meedogenloos om toegankelijkheid in te bouwen in alles wat we maken.

Apple Watch zal ook AssistiveTouch ontvangen, dat is ontworpen om gebruikers met verschillen in de ledematen van het bovenlichaam te laten profiteren van alle voordelen die het bezit van een Apple Watch met zich meebrengt zonder ooit het scherm aan te raken. Met ingebouwde bewegingssensoren kunnen gebruikers door hun Apple Watch navigeren met behulp van een cursor die op het scherm verschijnt.

Tot slot heeft Apple een aantal toegankelijkheidsfuncties gepland voor Apple Fitness+, waarvan het zegt dat ze het voor gebruikers met een handicap gemakkelijker moeten maken om door de service te navigeren en te profiteren van de fitnesscursussen die het te bieden heeft.

Aanbevolen: