De 7 beste overspanningsbeveiligingen van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste overspanningsbeveiligingen van 2022
De 7 beste overspanningsbeveiligingen van 2022
Anonim

De beste overspanningsbeveiligingen moeten uw apparaten beschermen tegen stroompieken, voldoende stopcontacten hebben om al uw elektronica te verwerken en meerdere soorten verbindingen hebben, zoals USB en Ethernet. Sommige overspanningsbeveiligingen gaan zelfs een stap verder en combineren overspanningsbeveiliging met batterijback-up, zodat u gevoelige elektronische apparatuur zoals gameconsoles en pc's veilig kunt uitschakelen. Onze beste keuze voor deze categorie is de APC Back-UPS Pro 1500VA. Het combineert overspanningsbeveiliging en batterijback-up heeft genoeg kracht om een wifi-netwerk zonder stroom te laten werken en heeft in totaal 10 stopcontacten, vijf met back-up en vijf met overspanningsbeveiliging.

Als je iets robuusters wilt dan overspanningsbeveiliging, bekijk dan ook onze volledige lijst met de beste ononderbroken voedingen (UPS). Voor alle anderen, lees verder om ons overzicht van de beste overspanningsbeveiligingen te zien.

Beste algemeen: APC Back-UPS Pro 1500VA

Image
Image

Als je vatbaar bent voor derecho's of ijsstormen die de stroom uitschakelen, is de APC Back-UPS Pro 1500VA de redder in nood voor je techneut. Gedeeltelijk-UPS en gedeeltelijk-overspanningsbeveiliging, hiermee kunt u beslissen welke van uw artikelen moeten worden beschermd tegen pieken en welke artikelen u het liefst op de UPS-voeding wilt hebben. De UPS-zijde biedt een batterijlevensduur tot 865 W om de technologie te laten functioneren tijdens stroomuitval, terwijl de overspanningsbeveiliging ervoor zorgt dat alle stromen consistent en veilig blijven.

Een PowerChute-systeem houdt u ook op de hoogte van welke apparatuur hoeveel spanning gebruikt. Als u liever een deel van de spanning ergens anders heen verplaatst, kunt u dat doen. U kunt zelfs een sterkere back-upbatterij gebruiken als u denkt dat de meegeleverde niet geschikt is voor uw huis.

Image
Image

"Kleine elektronica (zoals lampen, radio's en batterijladers) is prima met joule-classificaties onder de 1000. Maar voor computer- of thuisbioscoopapparatuur wilt u zeker overspanningsbeveiligingen met een joulewaarde van 2500 of meer overwegen. " - Jeremy Laukkonen, producttester

Beste platte overspanningsbeveiliging: APC-stekkerdoos met USB-oplaadpoorten

Image
Image

Het is geen verrassing dat er nog een APC-stroomstootbeveiliging is - de APC Power Strip is een even briljante kanshebber voor de bovenste sleuf. De APC Power Strip is aanzienlijk kleiner dan de Back-UPS Pro Surge Protector en biedt tot acht verschillende stopcontacten voor bescherming. Mocht u uw telefoonoplader in het hele huis vergeten, geen zorgen: deze overspanningsbeveiliging wordt geleverd met twee USB-poorten voor een lading van maximaal 2,4 ampère.

Omdat het uitsluitend een overspanningsbeveiliging is, weegt het minder dan 2 pond en kan het gemakkelijk door het huis worden vervoerd of achter een bureau worden weggestopt. Hoewel het slechts acht stopcontacten heeft (maar er zijn er in totaal 11), vier daarvan zijn transformatoruitgangen om uw apparatuur te beschermen. Het beste van alles is dat hij een classificatie van 2638 joule heeft, zodat uw kantoorapparatuur wordt beschermd tegen stroompieken.

"Kleine elektronica (zoals lampen, radio's en batterijladers) is prima met joule-classificaties onder de 1000. Maar voor computer- of thuisbioscoopapparatuur, wilt u zeker overspanningsbeveiligingen met joule-classificaties van 2500 of meer overwegen. " - Stanley Goodner

Beste voor kleine apparaten: BESTEK 6-outlet overspanningsbeveiliging

Image
Image

Deze BESTEK overspanningsbeveiliging is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en biedt een onverslaanbare prijs voor gemoedsrust. Een aan/uit-lampje geeft aan of het uw technologie beschermt tegen stroompieken en een ingebouwde fosforbronzen geleider houdt tot 200 joule veilig. Overbelastingsbeveiliging en kopertechnologie zorgen ervoor dat alles wat is aangesloten, niet wordt overladen en oververhit raakt. Klein en minder dan 2 inch dik, de BESTEK past discreet achter bijna elk klein apparaat of onder een bureau dankzij het 1,8 meter lange verlengsnoer.

Beste budget: GE 6-outlet overspanningsbeveiliging

Image
Image

GE's 6-Outlet Surge Protector is verreweg de beste waarde als u op zoek bent naar een kostenbewuste optie. Met opties tussen 1 en 6 meter lange snoeren, kan het met bijna elke ruimte in huis werken. Als je weinig ruimte hebt, kan het aan de muur van een studio-appartement worden gemonteerd en kan het zelfs met elk snoer werken dankzij de draaibare plug-ins. 800 joule beschermt bijna alle technische apparatuur tegen stroompieken, en een ingebouwde stroomonderbreker houdt de technologie op elk moment veilig.

"Na een maand gebruik houdt de 800 joule mijn werklaptop veilig. Bonuspunten gaan naar de draaifunctie, zodat ik de laptop zonder problemen door mijn kantoor kan verplaatsen. " - Rebecca Isaacs

Beste back-upbatterij: CyberPower EC850LCD

Image
Image

De CyberPower EC850LCD is een geweldige optie om uw apparatuur te beschermen tijdens een stroomstoring. De helft van de CyberPower is een UPS-systeem, dus u kunt uw computer lang genoeg laten draaien om hem veilig uit te zetten of telefoons op te laden tijdens een noodgeval. Nog beter, als je in de problemen zit, kan het veilig tot 120 minuten draaien.

De andere helft werkt uitsluitend als overspanningsbeveiliging en houdt meer dan 500 joule veilig. Een ander voordeel van deze overspanningsbeveiliging is dat hij milieuvriendelijk is en compacte opladers en omvormers gebruikt om extreem efficiënte stroom te creëren in het geval van een stroomstoring.

Beste voor bureaus: JACKYLED overspanningsbeveiliging elektrisch laadstation met draadloze oplader

Image
Image

Bureauruimte kan tijdens de werkdag uitstekend onroerend goed zijn. Dit JACKYLED-laadstation zorgt ervoor dat uw werklaptop aangesloten blijft en zorgt ervoor dat u uw telefoon kunt opladen, dankzij het rubberen, antislip draadloze snellaadstation bovenop deze overspanningsbeveiliging.

Bepaal welke plug-ins stroom hebben met een tik op een van de drie laadstationknoppen. U kunt het snoer ook intrekken om overtollig touw tijdens het werk uit de buurt te houden. Met tot 900 joule overspanningsbeveiliging kunt u uw laptops, telefoons en andere technische apparatuur beschermen tegen oververhitting of stroomonderbreking.

Beste uitgave: CyberPower CP1500PFCLCD

Image
Image

De beste uitgave voor een high-end gaming-installatie is verreweg de CyberPower CP1500PFCLCD. Het heeft niet alleen een slank ontwerp, maar het beschermt tot 1445 joule voor een duurdere machine. Omdat deze overspanningsbeveiliging ook als een UPS-systeem werkt, kun je je gaming-installatie beschermen tegen eventuele pieken en ook veilig afmaken waar je aan begonnen bent voordat je pc's uitschakelt tijdens een stroomstoring.

Een multifunctioneel LCD-scherm vertelt je alles wat je moet weten over wat er wordt opgeladen en hoeveel energie het kost. Houd ook tot 12 verschillende plug-ins veilig, met twee USB-poorten aan de voorzijde die optimaal zijn voor opladen.

De APC 1500VA UPS Battery Backup & Surge Protector is verreweg de beste waarde voor de kwaliteit. Met een helder, duidelijk LCD-scherm en tien stopcontacten is uw technische apparatuur niet alleen beschermd tegen overspanningsbeveiliging, maar ook tegen stroomstoringen en pieken. Instelbare spanning is ook een enorme bonus. De verwisselbare batterijen maken dit ook de beste overspanningsbeveiliging op de markt.

Bottom Line

Rebecca Isaacs is een tech-schrijver die sinds 2019 met Lifewire werkt. Ze heeft sneeuwstormen, derecho's en een overvloed aan andere weergerelateerde incidenten in het Midwesten overleefd die hebben geprobeerd haar kostbare elektriciteit weg te nemen. Gelukkig begrijpt ze na jarenlang onderzoek en het gebruik van verschillende overspanningsbeveiligingen om haar laptops en tv's veilig te houden, de specificaties van een overspanningsbeveiliging en hoe ze de beste voor thuis kan kiezen.

Waar u op moet letten bij een overspanningsbeveiliging

Joules - Joules meten hoeveel een beschermer kan verdragen tijdens een stroompiek. Hoe hoger een joule-classificatie, hoe hoger de drempel die een beschermer kan weerstaan. Zodra de joules die drempel bereiken, of het nu een enorme piek is of een reeks kleinere pieken, is de overspanningsbeveiliging niet zo effectief, dus hoger is beter.

Outlets - Moet je je mobiele telefoon opladen met deze overspanningsbeveiliging? Als dat zo is, is het misschien in uw eigen belang om er een te zoeken met USB-poorten. Draaibare stopcontacten zijn ook belangrijk omdat het opzetten van meerdere snoeren soms lastig kan zijn, afhankelijk van de omvang van de plug-in. Een Nintendo Switch-oplader zou bijvoorbeeld minder ruimte in beslag kunnen nemen als hij op een draaibaar stopcontact wordt gebruikt.

Beschermingstypes stopcontacten - Afhankelijk van de overspanningsbeveiliging kan een lampje aangeven wanneer de drempelwaarde van joule is bereikt, wat betekent dat het tijd is voor vervanging van een overspanningsbeveiliging. Sommige beschermers hebben deze lampjes echter niet, dus het is belangrijk om te kijken of de overspanningsbeveiliging die je opv alt, kan aangeven of het tijd is voor vervanging.

FAQ

    Is er een verschil tussen een stekkerdoos en een overspanningsbeveiliging?

    Kortom, ja. Een stekkerdoos biedt de voorzieningen van extra stopcontacten zonder de veiligheid van een overspanningsbeveiliging. Je kunt in een stekkerdoos kijken, maar wanneer de volgende storm of piek toeslaat, is de veiligheid van je uitrusting niet gegarandeerd.

    Is een overspanningsbeveiliging een noodzaak?

    Als u geniet van de voorzieningen van uw computer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat deze kapot gaat, dan is een overspanningsbeveiliging inderdaad erg belangrijk. Eén stroomstoring of stroompiek kan uw computer of zelfs uw smart-tv uitschakelen, dus als u van gemoedsrust houdt en uw thuistechnologie veilig wilt houden, koop dan een overspanningsbeveiliging. Je thuistechnicus zal je bedanken wanneer apparaten nog steeds werken na de volgende storm.

    Hoe werkt een overspanningsbeveiliging?

    Wanneer een onweersbui of stroompiek toeslaat, kan dit een stroomstoot in het elektrische systeem veroorzaken. Die stroom raakt uw huishoudelijke artikelen, die niet zijn uitgerust om de piek aan te kunnen en elektrische apparaten, zoals computers of smart-tv's, kunnen kortsluiten. Een overspanningsbeveiliging voorkomt dat de overtollige stroom in contact komt met uw technologie en leidt deze terug naar de aardingsdraden of gebruikt andere dissipatiemethoden om te voorkomen dat deze de items in uw huis beschadigt.

Aanbevolen: